Superscherp gesprijsd
TOT €196 VOORDEEL

op Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi telefoons kopen met abonnement

Xiaomi is vanaf nu verkrijgbaar bij T-Mobile! Ben je geïnteresseerd in het Chinese merk en sta je wel open voor wat nieuws? Bekijk dan snel alle informatie over het merk Xiaomi en de Xiaomi telefoons die verkrijgbaar zijn bij T-Mobile.

Naar de shop

De nieuwste modellen van Xiaomi

Ook in 2021 komt het Chinese telefoon merk Xiaomi met een nieuwe serie smartphones. Een strak design, razendsnelle verversingssnelheid én bomvol toffe nieuwe features. Bekijk de Xiaomi 11T of de Xiaomi 11T Pro en ontdek de vele mogelijkheden!

Bekijk alle Xiaomi telefoons

Wat is Xiaomi?

Xiaomi is een Chinees elektronicamerk dat onder andere smartphones maakt. Het bedrijf werd in 2010 opgericht en maakte in 2011 zijn eerste smartphone: de Xiaomi Mi 1. In eerste instantie verkocht Xiaomi zijn telefoons alleen online, maar in 2015 opende het bedrijf zijn eerste winkel in China. Inmiddels is het aantal fysieke winkels gestegen naar ruim 3200 en heeft ook Nederland een Xiaomi flagship store in Rotterdam.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Ga jij je abonnement vernieuwen of ga je voor een compleet nieuw abonnement kiezen, in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan heb je de mogelijkheid om door het inruilen van je oude telefoon korting te claimen. Jouw oude toestel is namelijk geld waard. Ben jij benieuwd wat jij terug krijgt voor jouw toestel? Gebruik dan onze berekentool.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sta jij op het punt om je Samsung in te ruilen voor een iPhone. Gooi de Samsung dan niet zomaar weg! Voor het inruilen van je Samsung krijg je namelijk een mooi bedrag terug. De voorwaarde voor deze actie is dat jouw Samsung nog wel aan gaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Een nieuw abonnement afsluiten of je huidige abonnement verlengen in combinatie met een nieuwe telefoon? Dan wil je jouw oude iPhone vast inruilen voor extra korting. Dat kan. Als jouw oude iPhone nog aan gaat en als het display nog heel is, is jouw telefoon korting waard.

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Heb jij geen iPhone of Samsung, maar een ander merk? Wellicht krijg je dan ook een mooie bedrag terug. Net als bij de andere telefoons moet het display nog wel heel zijn en moet de telefoon nog aan gaan. Raadpleeg de inruilpagina voor alle informatie.

Veelgestelde vragen over Xiaomi

  • Xiaomi is een Chinees elektronicamerk dat onder andere smartphones produceert.

  • Het merk Xiaomi komt oorspronkelijk uit China.

  • Xiaomi telefoons zijn sinds kort verkrijgbaar in Nederland bij T-Mobile. Bekijk de actuele prijzen bij je abonnement in onze shop.

  • Xiaomi telefoons worden standaard geleverd met het Android besturingssysteem.

  • Ja, T-Mobile krijgt meer Xiaomi telefoons in het assortiment. Houd deze pagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom Xiaomi.