Apple iPhone bestellen

Een iPhone is eenvoudig in gebruik. Niet voor niets is deze smartphone van Apple een van de meest populaire telefoons ter wereld. Door de robuuste bouwkwaliteit gaan deze toestellen ook lang mee. Ben je op zoek naar het nieuwste van het nieuwste, of zoek je iets voor de lange termijn? Met een iPhone word je op je wenken bediend.

Meer informatie en bestellen: iPhone Xr | iPhone Xs en Xs Max | iPhone X | iPhone 8 en 8 Plus | iPhone 7 en 7 Plus | iPhone 6s | iPhone 6 | iPhone SE

Aanbiedingen

Op dit moment hebben wij verschillende Apple aanbiedingen waar je veel voordeel uit kunt halen. Zo zijn de populaire iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 en iPhone7 Plus met een 1- of 2- jarig T-Mobile abonnement te bestellen. Kijk hier voor de laatste aanbiedingen.

Ook voor ondernemers

Op zoek naar een nieuwe iPhone als zelfstandig ondernemer? Kijk hier dan naar onze mogelijkheden.

Apple iPhone met abonnement

Ben je op zoek naar een iPhone in combinatie met een abonnement? Zoek dan niet verder! Bij ons heb je altijd het abonnement dat het beste bij je past. Stream je het liefst heel de dag of ben je met een paar app’jes per dag al klaar met het internet? Met ons Go-abonnement bepaal je zelf hoeveel MB’s je in de maand wilt gebruiken. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Meer weten? Kijk dan hier naar onze aanbiedingen.

Apple iPhone specificaties

Hoewel de Apple iPhone 7s en 7s Plus lijken op hun voorgangers, zijn de toestellen flink verbeterd. De smartphones zijn namelijk voorzien van 3D Touch. Dit drukgevoelige scherm laat je op een hele nieuwe manier gebruik maken van je iPhone. iOS 10 is speciaal gebouwd voor deze 64-bit smartphone, waardoor het volledig profiteert van de snelle A10-chip. Daarnaast schiet je met de grotere 12-megapixel iSight-camera haarscherpe foto’s.

Over Apple

Apple is een Amerikaans bedrijf dat mede door de bekende ondernemer Steve Jobs in 1976 is opgericht. Wat zo uniek is aan de iPhone, is de gebruiksvriendelijkheid dankzij het IOS-besturingssysteem. In de App store vind je veel app's die je in een paar minuten kunt downloaden en installeren. Op ons forum, ons blog, via de T-Mobile toestelhulp en bij de meest gestelde vragen kun je allerlei tips krijgen om zoveel mogelijk uit je iPhone te halen.

Stel hier je vragen over 4G plus en Apple toestellen

Bezig met laden...