T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, Ben en Tele2. Hiermee bieden we mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet. 

T-Mobile 1
Hoofdkantoor
T-Mobile 2
T-Mobile 2

Team Magenta

Wij zijn een team van fanatiekelingen, relaxte peren, slimmeriken, no-nonsense nadenkers, criticasters en sociale mensen. Wij zijn Team Magenta en wij dagen de telecommarkt uit met onze Challenger Mindset.

Challenger Mindset

Knagen aan conventies. Beuken tegen de norm. Team Magenta blijft vechten tegen grenzen en limieten die onze klanten tegenhouden om Unlimited te verbinden met alles wat ze willen. Met alles waar ze van houden.

Unlimited

Wij waren de eerste in Nederland met het Unlimited abonnement. Maar, Unlimited is meer dan een abonnement. Het is onze belangrijkste merkwaarde. Bij alles wat wij doen voor de klant, vragen wij ons af: is het Simpel, Persoonlijk én Unlimited? Nee? Dan gaan we terug naar de tekentafel.

Ben 1
Ben 2

Hallo, ik ben BenĀ®

Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen. Zodat jij gewoon kunt doen waar je blij van wordt zonder te veel te betalen. Dat is het voordeel van jezelf zijn. Ik ben anders dan anderen. Bij mij geniet je van alle vrijheid. Je blijft altijd lekker flexibel.

Ben jezelf

Ik vind het fijn om te horen hoe het met je gaat. Daarom zal ik altijd mijn best doen om zo persoonlijk mogelijk te blijven. De telecommunicatiemarkt is al ingewikkeld genoeg. Ik zal altijd zo simpel mogelijk uitleggen hoe ik er voor jou kan zijn. Dan begrijpen we elkaar beter.

Ben weggeweest

Ik hou van mensen en ik hou van communicatie tussen mensen. Ik vond namelijk dat iedereen in Nederland een mobiele telefoon kon hebben. Daarom heb ik op 4 februari 1999 mezelf voorgesteld. Een nieuwe provider die het net even anders doet dan alle anderen. Sindsdien is er veel gebeurd. Ik ben van naam veranderd, een tijdje weg geweest en vervolgens weer terug gekomen. Ik heb mensen zien komen en zien gaan. Ik heb veel nieuwe vrienden ontmoet. Waaronder jou.

Ben er voor iedereen

Het maakt mij niks uit of je jong, oud, man, vrouw, donker, licht, smal, breed, dun of dik bent. Ik ben er voor iedereen die maximaal plezier uit zijn budget wil halen.

Tele2 1
Tele2 2

Het geheim van Tele2

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes, weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecompartners.

Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is ervan overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.