Uit & Thuis
Nog voordeliger met Klantvoordeel

u&t-foregrond

Uit & Thuis met T-Mobile Klantvoordeel

Aanmelden voor Klantvoordeel | De voordelen | Hoe werkt het? | Veelgestelde vragen

Met Uit & Thuis van T-Mobile combineer je een abonnement voor mobiel én thuis. Samen met Klantvoordeel verzeker je jezelf van deze aantrekkelijke voordelen per abonnement.

Heb je al een abonnement voor mobiel en/of thuis? Meld je dan direct aan voor Klantvoordeel. Ben je nog geen T-Mobile klant? Neem dan een kijkje in onze shop.

Mobiel + Internet voor thuis Sim Only + Internet voor thuis

 

De voordelen

Combineer een mobiel abonnement met Internet voor thuis van T-Mobile, meld je aan voor Klantvoordeel en geniet van heel veel voordeel. Geen Internet voor thuis nodig? Ook met meerdere mobiele T-Mobile abonnementen op hetzelfde adres krijg je heel veel voordeel. Bekijk hieronder jouw voordelen:

Combineer jouw mobiele Unlimited abonnement met elk ander T-Mobile abonnement op hetzelfde adres, dan ontvang je deze voordelen:

 • Jouw tweejarig Unlimited abonnement wordt verlaagd naar € 25,-/mnd. (excl. inflatiecorrectie.)
 • Naar € 26,-/mnd voor een eenjarig Unlimited abonnement. (excl. inflatiecorrectie.)
 • Deze voordelen gelden ook als je Unlimited 4G voor Thuis of een Tablet abonnement met een ander abonnement combineert.
 • Deze voordelen zijn beschikbaar voor abonnementen die zijn afgesloten vanaf 29 januari 2018.

Combineer jouw mobiele Unlimited Plus abonnement met elk ander T-Mobile abonnement op hetzelfde adres, dan ontvang je deze voordelen:

 • Jouw tweejarig Unlimited Plus abonnement wordt verlaagd naar € 27,50/mnd. (excl. inflatiecorrectie.)
 • Naar € 28,50/mnd voor een eenjarig Unlimited Plus abonnement. (excl. inflatiecorrectie.)

Combineer jouw mobiele abonnement met elk ander T-Mobile abonnement op hetzelfde adres, dan ontvang je deze voordelen:

 • Go abonnement met maximaal 10GB: € 2,50 korting + 2GB extra mobiele data/mnd.
 • Basis Sim abonnement: € 2,50 korting + 500MB extra mobiel data/mnd.
 • Deze voordelen gelden voor abonnementen die zijn afgesloten vanaf 29-01-2018.
 • Mobiele abonnement vóór 29-01-2018 krijgen alleen extra mobiele data i.c.m. Internet voor thuis. Dit omdat eventuele T-Mobile Samen kortingen blijven bestaan totdat het abonnement wordt verlengd.

Combineer jouw Internet voor thuis abonnement met een mobiel abonnement, dan ontvang je deze voordelen:

 • i.c.m. een mobiel Unlimited abonnement: € 25,-/mnd voor het snelste internet van T-Mobile bij jou thuis.
 • i.c.m. elk ander mobiel abonnement: € 5,- korting/mnd.
 • Deze voordelen gelden voor abonnementen die zijn afgesloten vanaf 29-10-2019.
 • Oudere internet abonnementen kunnen in My T-Mobile Thuis worden aangepast naar een nieuw abonnement om ook Klantvoordeel te kunnen ontvangen.
De voordelen gaan in zodra minimaal twee T-Mobile abonnementen actief zijn op hetzelfde adres én succesvol zijn aangemeld voor T-Mobile Klantvoordeel.
Had je voor 29 oktober al Klantvoordeel op je adres? Dan kunnen andere voordelen gelden. Via My T-Mobile kun je de nieuwe voordelen selecteren.
Bekijk hier de actievoorwaarden van T-Mobile Klantvoordeel.

