wifi plus voor ondernemers
Overal goede wifi

Wifi Plus voor Ondernemers

Écht goed en stabiel internet in het hele kantoorpand, wie wil dat nou niet? Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je nooit meer een slechte verbinding. Dankzij de combinatie van een continu zelflerend netwerk met meerdere wifi-punten, de controle via een eenvoudige app en optimale veiligheid, ben jij altijd online.

Overal wifi

Zelflerend netwerk voor optimaal internet

Altijd in controle

App voor eenvoudig beheer en gebruiksinzicht

Veilig online

Mal/spyware beveiliging en apart gastennetwerk

De voordelen van Wifi Plus

Met Wifi Plus voor Ondernemers haal je een mix van snelheid en betrouwbaarheid in huis. Of het nu gaat om je bedrijfspand met meerdere ruimtes of je thuiswerkplek op zolder: T-Mobile Ondernemen heeft de beste zakelijke wifi oplossing. Maar wat zijn precies de voordelen van Wifi Plus voor Ondernemers?

Optimale verbinding

Optimale verbinding

Wifi Plus bestaat uit meerdere wifi-punten die strategisch in het gebouw geplaatst worden. Deze punten zijn zelflerend, waardoor het netwerk zich aanpast aan het gebruik en de omgeving. Zo heb je in iedere ruimte een sterk signaal.

Altijd in controle

Altijd in controle

Met de gebruiksvriendelijke app beheer je je zakelijke wifi-netwerk zelf. Je hebt inzicht in het verbruik en stelt alles zelf in. Zoals een apart netwerk voor werknemers en bezoekers.

Veilig online

Veilig online

Als je een bedrijf runt of druk bent als ondernemer, is veiligheid een topprioriteit. Met Wifi Plus voor Ondernemers beschik je over mal- en spywarebeveiliging en een aparte bezoekers-wifi.

Installatie door T-Mobile

Installatie door T-Mobile

Het aanleggen en installeren van Wifi Plus is niet ingewikkeld, maar we helpen je er graag bij. Een monteur installeert alles gratis zodat jij gewoon door kan met je werk.

Wifi Plus voor ondernemers
  • €5 per wifi-punt per maand
  • Overal snel en betrouwbaar wifi
  • Een veilige verbinding

Meer lezen op Founders

Welke internetsnelheid past het beste bij jouw bedrijf? Waarom heb ik een vast IP-adres nodig? Of ben je op zoek naar zakelijke wifi oplossingen? Lees er meer over bij Founders.

Lees meer
Werkplek

Internetsnelheden op de zaak: hoeveel heb jij nodig?

Lees meer
IP-adres

Waarom liever een vast dan een dynamisch IP-adres?

Lees meer
Wifi Plus voor Ondernemers

Goede wifi in het gehele kantoor

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Wifi Plus voor Ondernemers? Of heb je een vraag over vast Zakelijk Internet bij T-mobile Ondernemen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur