Zakelijk Internet
voor iedere ondernemer

Alles de baas met Zakelijk Internet van T-Mobile

Zakelijk internet is onmisbaar en belangrijk voor de continuïteit van jouw onderneming. Je hebt het al druk genoeg en wilt geen zorgen over de betrouwbaarheid en snelheid van je internet. Het moet gewoon goed werken. Je kent ons misschien van het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland, maar nu bieden we ook vast Zakelijk Internet voor ondernemers.

Modem en router apart

Zakelijke kwaliteit

Een veilige en betrouwbare verbinding met vast IP-adres
Geen verborgen kosten per maand

Geen verrassingen

Geen aansluitkosten en na 1 jaar maandelijks opzegbaar
Gratis installatie

Soepel overstappen

Vakkundig geïnstalleerd en problemen direct opgelost

Onze pakketten

Internet Basis
€ 40
€ 25
i.c.m. een zakelijk mobiel Unlimited abonnement*
per maand / per aansluiting excl. btw
  • Glasvezel 50/50 Mbit/s
  • Zakelijk Internet DSL 50/10 Mbit/s
  • Zakelijke modem en router
  • Vast IP-adres
  • Tijdelijk geen aansluitkosten
Meest gekocht
Internet Compleet
€ 45
€ 30
i.c.m. een zakelijk mobiel Unlimited abonnement*
per maand / per aansluiting excl. btw
  • Glasvezel 100/100 Mbit/s
  • Zakelijk Internet DSL 100/30 Mbit/s
  • Zakelijke modem en router
  • Vast IP-adres
  • Tijdelijk geen aansluitkosten
Internet Extra
€ 55
€ 40
i.c.m. een zakelijk mobiel Unlimited abonnement*
per maand / per aansluiting excl. btw
  • Glasvezel 500/500 Mbit/s
  • Zakelijke modem en router
  • Vast IP-adres
  • Tijdelijk geen aansluitkosten

*Je hebt één keer recht op combi-voordeel. Heb je meerdere @Work Unlimited abonnementen dan krijg je dus maximaal €15 korting. Lees hier meer over combi-voordeel.

De voordelen van T-Mobile Zakelijk Internet

Supersnel ondernemen

Supersnel ondernemen

Snel en stabiel internet om de hele dag je online zaken te regelen.

Gemak en overzicht

Gemak en overzicht

Het gemak van vast en mobiel bij elkaar: één aanspreekpunt en één factuur.

Combivoordeel

Extra voordeel

Combineer vast internet en mobiel en krijg combi-voordeel.

Overal wifi

Overal wifi

Op de zaak of het thuiskantoor perfect bereik met onze wifi. Uitbreidbaar voor meerdere ruimtes met Wifi Plus voor Ondernemers.

Vast IP-adres

Vast IP-adres

Gegarandeerd toegang tot je bedrijfsnetwerk. Veilig, stabiel en betrouwbaar.

Zakelijke klantenservice

Zakelijke klantenservice

Ruime openingstijden en professionele ondersteuning van onze experts.

combineer zakelijk internet en mobiel
tot €180 voordeel

Meer weten over Zakelijk Internet?

Laat je gegevens achter en onze specialisten nemen binnen 1 werkdag contact met je op over de mogelijkheden van Zakelijk Internet op jouw adres. Heb je nu al vragen? Neem telefonisch contact op met een specialist.

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel

wifi plus voor ondernemers
next level wifi

Lees meer over Zakelijk Internet

Welke internetsnelheid past het beste bij jouw bedrijf? Waarom heb ik een vast IP-adres nodig? En wat is Wifi Plus voor Ondernemers? Lees er meer over bij Founders.

Werkplek

Internetsnelheden op de zaak: hoeveel heb jij nodig?

Het ene bedrijf is het andere niet. Zeker als het om internetsnelheden gaat. Een accountant hoeft doorgaans minder GB’s te versturen dan een filmproductiebedrijf dat dagelijks zware video’s het web op knalt. Hoe schat je als bedrijf in welke snelheden je nodig hebt? In dit artikel leggen we je het uit.

IP-adres

Waarom liever een vast dan een dynamisch IP-adres?

Haalt jouw bedrijf het maximale uit jullie internetpakket? Maken jullie bijvoorbeeld gebruik van een vast of een dynamisch IP-adres? Of ben je helemaal niet bekend met deze termen? Dan kan het slim zijn om je te verdiepen in de verschillen tussen die twee. Zeker als je afhankelijk bent van de cloud of als je bedrijf pinapparaten en beveiligingscamera’s heeft. 

