GOGOGO DEALS
Zakelijk Internet
 • De eerste 8 maanden slechts €25,- per maand
 • Ontvang een Google Chromecast 4K + 1 jaar tv via NLZIET EXTRA cadeau
 • Of €100 retour
 • Tijdelijk geen aansluit- en installatiekosten t.w.v. €125
Zakelijk Internet

Internet voor bedrijven Niets houdt je tegen

Zakelijk internet is onmisbaar en belangrijk voor de continuïteit van jouw onderneming. Je hebt het al druk genoeg en wilt geen zorgen over de betrouwbaarheid en snelheid van je bedrijfsinternet. Het moet gewoon goed werken. Je kent ons misschien van het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland, maar nu bieden we ook vast zakelijk internet voor bedrijven.

Wat zit er altijd in jouw pakket?

Afhankelijk van je postcode tot wel 1 Gbit/s uploaden en downloaden!

 • Gratis Internet Back-up
 • Vast IP-adres
 • Gratis installatie door onze experts
 • Geen aansluitkosten t.w.v. €125
 • Meestal binnen 10 werkdagen geleverd
 • Nu
 • €25
 • de eerste 8 maanden
 • per maand / per aansluiting excl. btw

Waarom Zakelijk Internet?

Zorgen over je internetverbinding? Die kun je afstrepen. Met Zakelijk Internet van T-Mobile is jouw bedrijf verzekerd van snel en stabiel bedrijfsinternet én van goede service.

Vast IP-adres

Vast IP-adres

Gegarandeerd toegang tot je bedrijfsnetwerk. Veilig, stabiel en betrouwbaar.

 • Meer informatie
Internet Back-up

Internet Back-up

Met Internet Back-up schakelt je modem bij storing automatisch over op het 4G-netwerk van T-Mobile. Zo blijft alles in de lucht.

Installatie door onze experts

Gratis installatie door onze experts

Vakkundig geïnstalleerd en problemen direct opgelost. Nu tijdelijk gratis.

Klantvoordeel

Klantvoordeel

Combineer je Zakelijk Internet met een zakelijk mobiel abonnement? Dan krijg je elke maand € 4,13 korting op Zakelijk Internet.

Overal Wifi

Overal Wifi

Op de zaak of het thuiskantoor perfect bereik met onze wifi. Uitbreidbaar voor meerdere ruimtes met Wifi Plus voor Ondernemers.

Zakelijke klantenservice

Zakelijke klantenservice

Ruime openingstijden en professionele ondersteuning van onze experts.

Doe de postcodecheck

Ontdek welke Zakelijk Internet pakketten we kunnen leveren op jouw adres

Pin Veilig
voor iedere ondernemer

Voor elke ondernemer is pinnen belangrijk. Of het nou gaat om gasten in je restaurant, patiënten in je praktijk of klanten in je winkel. Met PIN Veilig verlopen al je pinbetalingen via onze gecertificeerde pinverbinding. Deze is snel, veilig en je hebt minder last van storingen. Sluit PIN Veilig af voor €5 per maand bovenop je Zakelijk Internet abonnement.

Klantvoordeel
Elke maand korting op je factuur

Combineer je Zakelijk Internet met een zakelijk mobiel abonnement? Dan krijg je elke maand € 4,13 korting op Zakelijk Internet. En ook op je T-Mobile zakelijk of consumenten Go mobiele abonnement krijg je korting. Dat noemen we Klantvoordeel.

Klantvoordeel

Wifi Plus voor Ondernemers

Breid je wifinetwerk uit met één of meer draadloze wifipunten en je bent verzekerd van optimale zakelijke wifi overal in huis of op kantoor. Professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

Wifi Plus voor ondernemers

Internet Back-up

Storing op vast internet komt gelukkig bijna nooit voor. Maar mócht je verbinding een keer wegvallen, dan schakelt je modem automatisch over op ons bekroonde 4G-netwerk. Zo blijf je altijd online.

Haal alles uit je Zakelijk Internet

Wil je weten hoe je alles haalt uit je Zakelijk Internet? In deze video leer je alles over Zakelijk Internet van T-Mobile Ondernemen. En op ons platform Founders vind je veel nuttige informatie voor ondernemers. We schreven er al veel over, dus laat je inspireren!

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Speedtest: hoe snel is jouw internet?

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Connectiviteit als geheim ingrediënt

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Tips om je wifi optimaal te gebruiken

zzp

Zakelijk internet voor ZZP’ers

Ben jij werkzaam als ZZP’er? Dan is het natuurlijk heel belangrijk dat jij te allen tijde toegang hebt tot een snelle internetverbinding met Zakelijk Internet voor ZZP'ers. Je bent je eigen onderneming. Dus dan moet je wel goed bereikbaar zijn en snel kunnen schakelen als dat nodig is. Of je nu vanuit thuis werkt, een flexplek of een eigen kantoor hebt. Ook voor ZZP’ers zijn onze zakelijk internet pakketten van T-Mobile ondernemen de beste keuze.

kleinzakelijk

Internet voor kleine (thuis)kantoren

Heeft jouw onderneming minder dan 20 werknemers? Er zijn bij T-Mobile verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het gebruik van internet op kantoor probleemloos verloopt. Kortom: altijd online met een stabiele internet verbinding. Onze experts zorgen ervoor dat alles geïnstalleerd wordt.

