Zakelijk Internet
via glasvezel
 • Up- en downloaden tot wel 1 Gbit⁄s
 • Onze monteur komt alles gratis installeren
 • Geen aansluitkosten t.w.v. €125

Ontdek zakelijk glasvezel

Kies je voor ons Zakelijk Internet via glasvezel? Dan kun je videobellen zonder haperen, supersnel grote bestanden delen en eindeloos multitasken in de cloud. Zo ben je klaar voor heel veel datagebruik op hetzelfde moment. Zo houdt niemand je meer tegen.
Ondernemers, welkom bij De Unlimiteds!

Check wat er beschikbaar is op jouw adres

Benieuwd naar Zakelijk Internet en onze abonnementen? Check of jouw adres al is aangesloten op ons 1 Gbit/s glasvezelnetwerk. Is er nog geen glasvezelinternet beschikbaar? Bekijk dan onze andere opties voor Zakelijk Internet.

De voordelen van zakelijk glasvezel

We gaan steeds meer data gebruiken. Met meer mensen en meer apparaten - en allemaal tegelijkertijd. Is jouw zaak daar al op voorbereid? Met ons Zakelijk Internet via glasvezel is je zaak klaar voor de toekomst. Nu al.

Videobellen zonder haperen

Videobellen zonder haperen

Geen vertraging op de lijn
Supersnel grote bestanden delen

Supersnel grote bestanden delen

Up- en downloaden tot 1 Gbit/s
Eindeloos multitasken in de cloud

Eindeloos multitasken in de cloud

Stabieler dan een koperverbinding

Wat is glasvezelinternet?

In het kort: glasvezelinternet loopt via kabels die gevuld zijn met vezels. Deze vezels zijn gemaakt van glas, zo dun als een haar en versturen lichtsignalen om je internetverbinding te creëren. Dit is de snelste en betrouwbaarste manier om signalen over een grote afstand te versturen, zonder signaalverlies. En dat merk je.

EERSTE 8 MAANDEN
VOOR €25 PER MAAND

 • Ontvang een Google Chromecast 4K NLZIET EXTRA cadeau
 • Of €100 retour
 • Up- en downloaden tot wel 1 Gbit⁄s
 • Onze monteur komt alles gratis installeren
 • Geen aansluitkosten t.w.v. €125
Zakelijk internet

Daarom zakelijk glasvezel van T-Mobile Ondernemen

Overstappen zonder gedoe

Overstappen zonder gedoe

Is Zakelijk Internet via glasvezel beschikbaar op jouw adres? Dan kun je zorgeloos overstappen.

Altijd online

Altijd online

Je zit geen moment zonder internet, doordat we je glasvezelinternet aansluiten terwijl je huidige verbinding nog werkt.

Betrouwbaar verbonden

Betrouwbaar verbonden

Met ons eigen glasvezelnetwerk en het netwerk van onze partners bieden we elke ondernemer robuust, betaalbaar glasvezelinternet.

zakelijk glasvezel
door heel het land

Op veel plekken bieden we al supersnel zakelijk glasvezel aan via de netwerken van onze partners. Ondertussen timmeren we flink aan de weg met het uitrollen van ons eigen glasvezelnetwerk in Nederland. Zo litg er in onderstaande plaatsen al T-Mobile Glasvezel of zijn we gestart met de aanleg. En daar komen snel nog veel meer plaatsen bij, want het is onze ambitie om binnen vijf jaar minimaal een miljoen aansluitingen te hebben. Ontdek met onze glasvezelcheck of glasvezel al aanwezig is bij jouw onderneming of thuiskantoor.

Onze Zakelijk Internet abonnementen

We hebben verschillende opties voor Zakelijk Internet via glasvezel. Al onze abonnementen komen standaard met Internet Back-up. En wil je nét een beetje meer? Je breidt je abonnement eenvoudig uit met PIN Veilig of Wifi Plus voor Ondernemers. Zodat je altijd zakelijk internet hebt dat bij past bij jou.

Klantvoordeel
Elke maand korting op je factuur

Combineer je Zakelijk Internet met een zakelijk mobiel abonnement? Dan krijg je elke maand € 4,13 korting op Zakelijk Internet. En ook op je T-Mobile zakelijk of consumenten Go mobiele abonnement krijg je korting. Dat noemen we Klantvoordeel.

Klantvoordeel

Veelgestelde vragen

 • Glasvezel, ook wel fiber genoemd, is een dun draadje waardoor data wordt verstuurd met het gebruik van lichtsignalen. Omdat glasvezel duurzaam is, is het minder gevoelig voor storingen. Bovendien maakt glasvezel gebruik van een eigen netwerk, wat het niet alleen stabieler maar ook sneller maakt dan zakelijk DSL.

 • Op heel veel plaatsen in Nederland zijn er al glasvezelaansluitingen. Zo hebben we glasvezel in Eindhoven, Den Haag, Nijmegen, Zoetermeer , Haarlem, Leidschendam-Voorburg, Venlo en nog veel meer plekken. Daarnaast zijn we druk bezig om ons eigen glasvezelnetwerk aan te leggen. Doe de glasvezelcheck om te zien of glasvezel op jouw gewenste bedrijfslocatie beschikbaar is!

 • De kosten zijn afhankelijk van de keuzes die je maakt bij het afsluiten van het abonnement.

 • Heb je een KvK-inschrijving? Dan kun je bij T-Mobile Ondernemen zakelijke abonnementen afsluiten. Heb je een particulier T-Mobile contract of loopt je contract bij een andere provider tegen z’n einde? Onze klantenservice helpt je graag om zo soepel mogelijk over te stappen.

 • Neem contact met ons op om eenvoudig je zakelijk internet abonnement aan te passen naar een glasvezel zakelijk internet abonnement.

 • Benieuwd naar de huidige internetsnelheid van jouw bedrijf? Doe de zakelijke speedtest en test de snelheid van je internet.

 • Naast glasvezel ook op zoek naar zakelijke wifi? Bekijk onze zakelijke wifi-oplossingen.

Haal alles uit je glasvezelinternet

Op Founders vind je veel mooie artikelen voor ondernemers. Bijvoorbeeld over glasvezelinternet. Dus laat je inspireren.

Lees meer
connectiviteit

T-Mobile geeft gas op glas

Lees meer
connectiviteit

Het bedrijfsnetwerk van de toekomst

Lees meer
connectiviteit

Glasvezel steeds populairder

Sparren met een specialist

We hebben verschillende oplossingen die je kunt combineren met Zakelijk Internet via glasvezel. Die kun je allemaal gewoon online afsluiten. Liever een mens aan de lijn? Dan staat de specialisten van onze klantenservice voor je klaar.

Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur