Galaxy Watch5 en Watch5 Pro
Nu verkrijgbaar

Blijf verbonden. Wat je ook doet.

Galaxy Watch 5

Galaxy Watch

Echte tech-fans opgelet! Wil je het beste uit jezelf halen gedurende een workout en op de hoogte blijven van al je berichten? Dan is een Galaxy Watch precies wat je nodig hebt. Met de handige smartwatches van Samsung heb je al jouw favoriete apps binnen handbereik, van WhatsApp, Spotify tot fitness apps en informatie over je gezondheid. Ontdek de verschillende Galaxy Watches en kies jouw favoriet.

Galaxy Watch5
Kleurrijk en sportief

Wil jij het beste uit jezelf halen en al jouw gezondheidsdoelen bijhouden? Met de Galaxy Watch5 kan het allemaal! Dankzij het sportieve, gestroomlijnde design en Always-on display van 1.19-inch of 1.36-inch maak jij sowieso indruk. Het display geeft altijd de informatie weer die je zelf hebt ingesteld, ieder moment van de dag. Deze smartwatch is voorzien van de laatste technische features zodat je niet alleen geen berichten of oproepen meer mist, maar ook alles bij de hand hebt om jouw fitness voortgang en gezondheid bij te houden. Met de Galaxy Watch5 heb je dus echt onbeperkte mogelijkheden!

Galaxy Watch 5

Galaxy Watch5 Pro
Innovatieve krachtpatser

Een grote smartwatch voor maximaal gebruik, dat is precies wat je van de Galaxy Watch5 Pro kunt verwachten. De welbekende ronddraaiende rand is verruild voor een prachtig 1.35-inch Always-on AMOLED display. Je hebt dus altijd zicht op de tijd en handige widgets, zo ontgaat jou niets meer! Bovendien is deze smartwatch nóg sterker en krasbestendiger dankzij Sapphire Crystal glas. Bomvol nieuwe innovatieve features en een krachtige batterij heb je met de Galaxy Watch5 Pro echt alles bij de hand om jouw persoonlijke prestaties en progressie bij te houden. Extra fijn: je kunt de Galaxy watch ook gebruiken als afstandsbediening of voor je SmartHome.

Galaxy Watch 5 Pro

Galaxy Watch4 Classic
Tijdloos en klassiek design

Fan van het klassieke ontwerp van de Galaxy Watch? De Galaxy Watch 4 Classic heeft het design zoals je van Samsung gewend bent, inclusief draaiende rand. Maar deze smartwatch heeft wel een flinke upgrade gehad! Hij is namelijk uitgerust met nieuwe toffe, innovatieve features. Op het levendige 1.4-inch Super AMOLED display selecteer jij persoonlijke wijzerplaten, heb je toegang tot al je favoriete apps en uitgebreid inzicht in je gezondheid. Dit maakt van de Galaxy Watch 4 Classic niet alleen een slim maar ook een handig horloge.

Watch 4

Koppel Multisim aan je Smartphone

Log je in vanaf je computer? Kies dan 'Met computer'. Als je inlogt via je telefoon, kies dan 'Met telefoon'.

 1. Log in op My T-Mobile op je computer of tablet, met de gegevens van het mobiele nummer waar je Multisim aan wilt toevoegen.

  Klik op het telefoonnummer waarmee je Multisim wilt gaan gebruiken.

  • My T-Mobile web: klik in de menubalk op Meer (drie puntjes) en vervolgens op Sim, Toestel en Smartwatch. 
  • My T-Mobile app: klik rechts onderin op Meer (drie streepjes) en vervolgens op Simkaart.
 2. Klik op ‘Mijn Smartwatch’ en voer de verificatiecode in die je krijgt te zien op je smartphone

  Na deze bevestiging zie je een QR-code. Die heb je nodig om Multisim te installeren.

 3. Open nu de ‘Wear’ app (Galaxy Wearable) en maak verbinding tussen je telefoon en Samsung Watch

  1. Klik in de app op ‘Instellingen horloge’ en daarna op ‘mobiele abonnementen’.
  2. Er verschijnt een knop ‘code gebruiken’. Nu kun je de QR-code van het scherm van je computer of tablet scannen.
  3. Klik op ‘mobiel abonnement gebruiken’. Je Samsung Watch wordt nu geconfigureerd. Daarna is Multisim klaar voor gebruik!
 1. Open de My T-Mobile app met je eigen telefoon en log in met de gegevens van het mobiele nummer waar je Multisim aan wilt toevoegen.

  1. Klik op het telefoonnummer waarmee je Multisim wilt gaan gebruiken. 
  2. Klik rechts onderin op Meer (drie streepjes) en vervolgens op Simkaart.
 2. Klik op ‘Mijn Smartwatch’ en voer de verificatiecode in die je krijgt te zien op je smartphone

  Na deze bevestiging zie je een QR-code. Die heb je nodig om Multisim te activeren. Klik op de QR-code en sla hem op als afbeelding. Ondersteunt je telefoon dit niet? Dan kun je ook een screenshot maken.

 3. Open nu de ‘Wear’ app (Galaxy Wearable) en maar verbinding tussen je telefoon en Samsung Watch

  1. Klik in de app op ‘Instellingen horloge’ en daarna op ‘mobiele abonnementen’.
  2. Er verschijnt een knop ‘code gebruiken’. Klik hierop en de scanner opent. Bij de scanner zie je een gallery-icoon. Klik hierop en selecteer de opgeslagen afbeelding van de QR-code.
  3. Klik op ‘mobiel abonnement gebruiken’. Je Samsung Watch wordt nu geconfigureerd. Daarna is Multisim klaar voor gebruik!

T-Mobile Multisim

Je personal record hardlopen verbreken. Multitasken waar je ook bent. Berichten beantwoorden vanaf je pols. En dat allemaal zonder telefoon in je handen. T-Mobile introduceert: Multisim. Een extra sim die je aan je bestaande abonnement koppelt, speciaal voor je smartwatch. Zo kun je zonder telefoon de deur uit en toch overal verbonden blijven. Bovendien krijg je alles overzichtelijk op één factuur. Geniet van de eindeloze mogelijkheden van T-Mobile Multisim.