Zakelijk Internet
Met Ring Video Doorbell Wired

Speciaal voor Black Friday met Ring Video Doorbell Wired. Je kunt de deurbel op je bestaande deurbelbedrading aansluiten voor continue stroom en beveiliging. Met 1080p HD-video, livebeeld en tweerichtings-spraak kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen en spreken, waar je ook bent.

Zakelijk internet met Ring Video Doorbell cadeau
Zakelijke kwaliteit

Zakelijke kwaliteit

Een betrouwbare en veilige verbinding met de beste service
Altijd online

Altijd online

Snel en stabiel internet om online je zaken te regelen
1 aanspreekpunt en 1 factuur

Gemak en overzicht

Het gemak van vast internet en mobiel bij elkaar

Onze zakelijk internet pakketten

Zakelijk internet basis
Internet Basis
€ 40
€ 30
i.c.m. een zakelijk mobiel @work Unlimited abonnement*
per maand / per aansluiting excl. btw
  • Glasvezel 50/50 Mbit/s
  • DSL 50/10 Mbit/s
  • Zakelijke modem met wifi
  • Internet Back-up
  • Vast IP-adres
  • Installatie door onze experts
  • Tijdelijk geen aansluitkosten
Meest gekocht
Zakelijk internet standaard
Internet Compleet
€ 42
€ 32
i.c.m. een zakelijk mobiel @work Unlimited abonnement*
per maand / per aansluiting excl. btw
  • Glasvezel 100/100 Mbit/s
  • DSL 100/30 Mbit/s
  • Zakelijke modem met wifi
  • Internet Back-up
  • Vast IP-adres
  • Installatie door onze experts
  • Tijdelijk geen aansluitkosten
Zakelijk internet Extra
Internet Extra
€ 51
€ 41
i.c.m. een zakelijk mobiel @work Unlimited abonnement*
per maand / per aansluiting excl. btw
  • Glasvezel 500/500 Mbit/s
  • Zakelijke modem met wifi
  • Internet Back-up
  • Vast IP-adres
  • Installatie door onze experts
  • Tijdelijk geen aansluitkosten

*Je hebt één keer recht op Combi-Voordeel. Heb je meerdere @Work Unlimited abonnementen dan krijg je dus maximaal €10 korting. Lees hier meer over Combi-Voordeel.

Verwachte levertijd: 2 - 3 weken

Zakelijk internet
niets houdt je tegen

Zakelijk internet is onmisbaar en belangrijk voor de continuïteit van jouw onderneming. Je hebt het al druk genoeg en wilt geen zorgen over de betrouwbaarheid en snelheid van je internet. Het moet gewoon goed werken. Je kent ons misschien van het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland, maar nu bieden we ook vast Zakelijk Internet voor ondernemers.

Waarom Zakelijk Internet?

Zorgen over je internetverbinding? Die kun je afstrepen.
Met Zakelijk Internet van T-Mobile is jouw bedrijf verzekerd van snel en stabiel internet én van goede service.

Vast IP-adres

Vast IP-adres

Gegarandeerd toegang tot je bedrijfsnetwerk. Veilig, stabiel en betrouwbaar.

Internet Back-up

Internet Back-up

Met Internet Back-up schakelt je modem bij storing automatisch over op het 4G-netwerk van T-Mobile. Zo blijft alles in de lucht.

Combi-Voordeel

Extra voordeel

Combineer vast internet en mobiel en krijg Combi-Voordeel.

Zakelijke klantenservice

Zakelijke klantenservice

Ruime openingstijden en professionele ondersteuning van onze experts.

Overal wifi

Overal wifi

Op de zaak of het thuiskantoor perfect bereik met onze wifi. Uitbreidbaar voor meerdere ruimtes met Wifi Plus voor Ondernemers.

Soepel overstappen

Soepel overstappen

Vakkundig geïnstalleerd en problemen direct opgelost.

Internet Back-up

Altijd online

Internet Back-up

Meer info

Wifi Plus

Overal goede wifi voor ondernemers

Wifi Plus voor Ondernemers

Meer info

Combi-Voordeel

Zakelijk Internet & @Work Unlimited

Combi-Voordeel

Bekijk voordeel

Haal alles uit je Zakelijk Internet

Op ons platform Founders vindt je veel nuttige informatie voor ondernemers. Wil je weten hoe je alles haalt uit je Zakelijk Internet? We schreven er al veel over, dus laat je inspireren!

Werkplek

Internetsnelheden op de zaak: hoeveel heb jij nodig?

Het ene bedrijf is het andere niet. Zeker als het om internetsnelheden gaat. Een accountant hoeft doorgaans minder GB’s te versturen dan een filmproductiebedrijf dat dagelijks zware video’s het web op knalt. Hoe schat je als bedrijf in welke snelheden je nodig hebt? In dit artikel leggen we je het uit.

IP-adres

Waarom liever een vast dan een dynamisch IP-adres?

