Nieuw: Xiaomi Mi 11

Nu te bestellen

Xiaomi is vanaf nu verkrijgbaar bij T-Mobile! Ben je geïnteresseerd in het Chinese merk en sta je wel open voor wat nieuws? Bekijk dan snel alle informatie over het merk Xiaomi, en de Xiaomi telefoons die verkrijgbaar zijn bij T-Mobile.

Naar de shop

Wat is Xiaomi?

Xiaomi is een Chinees elektronicamerk dat onder andere smartphones maakt. Het bedrijf werd in 2010 opgericht en maakte in 2011 zijn eerste smartphone: de Xiaomi Mi 1. In eerste instantie verkocht Xiaomi zijn telefoons alleen online, maar in 2015 opende het bedrijf zijn eerste winkel in China. Inmiddels is het aantal fysieke winkels gestegen naar ruim 3200 en heeft ook Nederland een Xiaomi flagship store in Rotterdam.

Ruil je oude telefoon in en profiteer

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten? In combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude Samsung in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is.

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon? En ruil je een oude iPhone in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in? Dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Veelgestelde vragen over Xiaomi

  • Xiaomi is een Chinees elektronicamerk dat onder andere smartphones produceert.

  • Het merk Xiaomi komt oorspronkelijk uit China.

  • Xiaomi telefoons zijn sinds kort verkrijgbaar in Nederland bij T-Mobile. Bekijk de actuele prijzen bij je abonnement in onze shop.

  • Xiaomi telefoons worden standaard geleverd met het Android besturingssysteem.

  • Ja, T-Mobile krijgt meer Xiaomi telefoons in het assortiment. Houd deze pagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom Xiaomi.