Internet
voor grote bedrijven

Heeft jouw onderneming meer dan 20 werknemers? Dan denkt T-Mobile graag met je mee. Je hebt bij ons verschillende opties, zoals bedrijfs internet via DSL en FTTH of Glasvezel. Wij leggen je graag uit wat de verschillen zijn.

Eén ding is zeker, met het zakelijk internet van T-Mobile heb je altijd veilig en razendsnel internet op de zaak, onafhankelijk van hoeveel medewerkers je hebt. We kijken graag samen met jou welke maatwerkoplossing het beste past bij jouw bedrijf, zodat jij, je werknemers en je klanten altijd zeker zijn van zo goed mogelijk internet.

Veelgestelde vragen over Zakelijk Internet

 • Ja, je krijgt een vast IP-adres. Alleen bij een verhuizing krijg je een nieuw IP-adres.

 • Nee, een mailbox of e-mailadressen zijn geen onderdeel van je abonnement.

 • Je Zakelijk Internet abonnement gaat pas in zodra de verbinding werkend is opgeleverd door de monteur. Hiervan ontvang je een opleverbevestiging per e-mail. Vanaf dat moment betaal je pas voor het abonnement. 

 • De levertijd hangt af van het type verbinding dat er geleverd wordt. Gemiddeld is de levertijd 2 tot 3 weken. Als er een nieuw aansluitpunt bij moet komen, zijn daar nog 2 extra weken voor nodig. In de orderbevestiging staat vermeld wat de verwachte levertijd is. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 0800 - 7112. Zij kunnen je vertellen welke levertijd van toepassing is op jouw adres. Tijdens de levering van de verbinding houden we je op de hoogte via e-mail. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

 • Bij je Zakelijk Internet abonnement krijg je een modem in bruikleen. Om 4G Back-up mogelijk te maken ontvang je ook een dongel. Je betaalt hier niet extra voor. Deze apparatuur is eigendom van T-Mobile. Bij opzegging van het bedrijfsinternet abonnement moeten deze retour gestuurd worden naar T-Mobile. Volg hiervoor de retourinstructies. Deze ontvang je bij je opzegging.

 • Nee. Voor de installatie betaal je normaal €125,-, maar tijdelijk krijg je de installatie bij aanschaf van een internetabonnement gratis. Apparatuur zoals het modem en de router krijg je in bruikleen zolang je abonnement loopt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 • Vaak komt er eerst een monteur langs om te testen of de binnenkomende lijn goed is. Hierna plannen we een aparte afspraak in voor de installatie. 

  Bij de tweede afspraak sluit de monteur het modem en de router voor je aan en zorgt hij ervoor dat de verbinding werkt. Daarnaast installeert de monteur wifi op maximaal 3 apparaten. Om de apparatuur aan te sluiten, is het noodzakelijk dat er twee stopcontacten aanwezig zijn bij het aansluitpunt. Deze stopcontacten worden niet door de monteur aangelegd. Ook andere werkzaamheden, zoals het doortrekken van kabels en het wegwerken achter de plinten, worden niet door de monteur gedaan. 

  Zo ziet het volledige proces van levering eruit

 • Je mag zelf bepalen hoeveel apparaten je op je internetverbinding aansluit. Houdt er wel rekening mee dat gebruik van meerdere apparaten tegelijkertijd internetcapaciteit vraagt. Dit kan invloed hebben op de snelheid per gebruiker. De router die geleverd wordt heeft maximaal 4 poorten om een kabel op aan te sluiten. 

 • Aan de hand van je postcode berekenen we je verwachte maximale internetsnelheid. De daadwerkelijke snelheid kan variëren. We onderscheiden:

  Maximale internetsnelheid

  De maximale internetsnelheid op basis van de technische mogelijkheden op jouw adres. Dit wordt eventueel beperkt door de snelheid opgenomen in het contract van de afgenomen dienst.

  Gemiddelde internetsnelheid

  Dit is 85% of hoger van de maximale internetsnelheid. De gemiddelde internetsnelheid moet in tenminste 8 van de 10 metingen worden gemeten.

  Minimale internetsnelheid

  Dit is 75% of hoger van de maximale internetsnelheid. De minimale internetsnelheid moet in alle metingen gemeten worden.

Meer weten over Zakelijk Internet?

Laat je gegevens achter en onze specialisten nemen binnen 1 werkdag contact met je op over de mogelijkheden van Zakelijk Internet op jouw adres. Heb je nu al vragen? Neem telefonisch contact op met een specialist.

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur