T-Mobile 5G is nu Odido 5G

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

T-Mobile 5G is Odido 5G

T-Mobile 5G werd altijd geleverd bij elk nieuw T-Mobile abonnement. Nu T-Mobile Odido is, verandert je netwerk automatisch naar het Odido 5G-netwerk. Met dit robuuste en stabiele mobiele netwerk van Odido heb je landelijke dekking. Zo kan iedereen in Nederland hiervan genieten. Dit betekent dat je altijd 5G krijgt, ongeacht het abonnement dat je kiest. Je kunt dus overal profiteren van het 5G-netwerk zoals je gewend bent. Zowel thuis, onderweg of op het werk.

Ook een maximale dekking met het Odido 5G-netwerk

Het Odido 5G-netwerk, vroeger het T-Mobile 5G-netwerk, biedt supersnel en betrouwbaar mobiel internet met landelijke dekking. 98% van de Nederlandse bevolking woont in het 5G-dekkingsgebied van Odido. Bovendien gaan de snelheden van het Odido 5G-netwerk in de toekomst alleen maar toenemen.

Wat is Glasvezel

5G van Odido

Ontdek de kracht van het nieuwe Odido 5G-netwerk en geniet van een stabiele mobiele ervaring. Bij alle abonnementen van Odido profiteer je ook standaard van 5G. Ervaar de snelheid en betrouwbaarheid die je van ons oude T-mobile 5G-netwerk gewend bent. Het enige wat je nodig hebt, is een 5G-telefoon.

Unlimited 5G

Standaard 5G

5G is standaard bij elk Odido abonnement: hetzelfde stabiele internet met ongekende mogelijkheden.

5G

5G-telefoon

Voor toegang tot het 5G-netwerk heb je een telefoon nodig die daarvoor geschikt is.

Klaar voor de toekomst

5G-dekking

Met Odido heb je nu landelijke 5G-dekking. Meer dan 98% van de Nederlanders woont in het 5G-dekkingsgebied van Odido.

Onze 5G-abonnementen

Ben je klaar voor 5G? Wij ook. Alle Odido abonnementen hebben nu standaard 5G-ondersteuning. Zo kun je ook thuis genieten van het 5G-netwerk van Odido. Of je nu kiest voor de kleinste bundel of een Unlimited abonnement, je kunt altijd rekenen op een stabiele mobiele internetverbinding. Als je onbeperkt wilt genieten van 5G, zijn onze Odido Unlimited abonnementen iets voor jou.

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

  • Er verandert niets aan het 5G-netwerk. Het netwerk blijft hetzelfde en wordt in de toekomst nog sneller, beter en betrouwbaarder. Met het stabiele netwerk van Odido heb je landelijke dekking. Zo kan iedereen in Nederland ervan genieten. Dat betekent dat je altijd 5G krijgt, wat voor abonnement je ook kiest.

  • Jazeker. Het netwerk blijft hetzelfde en wordt in de toekomst nog sneller, beter en betrouwbaarder. Met het stabiele mobiele netwerk van Odido heb je landelijke dekking. Zo kan iedereen in Nederland ervan genieten. Dat betekent dat je altijd 5G krijgt, wat voor abonnement je ook kiest.