Zakelijk DSL
Snel en betrouwbaar

Zakelijk DSL internet van T-Mobile Ondernemen

Altijd verbonden met de klant, pijlsnel bestanden downloaden of online dashboards beheren? Met DSL internet geniet jij van een stabiele verbinding op de zaak. Het is de ideale keuze als glasvezel op jouw adres geen optie is. Met DSL heb je altijd een betrouwbare internetverbinding. Eventueel uit te breiden met extra diensten zoals Wifi Plus voor Ondernemers, PIN Veilig, Internet Back-up en Klantvoordeel.

Wat is DSL?

De afkorting DSL staat voor Digital Subscriber Line en is een internetverbinding die via de telefoonlijn verloopt. Het is beschikbaar tot een maximale snelheid van 100 Mbit/s. In verhouding is de downloadsnelheid net wat sneller dan de uploadsnelheid, maar je bent wel altijd snel en stabiel online. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn op jouw adres? Doe dan de postcodecheck.

De voordelen
van zakelijk DSL

Of je nu een klein kantoor hebt, als ZZP’er vanuit thuis werkzaam bent of een grootschalig bedrijf runt, een goede internetverbinding is onmisbaar. Met DSL internet van T-Mobile Ondernemen ontvang je altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres. Met ons DSL-pakket geniet je van uitstekende wifi en optimale flexibiliteit. Je hebt namelijk zelf de mogelijkheid om jouw internetpakket uit te breiden met bijvoorbeeld extra beveiliging of wifiversterkers voor sterk internet in alle hoeken.

Doe de postcodecheck

Ontdek welke Zakelijk Internet pakketten we kunnen leveren op jouw adres

Hoeveel Mbit/s heb ik nodig?

Om de bepalen hoeveel Mbit/s aan Zakelijk Internet je nodig hebt, moet je rekening houden met een aantal zaken. Zoals de hoeveelheid medewerkers binnen jouw bedrijf, de soort werkzaamheden die worden uitgevoerd en de gewenste snelheid van het zakelijk DSL internet. Wil je weten hoe snel je internet nu is? Doe dan onze zakelijke speedtest.

Bij T-Mobile Ondernemen heb je de keuze uit verschillende snelheden:

50Mbit/s

Normaal zakelijk internet tot 50 Mbit/s

Heb je een klein bedrijf waar medewerkers voornamelijk browsen, mailen en geen grote online programma’s draaien? Dan is een internetsnelheid van 50 Mbit/s voldoende.

100Mbit/s

Razendsnel zakelijk internet tot 100 Mbit/s

Moeten jouw medewerkers veel kunnen videobellen, snel bestanden kunnen versturen en downloaden of back-ups maken naar de cloud? Dan is een internetsnelheid van 100 Mbit/s meer geschikt.

Klantvoordeel
Elke maand korting op je factuur

Combineer je Zakelijk Internet met een zakelijk mobiel abonnement? Dan krijg je elke maand € 4,13 korting op Zakelijk Internet. En ook op je T-Mobile zakelijk of consumenten Go mobiele abonnement krijg je korting. Dat noemen we Klantvoordeel.

Klantvoordeel

Pin Veilig
voor iedere ondernemer

Voor elke ondernemer is pinnen belangrijk. Of het nou gaat om gasten in je restaurant, patiënten in je praktijk of klanten in je winkel. Met PIN Veilig verlopen al je pinbetalingen via onze gecertificeerde pinverbinding. Deze is snel, veilig en je hebt minder last van storingen. Sluit PIN Veilig af voor €5 per maand bovenop je Zakelijk Internet abonnement.

Wifi Plus
voor ondernemers

  • Nu €2 per wifi-punt per maand
  • Overal snel en betrouwbaar wifi
  • Een veilige verbinding
Pod

Alles halen uit jouw zakelijke internetverbinding?

Welke internetsnelheid past het beste bij jouw bedrijf? Waarom heb ik een vast IP-adres nodig? Of ben je op zoek naar zakelijke wifi-oplossingen? Lees er meer over bij Founders.

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Speedtest: hoe snel is jouw internet?

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Connectiviteit als geheim ingrediënt

Lees meer
CONNECTIVITEIT

Tips om je wifi optimaal te gebruiken

Veelgestelde vragen over zakelijk DSL

  • Wil je graag weten welke internetsnelheid je op dit moment hebt? Ontdek het met onze speedtest.

  • Je zakelijk DSL abonnement gaat pas in zodra de verbinding werkend is opgeleverd door de monteur. Hiervan ontvang je een opleverbevestiging per e-mail. Vanaf dat moment betaal je pas voor het abonnement.

  • Hoeveel apparaten je op je internetverbinding aansluit, mag je zelf bepalen. Houdt er wel rekening mee dat gebruik van meerdere apparaten tegelijkertijd meer van je internetcapaciteit vraagt. Dit kan invloed hebben op de snelheid per gebruiker. De router die geleverd wordt heeft maximaal 4 poorten om een kabel op aan te sluiten.

  • Voor het voeren van videogesprekken via bijvoorbeeld Google Meet, Zoom of Microsoft Teams heb je een gemiddelde download- en uploadsnelheid van 4 Mbit/s nodig. Presenteer je ondertussen ook of deel je je scherm, dan stijgt de benodigde internetsnelheid naar de 12 Mbit/s.

Spar met onze zakelijke specialisten

Benieuwd naar PIN Veilig of ontdekken welk Zakelijk Internet abonnement het beste past bij jouw bedrijf? Onze specialisten zitten voor je klaar.

Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur