Ervaar iPhone 12
Bestel hem nu

Alle Apple iPhones

Apple iPhone met abonnement

Op zoek naar Apple aanbiedingen en voordelige Apple abonnementen? Zoek dan niet verder! Bij T-Mobile combineer je jouw nieuwe iPhone áltijd met het abonnement dat perfect bij je past. Ontdek het aanbod Apple telefoons en vergelijk de toestellen met elkaar. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. En het mooiste van alles? Bij T-Mobile weet je 100% zeker dat je nooit teveel betaalt. Ben je niet tevreden met je abonnement en heb je de behoefte aan meer of juist minder belminuten en MB’s? Geen probleem. Je kunt jouw Apple abonnement iedere maand kosteloos aanpassen.

Meer over Apple

Apple werd in de Amerikaanse staat Californië in 1976 opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. In nog geen 50 jaar is het Amerikaanse elektronicabedrijf uitgegroeid tot een van dé marktleiders op het gebied van software en hardware. Van iPads en iMacs tot vernieuwende iPhones die je keer om keer omver blazen met prachtige designs en baanbrekende features. De honger van Apple naar vernieuwing en verbetering zorgt er ieder jaar weer voor dat er producten op de markt verschijnen waar miljoenen fans handenwrijvend naar uitkijken. Op het gebied van telefonie heeft Apple een relatief korte tijd nodig gehad om uit te groeien tot één van de merken waar het echt om draait. Apple lanceerde de eerste iPhone in 2007 en inmiddels zijn we alweer meer dan tien jaar verder en vergapen we ons aan alles wat nieuwe toestellen als de iPhone Xr, iPhone Xs en iPhone 11 ons te bieden hebben. En het mooiste van alles? Apple zal er de komende jaren alles aan doen om je te blijven verrassen.

Ruil je oude telefoon in voor korting

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Veelgestelde Apple vragen

  • De nieuwste iPhones zijn de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Deze zijn in oktober 2020 aangekondigd door Apple.

  • Bij T-Mobile vind je een ruim assortiment aan iPhones. Op dit moment heeft T-Mobile de volgende iPhones in de shop:

  • Op dit moment zijn er meerdere iPhones die je los kunt kopen. Dit zijn de iPhone 7, iPhone Xr en iPhone 11. Alle informatie hebben we voor je verzameld op de losse telefoons pagina.

  • Voor de scherpste prijzen van T-Mobile verwijzen we je naar de Apple iPhones. Sowieso kun je zelf korting genereren als je je oude telefoon inruilt wanneer je kies voor een nieuw of vernieuwd abonnement mét telefoon. Bekijk hiervoor de inruilpagina.

  • 1 op 1 inruilen gaat uiteraard niet, maar je kunt jouw gebruikte smartphone wel inruilen voor korting op je nieuwe iPhone. Wil je graag weten hoeveel je terugkrijgt voor jouw telefoon? Op de toestelrinruil pagina zie je dit meteen.

  • Jouw gebruikte telefoon is geld waard. Op deze inruilpagina zie je precies hoe je dit aan kunt pakken.

  • Alle telefoons van Apple zijn geschikt voor zakelijk gebruik.

  • In 2019 werden de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max gelanceerd. Dit zijn de nieuwste iPhones.

  • Wanneer je overstapt van Apple naar Android of de omgekeerde weg bewandelt, is het fijn om te weten hoe je je contacten over kunt zetten. Op onze contacten overzetten pagina lees je hoe je dit aanpakt.

  • eSIM is een afkorting voor embedded SIM en is de opvolger voor de bekende plastic simkaart. Een eSIM doet hetzelfde als een traditionele simkaart alleen zit deze ingebouwd in je telefoon of device. In plaats van een simkaart in je telefoon te stoppen, download je een eSIM profiel op je telefoon. Dit doe je door het scannen van een QR-code. T-Mobile heeft als eerste Nederlandse provider eSIM geïntroduceerd in Nederland! Alles over eSIM lees je op onze speciale eSIM pagina.