T-Mobile in de maatschappij

Over veiligheid, voorlichting, MVO en kinderen & telecom

Mobiele communicatie is heel belangrijk voor onze maatschappij en economie. Ook in ons privéleven is mobiele communicatie onmisbaar. Een dag zonder je mobiele telefoon is ondenkbaar. Steeds meer mensen vinden mobiele communicatie een eerste levensbehoefte. Goed gebruik maken van mobiele communicatie betekent ook verstandig er mee omgaan. We nemen als T-Mobile graag onze verantwoordelijkheid op ons om onze klanten en hun families te informeren en voor te lichten om zo verantwoord van mobiele communicatie te genieten.


Onze projecten

Sociale Sponsoring


Saamhorigheid. Samen met medewerkers, klanten en anderen die dit willen zetten wij ons in voor een sociale, mooiere en betere wereld.

Meer over Sociale Sponsoring

Join the Recycle Movement


T-Mobile heeft niet alleen aandacht voor haar klanten en business, maar voelt zich ook verantwoordelijk voor de mensen en wereld om zich heen.

Meer over duurzaamheid

Financiële zelfredzaamheid


T-Mobile zet zich in om samen met haar klanten schulden te voorkomen en te verminderen waar dat mogelijk is.

Meer informatie

Kinderen en telecom


Niet alles op internet is geschikt voor kinderen. Er zijn spelregels voor veilig gebruik van internet en mobiele diensten. Tips voor ouders én kinderen.

Onze tips

Gezondheid en veiligheid


Is het gebruik van een mobiele telefoon gevaarlijk voor de gezondheid? En hoe zorg ik ervoor dat ik mijn telefoon veilig kan gebruiken?

Gezond en veilig telefoongebruik

Melden van misstanden

Naleving van wet- en regelgeving is van groot belang voor T-Mobile, omdat de sleutel tot het succes van ons bedrijf is gebaseerd op integriteit en persoonlijke verantwoordelijkheid. Wij willen transparant zijn in ons handelen en integriteit is daarbij een voorwaarde. Daarom streven wij ernaar om risico’s te voorkomen die onze integriteit in gevaar kunnen brengen of een nadelig effect op onze organisatie, medewerkers, zakelijke partners en klanten kan hebben.

Informatie betreffende overtreding van wet- en regelgeving kun je melden via onze Tell me! Portal. Deze portal is vertrouwelijk. Anoniem melden is mogelijk. Iedere melding wordt direct onderzocht.