Hoe werkt Klantvoordeel?

Klantvoordeel activeer je heel makkelijk zelf via deze pagina.

klantvoordeel activeren

Heb je al een mobiel- of T-Mobile Thuis abonnement en wil je ook profiteren van Uit & Thuis met Klantvoordeel? Bekijk dan hieronder de stappen die je moet doorlopen.

unl-geen-thuis

Ik heb al Unlimited (Plus) maar nog geen T-Mobile Thuis

Heb je al een Unlimited (Plus) abonnement voor je mobiel van T-Mobile en wil je ook het snelst mogelijke internet van T-Mobile voor thuis?

Lees meer

go-geen-thuis

Ik heb een mobiel Go abonnement maar nog geen T-Mobile Thuis

Heb je een mobiel Go abonnement met beperkte databundel van T-Mobile en wil je toch Unlimited voor je mobiel en het snelst mogelijke internet van T-Mobile voor jou thuis?

Lees meer

mobiel-geen-thuis

Ik heb een ander T-Mobile abonnement maar geen Thuis

Heb je een mobiel abonnement met beperkte databundel van T-Mobile, wil je geen Unlimited op je mobiel, maar wel voordeel op internet van T-Mobile?

Lees meer

thuis-geen-mob

Ik heb een T-Mobile Thuis abonnement maar nog geen mobiel

Heb je al een T-Mobile Thuis internetabonnement en wil je ook Unlimited voor je mobiel?

Lees meer

geen-abo

Ik heb nog geen abonnementen van T-Mobile

Heb je nog geen abonnementen van T-Mobile en wil je Unlimited op je mobiel en het snelst mogelijke internet van T-Mobile voor thuis?

Lees meer

Stap over naar T-Mobile

Zit je nog vast bij je huidige provider maar wil je deze voordelen ook hebben? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op zodra je kunt overstappen.

Veelgestelde vragen over Klantvoordeel

Ben je op zoek naar de antwoorden op de vraag over je mobiele- of Thuis abonnement? Of heb je meer algemene vragen? Maak hieronder je keuze.

 • Kan ik T-Mobile Uit & Thuis ook bestellen met een ander abonnement dan Unlimited?

  Ja. Je kan elke combinatie van een mobiel en Thuis abonnement bestellen. Als je kiest voor een ander mobiel abonnement, dan krijg je € 5,- korting per maand op je T-Mobile Thuis internetabonnement en € 2,50 extra korting en 2GB gratis extra data per maand op je T-Mobile mobiel abonnement.

 • Welke mobiele abonnementen komen in aanmerking voor dit voordeel?

  Abonnementen afgesloten vanaf 29 januari 2018 kunnen in aanmerking komen voor alle voordelen van Klantvoordeel. Let op: je kunt alleen extra data krijgen als je een internetbundel bij je abonnement hebt. Kun je al onbeperkt internetten? Dan krijg je geen extra data meer.

  Heb je een abonnement afgesloten vóór 29 januari 2018? Dan krijg je met T-Mobile Klantvoordeel alleen extra data voor je mobiele abonnement als je dit met T-Mobile Thuis combineert. Als je een ouder abonnement hebt dan is de kans groot dat we je abonnement kunnen omzetten naar een Go Unlimited abonnement, zodat je optimaal kunt profiteren van Klantvoordeel. Neem telefonisch contact met ons op via 06 - 2400 1200, dan bekijken we of we jouw abonnement kunnen omzetten. Na het omzetten blijft de einddatum van je contract gewoon hetzelfde.

 • Wat gebeurt er als ik mijn Go abonnement naar beneden bijstel nadat ik Uit & Thuis heb gekozen?

  Je kunt je abonnement gewoon bijstellen. Let wel op dat de voordelen kunnen meewijzigen, afhankelijk welk Klantvoordeel bij het gewijzigde abonnement hoort.

