wifi plus voor ondernemers
Overal goede wifi
Wifi Plus voor Ondernemers

Zakelijke wifi Wifi Plus voor Ondernemers

Écht goed en stabiel internet in het hele kantoorpand en thuis, wie wil dat nou niet? Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je nooit meer een slechte verbinding. Dankzij de combinatie van een continu zelflerend netwerk met meerdere wifi-punten, de controle via een eenvoudige app en optimale veiligheid, ben jij altijd online.

Overal wifi

Overal wifi

Zelflerend netwerk voor optimaal internet
Altijd in controle

Altijd in controle

App voor eenvoudig beheer en gebruiksinzicht
Veilig online

Veilig online

Mal/spyware beveiliging en apart gastennetwerk
zakelijk wifi abonnement
wat is het?

Met een zakelijke wifi-oplossing heb je altijd een stabiele en veilige internetverbinding in je pand. Zorgeloos videobellen met een klant, bestanden downloaden of een back-up maken naar de cloud gaat makkelijker dan ooit. Wifi Plus is een zelfoptimaliserend wifi-netwerk met verschillende wifi-punten die een eigen mesh-netwerk creëren. Het verplaatst gebruikers naar het beste wifi-punt, zodat zij in elke ruimte optimaal gebruik kunnen makenvan het zakelijke wifinetwerk.Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en onze handige app.

Bij wifi voor bedrijven
is standaard wifi niet voldoende

In veel gevallen is er maar één wifipunt aanwezig die het hele kantoorpand (of het kantoor aan huis) moet voorzien van een goede wifi-verbinding. Het punt heeft een beperkt bereik en zit vaak op een onhandige plek, zoals een meterkast vanwege de modem. Maar ook externe invloeden verzwakken het wifi-signaal, denk aan verschillende apparaten die gebruikmaken van de wifi. Dit probleem is makkelijk op te lossen door de zakelijke wifi-oplossing van Wifi Plus voor Ondernemers. Dankzij draadloze wifi-punten, ook wel pods genoemd, verspreid je het signaal over verschillende punten, zodat jij overal in jouw bedrijf een goede verbinding hebt. Gemakkelijk en zonder dat je extra kabels hoeft te trekken.

De voordelen van Wifi Plus

Met Wifi Plus voor Ondernemers haal je een mix van snelheid en betrouwbaarheid in huis. Of je nu een bedrijfspand met meerdere ruimtes hebt of een thuiswerkplek op zolder: T-Mobile Ondernemen heeft de beste zakelijke wifi-oplossing. Dit zijn de voordelen van Wifi Plus voor Ondernemers:

Optimale verbinding

Optimale verbinding

Wifi Plus bestaat uit meerdere wifi-punten die strategisch in het gebouw geplaatst worden. Deze punten zijn zelflerend, waardoor het netwerk zich aanpast aan het gebruik en de omgeving. Zo heb je in iedere ruimte een sterk signaal.

Altijd in controle

Altijd in controle

Met de gebruiksvriendelijke app beheer je je zakelijke wifi-netwerk zelf. Je hebt inzicht in het verbruik en stelt alles zelf in. Zoals een apart netwerk voor werknemers en bezoekers.

Veilig online

Veilig online

Als je een bedrijf runt of druk bent als ondernemer, is veiligheid een topprioriteit. Met Wifi Plus voor Ondernemers beschik je over mal- en spywarebeveiliging en een aparte bezoekers-wifi.

Installatie door T-Mobile

Installatie door T-Mobile

Het aanleggen en installeren van Wifi Plus is niet ingewikkeld, maar we helpen je er graag bij. Een monteur installeert alles gratis, zodat jij gewoon kunt doorwerken.

Maximale internetsnelheid zakelijke wifi

De verwachte maximale internetsnelheid bij jou op de zaak varieert per bedrijf en locatie. We berekenen dit op basis van jouw postcode. Wil je weten wat de snelheid is die jij kan krijgen als je kiest voor het zakelijke wifi-netwerk van T-Mobile? Doe dan de postcodecheck.

Wifi Plus
voor ondernemers
  • Nu €2 per wifi-punt per maand
  • Overal snel en betrouwbaar wifi
  • Een veilige verbinding
Pod

Meer lezen op Founders

Welke internetsnelheid past het beste bij jouw bedrijf? Waarom heb ik een vast IP-adres nodig? Of ben je op zoek naar zakelijke wifi oplossingen? Lees er meer over bij Founders.

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Speedtest: hoe snel is jouw internet?

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Connectiviteit als geheim ingrediƫnt

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Tips om je wifi optimaal te gebruiken

Veelgestelde vragen

  • Je Zakelijk Internet abonnement gaat pas in zodra de verbinding werkend is opgeleverd door de monteur. Hiervan ontvang je een opleverbevestiging per e-mail. Vanaf dat moment betaal je pas voor het abonnement.

  • Je mag zelf bepalen hoeveel apparaten je op je internetverbinding aansluit. Houdt er wel rekening mee dat gebruik van meerdere apparaten tegelijkertijd internetcapaciteit vraagt. Dit kan invloed hebben op de snelheid per gebruiker. De router die geleverd wordt heeft maximaal 4 poorten om een kabel op aan te sluiten.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Wifi Plus voor Ondernemers? Of heb je een vraag over vast Zakelijk Internet bij T-mobile Ondernemen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur