wifi plus voor ondernemers
Overal perfecte wifi
Wifi Plus voor Ondernemers

Zakelijke wifi Wifi Plus voor Ondernemers

Écht goed en stabiel internet in het hele kantoorpand en thuis, wie wil dat nou niet? Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je altijd een perfecte verbinding. Dankzij de combinatie van een continu zelflerend netwerk met meerdere wifi-punten, de controle via een eenvoudige app en optimale veiligheid, ben jij altijd online.

Overal wifi

Overal wifi

Zelflerend netwerk voor optimaal internet
Altijd in controle

Altijd in controle

App voor eenvoudig beheer en gebruiksinzicht
Veilig online

Veilig online

Spyware- en malware-beveiliging en apart gastennetwerk

wifi plus voor ondernemers
wat is het?

Met een zakelijk wifi-abonnement heb je altijd een stabiele en veilige zakelijke internetverbinding in je pand. Zorgeloos videobellen met een klant, bestanden downloaden of een back-up maken naar de cloud gaat makkelijker dan ooit. Wifi Plus is een zelfoptimaliserend wifi-netwerk met verschillende wifi-punten die een eigen mesh-netwerk creëren. Het verplaatst gebruikers naar het beste wifi-punt, zodat zij in elke ruimte optimaal gebruik kunnen maken van het zakelijke wifi-netwerk. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en onze handige app.

Bij wifi voor bedrijven
is standaard wifi niet voldoende

In veel gevallen is er maar één wifi-punt aanwezig die het hele kantoorpand (of het kantoor aan huis) moet voorzien van een goede wifi-verbinding. Het punt heeft een beperkt bereik en zit vaak op een onhandige plek, zoals een meterkast vanwege de modem. Maar ook externe invloeden verzwakken het wifi-signaal, denk aan verschillende apparaten die gebruikmaken van de wifi. Dit probleem is makkelijk op te lossen door de zakelijke wifi-oplossing van Wifi Plus voor Ondernemers. Dankzij draadloze wifi-punten, ook wel pods genoemd, verspreid je het signaal over verschillende punten, zodat jij overal in jouw bedrijf een optimale verbinding hebt. Gemakkelijk en zonder dat je extra kabels hoeft te trekken. Op zoek naar het beste van het beste? Bekijk ook eens de mogelijkheden tot zakelijk glasvezel.

De voordelen van Wifi Plus

Met Wifi Plus voor Ondernemers haal je een mix van snelheid en betrouwbaarheid in huis. Of je nu een bedrijfspand met meerdere ruimtes hebt of een thuiswerkplek op zolder: T-Mobile Ondernemen heeft de beste zakelijke wifi-oplossing. Dit zijn de voordelen van Wifi Plus voor Ondernemers:

Perfecte verbinding

Perfecte verbinding

Wifi Plus bestaat uit meerdere wifi-punten die strategisch in het gebouw geplaatst worden. Deze punten zijn zelflerend, waardoor het netwerk zich aanpast aan het gebruik en de omgeving. Zo heb je in iedere ruimte een sterk signaal.

Optimale controle

Optimale controle

Beheer gastnetwerken, beveiligingsinstellingen, toegangsrechten en meer eenvoudig zelf met de app.

Veilig online

Veilig online

Geavanceerde beveiliging beschermt je zaak tegen bedreigingen van buitenaf, zoals spyware en malware.

Installatie door T-Mobile

Installatie door T-Mobile

Het aanleggen en installeren van Wifi Plus is niet ingewikkeld, maar we helpen je er graag bij. Een monteur installeert alles gratis, zodat jij gewoon kunt doorwerken.

Maximale internetsnelheid zakelijke wifi

De verwachte maximale internetsnelheid bij jou op de zaak varieert per bedrijf en locatie. We berekenen dit op basis van je postcode. Wil je weten wat de snelheid is die jij kunt krijgen als je kiest voor het zakelijke wifi-netwerk van T-Mobile? Doe dan de postcodecheck.

