Let op: In dit overzicht laten we nieuwe abonnementen zien, met een afsluitdatum vanaf 29 januari 2018. Oudere abonnementen krijgen geen korting binnen Klantvoordeel, maar kunnen nog wél korting krijgen met T-Mobile Samen. En maken in combinatie met een Thuis abonnement wel gebruik van de andere Klantvoordelen. Kijk in de actievoorwaarden welke Klantvoordelen er gelden voor jouw abonnement


Alle klantvoordelen op een rij

Combineer abonnementen op hetzelfde adres, meld je aan en ontvang één of meer van deze voordelen

Meer snelheid

Combineer een abonnement van T-Mobile Thuis met een mobiel abonnement en krijg een stap hogere internetsnelheid op je vaste internet voor dezelfde prijs.

Info over meer snelheid

Meer TV keuze

Combineer TV van T-Mobile Thuis met een mobiel abonnement en krijg € 7,50 extra keuzekorting op TV-pakket(ten).

 Info over meer TV keuze

Meer data

Krijg 2 GB of 500 MB extra mobiele data /mnd voor elk mobiel abonnement met data dat je met een Thuis abonnement combineert. Mobiel abonnement afgesloten vanaf 29 januari 2018? Dan krijg je dit ook in combinatie met een mobiel abonnement. 

Info over meer data

Meer korting

Combineer een mobiel abonnement, afgesloten vanaf 29 januari 2018, en ontvang € 2,50 extra korting per abonnement /mnd. Voor Go Unlimited kan deze korting oplopen tot € 12,50 per abonnement /mnd.

Info over meer korting

Zo werkt het

Veelgestelde vragen

Ik heb een zakelijk abonnement, krijg ik ook voordeel?

Heb je een zakelijk Go abonnement, dan kun jij je ook aanmelden en profiteren van T-Mobile Klantvoordeel. Andere zakelijke abonnementen zijn uitgesloten.

Waarom krijg ik de activatiekosten niet vergoed?

Wij kiezen ervoor om kortingen te geven op de abonnementskosten. Zo kunnen wij de maandelijkse kosten lager houden voor de klant. Helaas kunnen wij niet ook nog de activatiekosten vergoeden.

Ik wil alleen internet, krijg ik dan ook voordeel

Ja. Ook als je alleen internet wilt, krijg je T-Mobile Klantvoordeel. Naast je mobiele voordelen ontvang je meer snelheid op je internetaansluiting.

Ik heb internet + TV. Ik mag dus een TV-pakket kiezen. Uit welke kan ik kiezen? Welke zijn gratis?

Je kan kiezen uit alle extra TV-pakketten van T-Mobile Thuis. Kies je voor 2 Themapakketten of FOX Sports Eredivisie, dan is dat gratis. Op de andere extra TV-pakketten krijg je € 7,50 korting.

Bij de postcodecheck zie ik dat mijn snelheid niet hoger kan, maar ik wil wel gebruikmaken van de gratis snelheidsupgrade. Wat nu?

Als je alleen standaard Internet 20 kan kiezen en er is geen snelheidsverhoging op jouw adres beschikbaar, dan krijg je € 2,50 korting.

Ik had me aangemeld voor Alles onder 1 Dak. Krijg ik ook Klantvoordeel?

T-Mobile Klantvoordeel vervangt vanaf 12 juni Alles onder 1 dak. Heb je je aangemeld voor Alles onder 1 dak? Dan ben je nu automatisch aangemeld voor Klantvoordeel en ontvang je bijbehorende voordelen.


Ik maak al een aantal maanden gebruik van Mobiel + Thuis voordeel. Kan ik nu gebruikmaken van de nieuwe voordelen?

Ja, dit geldt voor alle klanten die een mobiel en een Thuis abonnement combineren. 
Mobiel + Thuis voordeel werd automatisch toegekend. Alle klanten die Mobiel + Thuis voordeel hebben, kunnen zich aanmelden voor T-Mobile Klantvoordeel en gebruikmaken van de nieuwe voordelen. Ook klanten die alleen vast internet van T-Mobile Thuis hebben en een mobiel abonnement van T-Mobile, kunnen nu T-Mobile Klantvoordeel krijgen. 

Ik wil de korting/snelheidsupgrade/extra data van T-Mobile Klantvoordeel niet, kan ik iets anders krijgen of meer korting als ik de data niet neem?

Nee, dit is niet mogelijk.

Welke mobiele abonnementen komen in aanmerking voor dit voordeel?

Abonnementen afgesloten vanaf 29 januari 2018 kunnen in aanmerking komen voor alle voordelen van Klantvoordeel.
Heb je een abonnement afgesloten voor 29 januari 2018? Dan krijg je met T-Mobile Klantvoordeel alleen extra data voor je mobiele abonnement als je dit met T-Mobile Thuis combineert. Ook krijg je dan de voordelen die gelden op je Thuis abonnement (Meer snelheid en wanneer van toepassing Meer TV keuze).

Let op: je kunt alleen extra data krijgen als je een internetbundel bij je abonnement hebt. Kun je al onbeperkt internetten? Dan krijg je geen extra data meer.

Heb je een ouder abonnement? Dan is de kans groot dat je je abonnement kunt omzetten naar een Go Unlimited abonnement, zodat je optimaal kunt profiteren van Klantvoordeel. Log in op deze My T-Mobile pagina en kijk of je jouw abonnement kun omzetten. Na het omzetten blijft de einddatum van je contract gewoon hetzelfde. 

Welke Thuis abonnementen zijn geldig voor dit voordeel?

De voordelen van T-Mobile klantvoordeel gelden voor alle (combinaties van) abonnementen van T-Mobile Thuis. Dus ook als je alleen internet kiest.

Onze mobiele abonnementen

Hoe Unlimited wil je het hebben?


Van Go Unlimited tot Basis Sim, kies jouw ideale abonnement

Mobiele abonnementen

Internet, vast bellen en TV

T-Mobile Thuis


Neem nu T-Mobile Thuis en stel zelf je pakket samen.

Bekijk T-Mobile Thuis