Haalt jouw bedrijf het maximale uit jullie internetpakket? Maken jullie bijvoorbeeld gebruik van een vast of een dynamisch IP-adres? Of ben je helemaal niet bekend met deze termen? Dan kan het slim zijn om je te verdiepen in de verschillen tussen die twee. Zeker als je afhankelijk bent van de cloud of als je bedrijf pinapparaten en beveiligingscamera’s heeft.

Wifi Plus voor Ondernemers

Goede wifi in het gehele kantoor

Overal supersnel wifi in je kantoorpand? Met Wifi Plus voor Ondernemers is een haperende internetverbinding voor altijd verleden tijd. Videobellen met collega’s thuis of klanten in het buitenland? Of een belangrijk bestand versturen vanuit de kantoortuin? Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je altijd en overal in je pand goed en stabiel internet.

Zakelijk internet voor grote bedrijven

Heeft jouw onderneming meer dan 20 werknemers? Dan denkt T-Mobile graag met je mee. Zo heb je altijd veilig en razendsnel internet, onafhankelijk van hoeveel medewerkers je hebt. In overleg met jou kijken we welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf, zodat jij, je werknemers en je klanten altijd zeker zijn van zo goed mogelijk internet.

Veelgestelde vragen

 • Ja, je krijgt een vast IP-adres. Alleen bij een verhuizing krijg je een nieuw IP-adres. 

 • Nee, een mailbox of e-mailadressen zijn geen onderdeel van je abonnement.

 • Je Zakelijk Internet abonnement gaat pas in zodra de verbinding werkend is opgeleverd door de monteur. Hiervan ontvang je een opleverbevestiging per e-mail. Vanaf dat moment betaal je pas voor het abonnement. 

 • De levertijd hangt af van het type verbinding dat er geleverd wordt. Gemiddeld is de levertijd 2 tot 3 weken. Als er een nieuw aansluitpunt bij moet komen, zijn daar nog 2 extra weken voor nodig. In de orderbevestiging staat vermeld wat de verwachte levertijd is. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 0800 - 77 000 00. Zij kunnen je vertellen welke levertijd van toepassing is op jouw adres. Tijdens de levering van de verbinding houden we je op de hoogte via e-mail. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

 • Bij je Zakelijk Internet abonnement krijg je een modem en een router van het merk Comtrend in bruikleen. Je betaalt hier niet extra voor. Deze apparatuur is eigendom van T-Mobile. Bij opzegging van het abonnement moeten deze retour gestuurd worden naar T-Mobile. Volg hiervoor de retourinstructies. Deze ontvang je bij je opzegging. 

 • Nee. Voor de installatie betaal je normaal €125,-, maar tijdelijk krijg je de installatie bij aanschaf van een internetabonnement gratis. Apparatuur zoals het modem en de router krijg je in bruikleen zolang je abonnement loopt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 • Vaak komt er eerst een monteur langs om te testen of de binnenkomende lijn goed is. Hierna plannen we een aparte afspraak in voor de installatie. 

  Bij de tweede afspraak sluit de monteur het modem en de router voor je aan en zorgt hij ervoor dat de verbinding werkt. Daarnaast installeert de monteur wifi op maximaal 3 apparaten. Om de apparatuur aan te sluiten, is het noodzakelijk dat er twee stopcontacten aanwezig zijn bij het aansluitpunt. Deze stopcontacten worden niet door de monteur aangelegd. Ook andere werkzaamheden, zoals het doortrekken van kabels en het wegwerken achter de plinten, worden niet door de monteur gedaan. 

  Zo ziet het volledige proces van levering eruit

 • Je mag zelf bepalen hoeveel apparaten je op je internetverbinding aansluit. Houdt er wel rekening mee dat gebruik van meerdere apparaten tegelijkertijd internetcapaciteit vraagt. Dit kan invloed hebben op de snelheid per gebruiker. De router die geleverd wordt heeft maximaal 4 poorten om een kabel op aan te sluiten. 

 • Aan de hand van je postcode berekenen we je verwachte maximale internetsnelheid. De daadwerkelijke snelheid kan variëren. We onderscheiden:

  Maximale internetsnelheid

  De maximale internetsnelheid op basis van de technische mogelijkheden op jouw adres. Dit wordt eventueel beperkt door de snelheid opgenomen in het contract van de afgenomen dienst.

  Gemiddelde internetsnelheid

  Dit is 85% of hoger van de maximale internetsnelheid. De gemiddelde internetsnelheid moet in tenminste 8 van de 10 metingen worden gemeten.

  Minimale internetsnelheid

  Dit is 75% of hoger van de maximale internetsnelheid. De minimale internetsnelheid moet in alle metingen gemeten worden.

Meer weten over Zakelijk Internet?

Laat je gegevens achter en onze specialisten nemen binnen 1 werkdag contact met je op over de mogelijkheden van Zakelijk Internet op jouw adres. Heb je nu al vragen? Neem telefonisch contact op met een specialist.

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur