Apple iPhone bestellen

Bestel de iPhone 7 (Plus) nu bij T-Mobile in combinatie met ons Go-abonnement.

iPhone 7 (Plus) bestellen

Vanaf 2008 is de iPhone verkrijgbaar bij T-Mobile. Bijna 10 jaar later zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus geïntroduceerd. Ook deze toestellen zijn bij ons te bestellen. Vanwege het design, de nieuwe specs en de innovatieve camera overtreft de nieuwe iPhone zijn voorgangers. Na het succes van de iPhone 5, de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus groeiden de opvolgers, de iPhone 6s, de iPhone 6s Plus en de iPhone SE, ook uit tot een groot succes. Deze telefoons zijn nog steeds bij ons te bestellen. Voor meer informatie over het assortiment kun je een kijkje nemen in één van de T-Mobile shops voor deze toestellen in combinatie met abonnement, losse toestellen of alle Apple accessoires.

iPhone 7 128GB

4,7 inch Retina HD-display

12 MP iSight-cameralens met optische beeldstabilisatie

7 MP FaceTime-cameralens

iPhone 7 Plus 32GB

5,5 inch Retina HD-display

Twee 12 MP iSight-cameralenzen met optische beeldstabilisatie

7 MP FaceTime cameralens

iPhone 6s 32GB

4,7 inch display

Camera achter: 12 MP


Camera voor: 5 MP

iPhone 6s Plus

Aanbiedingen

Op dit moment hebben wij verschillende Apple aanbiedingen waar je veel voordeel uit kunt halen. Zo zijn de populaire iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 en iPhone7 Plus met een 1- of 2- jarig T-Mobile abonnement te bestellen. Kijk hier voor de laatste aanbiedingen.

Ook voor ondernemers

Op zoek naar een nieuwe iPhone als zelfstandig ondernemer? Kijk hier dan naar onze mogelijkheden.

Apple iPhone met abonnement

Ben je op zoek naar een iPhone in combinatie met een abonnement? Zoek dan niet verder! Bij ons heb je altijd het abonnement dat het beste bij je past. Stream je het liefst heel de dag of ben je met een paar app’jes per dag al klaar met het internet? Met ons Go-abonnement bepaal je zelf hoeveel MB’s je in de maand wilt gebruiken. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Meer weten? Kijk dan hier naar onze aanbiedingen.

Apple iPhone specificaties

Hoewel de Apple iPhone 7s en 7s Plus lijken op hun voorgangers, zijn de toestellen flink verbeterd. De smartphones zijn namelijk voorzien van 3D Touch. Dit drukgevoelige scherm laat je op een hele nieuwe manier gebruik maken van je iPhone. iOS 10 is speciaal gebouwd voor deze 64-bit smartphone, waardoor het volledig profiteert van de snelle A10-chip. Daarnaast schiet je met de grotere 12-megapixel iSight-camera haarscherpe foto’s.

Apple Watch nu verkrijgbaar bij T-Mobile

De Apple Watch is het eerste apparaat van Apple wat je écht dag en nacht bij je kunt houden. Met de Apple Watch bekijk je wat je sociale netwerk uitvoert en kun je direct berichten uitwisselen met hen. Daarnaast is geen enkele trainingssessie meer hetzelfde met de Apple Watch. De high-tech telefoon houdt namelijk bij hoe actief je tijdens je sessie was. De Apple Watch bestel je eenvoudig in onze  accessoires shop.

Bestel je Apple Watch bij T-Mobile

Over Apple

Apple is een Amerikaans bedrijf dat mede door de bekende ondernemer Steve Jobs in 1976 is opgericht. Wat zo uniek is aan de iPhone, is de gebruiksvriendelijkheid dankzij het IOS-besturingssysteem. In de App store vind je veel app's die je in een paar minuten kunt downloaden en installeren. Op ons forum, ons blog, via de T-Mobile toestelhulp en bij de meest gestelde vragen kun je allerlei tips krijgen om zoveel mogelijk uit je iPhone te halen.

Stel hier je vragen over 4G plus en Apple toestellen

Bezig met laden...