  Als je al Klantvoordeel had vóór 29 oktober op je mobiele abonnement, dan kan je terug naar de oude voorwaarden. Dit is inderdaad alleen handig als je meer dan drie Unlimited abonnementen op hetzelfde adres zou hebben die allemaal nog op de oude voorwaarden zitten. Voor andere situaties zijn er geen verschillen.

 • Ik heb een zakelijk abonnement, krijg ik ook voordeel?

  Heb je een zakelijk Go abonnement, dan kun jij je ook aanmelden en profiteren van T-Mobile Klantvoordeel. Andere zakelijke abonnementen zijn uitgesloten.

 • Ik heb al een T-Mobile Thuis abonnement met Klantvoordeel en neem er na 29 oktober 2019 een mobiel abonnement van T-Mobile bij. Wat moet ik doen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe Klantvoordelen?

  Voor je Thuis abonnement: kies in My T-Mobile Thuis voor één van de nieuwe bundels (Internet Basic, Internet Fast of Internet Premium) ga akkoord met de nieuwe voorwaarden. Voor je mobiele abonnement: als je bij het bestellen hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, dan ben je automatisch aangemeld voor de nieuwe Klantvoordelen. Als je bij het bestellen niet hebt aangegeven dat je meerdere abonnementen op je adres hebt, dan kan je deze abonnementen alsnog in My T-Mobile aanmelden voor Klantvoordeel.

 • Kan ik gebruik blijven maken van mijn TV-voucher?

  Je kunt als je wilt gewoon gebruik blijven maken van je TV-voucher, ook als je deze nog niet hebt verzilverd via My T-Mobile Thuis, én in aanmerking komen voor extra korting op je internetabonnement.

 • Ik heb nu een T-Mobile Thuis abonnement met gratis snelheidsupgrade. Verlies ik deze upgrade als ik mijn mobiele abonnement aanmeld voor het nieuwe Klantvoordeel?

  Nee. Je verliest de snelheidsupgrade pas als je kiest voor een nieuw internetabonnement. Per abonnement gelden de voorwaarden, waar je mee akkoord bent gegaan toen je dat abonnement hebt aangemeld.

 • Ik heb een ouder internetabonnement van T-Mobile Thuis en geen mobiel abonnement van T-Mobile. Met de nieuwe voordelen ben ik duurder uit. Klopt dat?

  De nieuwe voordelen van T-Mobile Klantvoordeel gelden voor alle nieuwe internetabonnementen van T-Mobile Thuis: Basic, Fast en Premium. Het kan zijn dat je nog op een ouder, goedkoper abonnement zit en goedkoper uit bent. In dat geval raden we je aan je internetabonnement niet te wijzigen.

 • Waarom moet ik de nieuwe voorwaarden accepteren voor mijn abonnementen om in aanmerking te komen voor Uit & Thuis?

  T-Mobile mag niet zomaar de voorwaarden wijzigen voor haar klanten. Hier hebben we officieel je goedkeuring voor nodig.

 • Ik maak al gebruik van Klantvoordeel. Kan ik met één van mijn abonnementen overstappen naar het vernieuwde Klantvoordeel of gaan alle abonnementen dan over?

  Je kan per abonnement kiezen of je naar het vernieuwde Klantvoordeel over wil stappen. Je Thuis abonnement en verschillende mobiele abonnementen kunnen dus allemaal hun eigen voorwaarden voor Klantvoordeel hebben. Je ontvangt dan per abonnement de voordelen die horen bij de versie van Klantvoordeel die horen bij je abonnement.

 • Ik heb geen mensen waar ik mee samenwoon. Kan ik ook korting krijgen met T-Mobile Klantvoordeel?

  Het is ook mogelijk om meerdere abonnementen die op één naam staan te combineren. Heb je wifi, TV en/of Vast bellen van T-Mobile Thuis, dan kan je dat abonnement ook aanmelden voor T-Mobile Klantvoordeel. Daarnaast kan je jouw mobiele abonnement ook combineren met een Tablet abonnement en Unlimited 4G voor Thuis.