Wifi Plus
voor ondernemers

 • Nu €2 per wifi-punt per maand
 • Perfecte wifi, overal op de zaak
 • Een veilige verbinding
Pod

Meer lezen op Founders

Welke internetsnelheid past het beste bij jouw bedrijf? Waarom heb ik een vast IP-adres nodig? Of ben je op zoek naar zakelijke wifi oplossingen? Lees er meer over bij Founders.

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Speedtest: hoe snel is jouw internet?

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Connectiviteit als geheim ingrediënt

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Tips om je wifi optimaal te gebruiken

Klantvoordeel
Elke maand korting op je factuur

Combineer je Zakelijk Internet met een zakelijk mobiel abonnement? Dan krijg je elke maand € 4,13 korting op Zakelijk Internet. En ook op je T-Mobile zakelijk of consumenten Go mobiele abonnement krijg je korting. Dat noemen we Klantvoordeel.

Klantvoordeel

PIN Veilig
VOOR IEDERE ONDERNEMER

Voor elke ondernemer is pinnen belangrijk. Of het nou gaat om gasten in je restaurant, patiënten in je praktijk of klanten in je winkel. Met PIN Veilig verlopen al je pinbetalingen via onze gecertificeerde pinverbinding. Deze is snel, veilig en je hebt minder last van storingen. Sluit PIN Veilig af voor €5 per maand bovenop je Zakelijk Internet abonnement.

Internet Back-up

Storing op vast internet komt gelukkig bijna nooit voor. Maar mócht je verbinding een keer wegvallen, dan schakelt je modem automatisch over op ons bekroonde 4G-netwerk. Zo blijf je altijd online.

Veelgestelde vragen

 • Een wifi-punt is een slim apparaat dat het wifi-signaal oppakt en ‘doorgeeft’. Je steekt‘m in het stopcontact. Heb je meerdere wifi-punten? Samen vormen ze een mesh-netwerk. Dit netwerk is zelflerend, waardoor het signaal in elke ruimte precies afgestemd is op het internetgebruik in die ruimte.

 • Heb je een groot pand, dikke betonnen muren, een werkruimte in het tuinhuis of zit je zaak in een omgeving met veel andere wifi-netwerken? Of zijn er veel machines in de buurt van buurbedrijven? Dan is alleen een modem te weinig om overal voor een sterke wifi te zorgen. Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je overal op de zaak een optimaal wifi-signaal, dankzij extra wifi-punten. Zonder dat je kabels hoeft te trekken.

 • Minimaal twee: één gaat met een ethernetkabel aan je modem en één hang je in een ruimte waar je het signaal wilt verbeteren. Let op: geen pand is hetzelfde. Heeft je pand dikke muren, stalen balken of zijn er veel andere netwerken in de buurt? Dan kan het zijn dat je meer wifi-punten nodig hebt. Je bestelt ze dan eenvoudig bij.

  Tips:

  • Reken voor open bedrijfsruimtes en kantoortuinen met een bereik van 15 tot 20 meter per wifi-punt.
  • Heb je een open verdieping of kantoortuin? Dan is één wifi-punt per verdieping vaak genoeg.
  • Heb je een verdieping met meerdere ruimtes? Neem dan één pod per ruimte. Dan zit je bijna altijd goed.
 • Geen zorgen: installeren hoef je niet zelf te doen. Zakelijk Internet, inclusief Wifi Plus voor Ondernemers, wordt professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

 • Net als alle extra opties bij Zakelijk Internet kun je Wifi Plus voor Ondernemers maandelijks opzeggen. Dit doe je eenvoudig via 0800 7112. Je Zakelijk Internet abonnement blijft gewoon doorlopen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Wifi Plus voor Ondernemers? Of heb je een vraag over vast Zakelijk Internet van T-mobile Ondernemen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur