iPhone SE

De Apple iPhone SE is bij T-Mobile te bestellen in de kleuren goud, zilver, rosegoud en grijs. Het toestel is verkrijgbaar in combinatie met een abonnement, maar ook als losse (simlockvrije) telefoon. De smartphone ziet er hetzelfde uit als de iPhone 5s, maar heeft de specificaties en prestaties van de iPhone 6s. Een toestel specifiek gericht op liefhebbers van kleinere smartphones. Apple noemde de SE al de krachtigste 4-inch smartphone ooit. Zo geniet je ook op het kleinste toestel mee van de meest geavanceerde apps en technieken, zoals Live foto's. Geïnteresseerd? De iPhone SE is te bestellen in al onze winkels. Ervaar nu ook ons best geteste 4G-netwerk met je iPhone SE of bekijk de nieuwe iPhone 8 (Plus) of iPhone X.

iPhone SE 128GB

iPhone SE 32GB


 

Specificaties iPhone SE

Krachtige hardware

De iPhone SE is de krachtigste 4-inch smartphone ooit. Ondanks het formaat van de iPhone 5s, levert het toestel de prestaties van de iPhone 6s. De 64-bit A9 chip met geïntegreerde M9 coprocessor zorgt voor dezelfde processing performance als de 6s, wat de dubbele snelheid van de 5s is. Ook heeft de SE dezelfde grafische performance als de 6s, wat zelfs drie keer sneller is dan de 5s. De vooruitstrevende batterij performance zorgt ervoor dat je altijd en overal gebruik kunt maken van deze fantastische prestaties. De iPhone SE is verkrijgbaar in een 16GB, 32GB en 128GB variant.

Touch id

4-inch scherm

4-inch scherm

Het scherm van de iPhone SE is even groot als het scherm van de iPhone 5s, namelijk 4-inch. Apple heeft hiervoor gekozen omdat er een flink aantal 4-inch toestellen in gebruik zijn, waaruit blijkt dat het een populair formaat is. Iedereen die voor het eerst een iPhone wil bestellen of liever een kleinere smartphone wil, zal de iPhone SE fantastisch vinden. De nieuwe iPhone is nu verkrijgbaar bij T-Mobile , in de kleuren spacegrijs, zilver, goud en rosegoud.

Live Photos

De nieuwste iPhone is voorzien van een gevorderd camera systeem waar je schitterende foto’s mee maakt. Je gaat echt van de 12-MP camera met Focus Pixels en True Tone Flash houden. Schiet bijvoorbeeld panorama foto’s tot 63mp, slomotion filmpjes of timelapse. Daarnaast kun je ook aan de slag met Live Photos. Hiermee komen jouw foto’s echt tot leven. Met de FaceTime HD-camera met Retina Flash maak je 3 keer helderdere foto’s dan normaal, zodat je de mooiste selfies schiet. Liever video’s? Met de iPhone SE neem jij 4K-video’s op die een 4 keer hogere resolutie hebben dan 1080p HD-video.

Camera