wifi plus voor ondernemers
next level wifi

Wifi Plus voor Ondernemers

Écht goed en stabiel internet in het hele kantoorpand, wie wil dat nou niet? Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je nooit meer een slechte verbinding. Dankzij de combinatie van een continu zelflerend netwerk met meerdere wifi-punten, de controle via een eenvoudige app en optimale veiligheid, ben jij altijd online.

Overal wifi

Zelflerend netwerk voor optimaal internet

Altijd in controle

App voor eenvoudig beheer en gebruiksinzicht

Veilig online

Mal/spyware beveiliging en apart gastennetwerk

De voordelen van Wifi Plus

Met Wifi Plus voor Ondernemers haal je een mix van snelheid en betrouwbaarheid in huis. Of het nu gaat om je bedrijfspand met meerdere ruimtes of je thuiswerkplek op zolder: T-Mobile Ondernemen heeft de beste zakelijke wifi oplossing. Maar wat zijn precies de voordelen van Wifi Plus voor Ondernemers?

Optimale verbinding

Optimale verbinding

Wifi Plus bestaat uit meerdere wifi-punten die strategisch in het gebouw geplaatst worden. Deze punten zijn zelflerend, waardoor het netwerk zich aanpast aan het gebruik en de omgeving. Zo heb je in iedere ruimte een sterk signaal.

Altijd in controle

Altijd in controle

Met de gebruiksvriendelijke app beheer je je zakelijke wifi-netwerk zelf. Je hebt inzicht in het verbruik en stelt alles zelf in. Zoals een apart netwerk voor werknemers en bezoekers.

Veilig online

Veilig online

Als je een bedrijf runt of druk bent als ondernemer, is veiligheid een topprioriteit. Met Wifi Plus voor Ondernemers beschik je over mal- en spywarebeveiliging en een aparte bezoekers-wifi.

Installatie door T-Mobile

Installatie door T-Mobile

Het aanleggen en installeren van Wifi Plus is niet ingewikkeld, maar we helpen je er graag bij. Een monteur installeert alles gratis zodat jij gewoon door kan met je werk.

Wifi Plus voor ondernemers
  • €5 per wifi-punt per maand
  • Overal snel en betrouwbaar wifi
  • Een veilige verbinding

Meer lezen op Founders

Welke internetsnelheid past het beste bij jouw bedrijf? Waarom heb ik een vast IP-adres nodig? Of ben je op zoek naar zakelijke wifi oplossingen? Lees er meer over bij Founders.

Werkplek

Internetsnelheden op de zaak: hoeveel heb jij nodig?

Het ene bedrijf is het andere niet. Zeker als het om internetsnelheden gaat. Een accountant hoeft doorgaans minder GB’s te versturen dan een filmproductiebedrijf dat dagelijks zware video’s het web op knalt. Hoe schat je als bedrijf in welke snelheden je nodig hebt? In dit artikel leggen we je het uit.

IP-adres

Waarom liever een vast dan een dynamisch IP-adres?

Haalt jouw bedrijf het maximale uit jullie internetpakket? Maken jullie bijvoorbeeld gebruik van een vast of een dynamisch IP-adres? Of ben je helemaal niet bekend met deze termen? Dan kan het slim zijn om je te verdiepen in de verschillen tussen die twee. Zeker als je afhankelijk bent van de cloud of als je bedrijf pinapparaten en beveiligingscamera’s heeft. 

Overal goede wifi

Wifi Plus voor Ondernemers

Overal supersnel wifi in je kantoorpand? Met Wifi Plus voor Ondernemers is een haperende internetverbinding voor altijd verleden tijd. Videobellen met collega’s thuis of klanten in het buitenland? Of een belangrijk bestand versturen vanuit de kantoortuin? Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je altijd en overal in je pand goed en stabiel internet.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Wifi Plus voor Ondernemers? Of heb je een vraag over vast Zakelijk Internet bij T-mobile Ondernemen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 9:00 – 17:30 uur