Abonnementen

De beste deals op het beste netwerk

Ga voor een zakelijk T-Mobile abonnement

Kies een zakelijk abonnement met of zonder telefoon en blijf verbonden via het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Je hebt de keuze tussen abonnementen van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Telefoons

Telefoons

Wil je het nieuwste toestel of gewoon goed bereikbaar zijn?

Sim Only

Sim Only

Gaat je telefoon nog wel even mee? Neem een sim only abonnement.

Data Only

Data Only

Alles over je toestel, abonnement, prepaid of 4G voor thuis.

Tablets

Tablets

Op zoek naar een tablet met abonnement?

Waarom ons zakelijke netwerk de beste keuze is

Kies je voor T-Mobile Ondernemen, dan ben je verbonden met het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Optimale bereikbaarheid, betrouwbaarheid en flexibele zakelijke abonnementen. Wat wil je als ondernemer nog meer? Je hebt de keuze uit maandelijkse, 1-jarige of 2-jarige zakelijke abonnementen met of zonder telefoon.

Hulp nodig? Bij ons staat er altijd iemand voor je klaar

Persoonlijke accountmanager

Hulp nodig? Bij ons staat er altijd iemand voor je klaar
Flexibele abonnementen

Abonnementsvrijheid

Meer of minder data? Stel maandelijks bij, omhoog of omlaag
Meest bekroonde mobiele netwerk

Meest bekroonde mobiele netwerk

5x op rij als beste uit de umlaut-test

Wanneer kies je voor een zakelijk abonnement?

Als ondernemer

Ben je ondernemer en bel je veel voor je werk? Of heb je personeel in dienst dat elkaar onderling moet kunnen bereiken? Dan is het slim een of meer zakelijke abonnementen af te sluiten. Bij T-Mobile kun je flexibel op- en afschalen. Wel zo fijn.

Als ZZP’er

Ook voor ZZP’ers is een apart zakelijk abonnement voordeliger. Een zakelijk abonnement van T-Mobile komt in allerlei soorten en maten. Zo is er altijd een die bij je past. En als je even wat meer of minder GB’s nodig hebt, kun jij je abonnement eens per maand bijstellen.

Data Sim Only

Bel je amper en stuur je eigenlijk nooit smsjes? Dan is een data sim only abonnement iets voor jou. Een abonnement met alleen maar internet, die je kunt gebruiken in Nederland en in de EU. Je kiest zelf welke bundel het best bij je past.

Handige zakelijke extra's en services

Alleen een abonnement om mee te bellen, sms-en en internetten is soms niet genoeg. Er zijn immers veel meer mogelijkheden om optimaal te communiceren met je mobiele telefoon of tablet. Denk aan vast op mobiel of handige bundels voor het buitenland. En wat dacht je bijvoorbeeld van een verzekering?

Naar verzekering
Verzekering

Verzeker je zakelijke telefoon of tablet via Chubb

Naar office essential
Vast op mobiel

Bellen via een vast nummer op je mobiel met Office Essential

Cloudoplossingen op maat voor je bedrijf

T-Mobile levert telecomoplossingen op maat. Of het nu gaat om simkaarten voor al je medewerkers, vast-mobiel integratie of het vervangen van je telefooncentrale door een telefooncentrale in de cloud. Wat de wensen van je organisatie ook zijn, wij denken met je mee over een snelle en efficiënte oplossing.

Veelgestelde vragen over zakelijke abonnementen

 • De kosten van jouw zakelijk bellen abonnement zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte het aantal GB’s, de duur van het abonnement en alle andere specificaties. 

 • In onze shop hebben we alle zakelijke telefoons voor je verzameld. Vrijwel alle telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Dit zijn enkele voorbeelden:

 • Ja, dat kan. Als je overstapt van een andere provider naar T-Mobile, kun je je mobiele nummer meenemen. Als je een bestelling plaatst in onze shop geef je eenvoudig aan of je nummerbehoud wilt aanvragen.

 • Als ZZP’er ben jij altijd uniek in je wensen en daarom helpen we je bij het maken van de beste keuze met onze keuzehulp tool.

 • 5G is de opvolger van 4G en biedt adembenemende snelheden in dataverkeer. Het splinternieuwe 5G-netwerk is in 2020 uitgerold door T-Mobile en op dit moment heeft grootste gedeelte van Nederland heeft al 5G-dekking. 5G heeft de toekomst. Loop jij graag voorop? Met een zakelijke 5G-telefoon profiteer je als een van de eersten van alles wat 5G te bieden heeft!

 • Ja dat kan. Dual sim en eSIM zijn dé oplossingen voor ondernemers die privé en zakelijk graag willen combineren in één telefoon. Vanzelfsprekend bieden we deze opties ook aan bij onze zakelijke abonnementen.

 • Met een zakelijk @Work Unlimited abonnement kun je onbeperkt bellen en internetten in Nederland. In de EU en Verenigde Staten heb je 25 GB per maand tot je beschikking.

  Met een zakelijk @Work Unlimited Plus abonnement kun je onbeperkt bellen en internetten in Nederland. In de EU en Verenigde Staten heb je 50 GB per maand tot je beschikking. Daarnaast zijn er nog twee bundels inbegrepen: met Internet Wereld heb je naast 50 GB in de EU en VS ook nog 2 GB in zone 2 en 1 GB in zone 3. Met Bellen Wereld bel je voor een vast tarief van €0.48 per minuut naar alle zones én vanuit alle zones.

 • Jazeker. Op onze Aanbiedingen voor Ondernemers pagina hebben we ze voor je verzameld.

 • Bellen in de EU kan vanuit je bundel. Bellen in de VS niet. Op de pagina voor bellen en internetgebruik in het buitenland staat precies beschreven wat je kan verwachten van een zakelijk Unlimited abonnement.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over T-Mobile’s abonnementen? Neem dan telefonisch contact op of laat je gegevens achter zodat we binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen.

Afspraak accountmanager

Vraag ons om jou terug te bellen

Vul je gegevens in en een medewerker neemt binnen een werkdag contact met je op.

Meer informatie over onze abonnementen

Meer weten over onze zakelijke abonnementen?

Kleinzakelijk:
Werkdagen: 08:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur
0800 - 8102

Grootzakelijk
Werkdagen: 09:00 – 17:00 uur

Zakelijke klantenservice

Zakelijke klantenservice

Werkdagen:
08:00 - 23:00 uur
Zaterdag en zondag:
09:00 - 17:30 uur