OPPO find x3 Neo
Bestel 'm nu

Ben je geïnteresseerd in het Chinese merk en sta je wel open voor wat nieuws? Bekijk dan snel alle informatie over het merk OPPO, en de OPPO telefoons die verkrijgbaar zijn bij T-Mobile.

Naar de shop

Alle OPPO telefoons

Wat is OPPO?

OPPO is een Chinees smartphonemerk, dat onder hetzelfde moederbedrijf als OnePlus werkt. Sinds 2017 is OPPO het meest verkochte smartphone merk in China! OPPO verkoopt al langere tijd smartphones in Azië maar vergroot nu hun bereik door in Europa de markt op te gaan. En zo ook in Nederland! Wat maakt OPPO bijzonder? De voornaamste reden is dat OPPO zich groots focust op de camera op de smartphone én dat hun doelgroep voornamelijk jongeren zijn. Spreekt dit je aan, dan is OPPO waarschijnlijk het merk voor jou! Wist je dat OPPO het eerste bedrijf is geweest dat een front camera met 5 & 16MP heeft gelanceerd? En wist je dat OPPO ook het eerste bedrijf is geweest dat een gemotoriseerde camera introduceerde, een Ultra HD functie had én als eerste was met de 5x Dual Camera Zoom technologie? Een vooruitstrevend merk is het zeker!

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Veelgestelde vragen over OPPO

  • OPPO is een Chinese fabrikant met hetzelfde moederbedrijf als smartphone gigant OnePlus. OPPO focust zich op de camera en daarmee op jongeren.

  • Het merk OPPO komt oorspronkelijk uit China.

  • OPPO telefoons worden standaard geleverd met het Android besturingssysteem.

  • T-Mobile verkoopt op dit moment verschillende OPPO smartphones. 

    Bekijk ze hier allemaal