T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, is een van de grootste aanbieders van telecom: mobiel en vast internet, interactieve TV en vast bellen. Voor consumenten én ondernemend Nederland. Onze diensten zijn toonaangevend in Nederland en altijd Simpel, Persoonlijk én Unlimited.

Ons verhaal

T-Mobile

Nog nooit leefden we in een tijd die zo inspirerend is als nu. Voor het eerst hoeven we niet meer op de toekomst te wachten om ons te verwonderen over wat er allemaal mogelijk is. En dat gaat verder dan de mogelijkheid om te communiceren waar en wanneer je maar wilt. Van opereren op afstand via virtual reality tot slimme sensoren die ervoor zorgen dat de treinen op tijd rijden. Van smart cities tot de deeleconomie: de mogelijkheden van een connected world zijn grenzeloos.

Wij zijn van mening dat iedereen toegang zou moeten hebben tot alles wat deze nieuwe wereld te bieden heeft. Of je nu jong of oud bent, in de stad woont of op het platteland, hoogopgeleid bent of niet; wij zien het als onze missie om ervoor te zorgen dat iedereen verbonden wordt met de bron van al deze mogelijkheden. Wij geloven niet zomaar in de kracht van technologie. Wij zijn er om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu.

Feiten en cijfers

aantal masten
aantal klanten
medewerkers
financien
marktaandeel

Management Team

 Leer onze directieleden kennen.

Søren Abildgaard

CEO

Jon Talbot

Directeur Transformatie Strategie

Kim Larsen

Directeur IT & Technology

Gero Niemeyer

Financieel Directeur

Leon Toet

Directeur Zakelijke Markt

Tisha van Lammeren

Directeur Consumentenmarkt

Saskia Bekkers

Directeur HR

Margreet Hoekstra

Directeur Juridische, regelgevende zaken en public affairs

Pieter de Klein

Directeur Bedrijfsstrategie en groothandel

Prijzenkast

 We zijn bescheiden, maar stiekem toch wél trots op onze prijzen en awards.

P3

Meest bekroonde mobiele netwerk

Voor het 4e jaar op rij is T-Mobile door P3 Group uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk van Nederland! Wederom met de hoogst gemeten score ooit.

OOKLA

Snelste mobiele netwerk

T-Mobile heeft de prijs voor het snelste mobiele netwerk gewonnen in een onafhankelijke Speedtest van Ookla.