Overal goede wifi

Wifi Plus voor Ondernemers

Overal supersnel wifi in je kantoorpand? Met Wifi Plus voor Ondernemers is een haperende internetverbinding voor altijd verleden tijd. Videobellen met collega’s thuis of klanten in het buitenland? Of een belangrijk bestand versturen vanuit de kantoortuin? Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je altijd en overal in je pand goed en stabiel internet.

Zakelijk internet voor grote bedrijven

Heeft jouw onderneming meer dan 20 werknemers? Dan denkt T-Mobile graag met je mee. Zo heb je altijd veilig en razendsnel internet, onafhankelijk van hoeveel medewerkers je hebt. In overleg met jou kijken we welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf, zodat jij, je werknemers en je klanten altijd zeker zijn van zo goed mogelijk internet.

Veelgestelde vragen

 • Ja, je krijgt een vast IP-adres. Alleen bij een verhuizing krijg je een nieuw IP-adres. 

 • Nee, een mailbox of e-mailadressen zijn geen onderdeel van je abonnement.

 • Je Zakelijk Internet abonnement gaat pas in zodra de verbinding werkend is opgeleverd door de monteur. Hiervan ontvang je een opleverbevestiging per e-mail. Vanaf dat moment betaal je pas voor het abonnement. 

 • De levertijd hangt af van het type verbinding dat er geleverd wordt. Gemiddeld is de levertijd 2 tot 3 weken. Als er een nieuw aansluitpunt bij moet komen, zijn daar nog 2 extra weken voor nodig. In de orderbevestiging staat vermeld wat de verwachte levertijd is. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 0800 - 77 000 00. Zij kunnen je vertellen welke levertijd van toepassing is op jouw adres. Tijdens de levering van de verbinding houden we je op de hoogte via e-mail. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

 • Bij je Zakelijk Internet abonnement krijg je een modem en een router in bruikleen. Je betaalt hier niet extra voor. Deze apparatuur is eigendom van T-Mobile. Bij opzegging van het abonnement moeten deze retour gestuurd worden naar T-Mobile. Volg hiervoor de retourinstructies. Deze ontvang je bij je opzegging. 

 • Nee. Voor de installatie betaal je normaal €125,-, maar tijdelijk krijg je de installatie bij aanschaf van een internetabonnement gratis. Apparatuur zoals het modem en de router krijg je in bruikleen zolang je abonnement loopt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 • Vaak komt er eerst een monteur langs om te testen of de binnenkomende lijn goed is. Hierna plannen we een aparte afspraak in voor de installatie. 

  Bij de tweede afspraak sluit de monteur het modem en de router voor je aan en zorgt hij ervoor dat de verbinding werkt. Daarnaast installeert de monteur wifi op maximaal 3 apparaten. Om de apparatuur aan te sluiten, is het noodzakelijk dat er twee stopcontacten aanwezig zijn bij het aansluitpunt. Deze stopcontacten worden niet door de monteur aangelegd. Ook andere werkzaamheden, zoals het doortrekken van kabels en het wegwerken achter de plinten, worden niet door de monteur gedaan. 

  Zo ziet het volledige proces van levering eruit

 • Je mag zelf bepalen hoeveel apparaten je op je internetverbinding aansluit. Houdt er wel rekening mee dat gebruik van meerdere apparaten tegelijkertijd internetcapaciteit vraagt. Dit kan invloed hebben op de snelheid per gebruiker. De router die geleverd wordt heeft maximaal 4 poorten om een kabel op aan te sluiten. 

 • Aan de hand van je postcode berekenen we je verwachte maximale internetsnelheid. De daadwerkelijke snelheid kan variëren. We onderscheiden:

  Maximale internetsnelheid

  De maximale internetsnelheid op basis van de technische mogelijkheden op jouw adres. Dit wordt eventueel beperkt door de snelheid opgenomen in het contract van de afgenomen dienst.

  Gemiddelde internetsnelheid

  Dit is 85% of hoger van de maximale internetsnelheid. De gemiddelde internetsnelheid moet in tenminste 8 van de 10 metingen worden gemeten.

  Minimale internetsnelheid

  Dit is 75% of hoger van de maximale internetsnelheid. De minimale internetsnelheid moet in alle metingen gemeten worden.

Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur