Sociale Sponsoring

Samen bouwen aan een mooiere en betere wereld

Saamhorigheid, goed doen voor de medemens. Sociale Sponsoring is een thema waar wij als T-Mobile duidelijk voor kiezen. Wij gaan voor iets groters dan alleen financiële ondersteuning. Samen met onze medewerkers, samen met onze klanten en iedereen die dat wil zetten wij ons in voor een sociale, mooiere en betere wereld. Dichtbij huis, maar ook ver weg.
De focus ligt hierbij altijd op kinderen. Door gezamenlijke inzet, beschikbare technologie en netwerk helpen wij kinderen om in een veilige omgeving mee te kunnen doen met de samenleving.

Dit zijn de sociale projecten waar wij ons voor inzetten:


Wij helpen Stichting Jarige Job

Nederland is een rijk en welvarend land. Toch groeien 60.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van maar € 10,- per dag. Stichting Jarige Job geeft deze kinderen een verjaardagspakket. Daarin zit alles wat nodig is voor een gave verjaardag. Zo kan een kind ook echt kind zijn. Wij helpen Stichting Jarige Job. Help jij mee?


Onze buurt, het Laakkwartier

Het hoofdkantoor van T-Mobile staat in Den Haag in het Laakkwartier. Dit is een bijzondere wijk met veel historie en diversiteit aan mensen. Mensen uit verschillende culturen, maar ook studenten en mensen die hier geboren en getogen zijn, wonen in deze wijk.

Als T-Mobile vinden we het belangrijk dat we binding hebben met de mensen die hier wonen. Wij werken daarom graag samen met wijkcentrum Laak Centraal. Afgelopen jaar hebben wij voor de tweede keer met veel plezier de jaarlijkse kerstbrunch voor senioren mogen faciliteren. We hebben de wijk uitgenodigd om het kantoor van T-Mobile hiervoor te gebruiken. De genodigden en onze medewerkers vierden zo een bijzondere Kerst samen.


De Kindertelefoon

T-Mobile werkt samen met de Kindertelefoon. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis bellen naar deze hulpdienst. Elk kind moet in vertrouwen kunnen praten over een onderwerp of probleem. Het kan gaan om informatie, advies, hulp of ondersteuning. Onderwerpen als pesten, seks en relaties komen veel voor.

De Kindertelefoon is iedere dag van de week, ook in het weekend, bereikbaar van 14.00 tot 20.00 uur op het gratis telefoonnummer 0800-0432. Ook via mobiel is bellen naar de kindertelefoon gratis. T-Mobile levert een bijdrage aan de Kindertelefoon om ervoor te blijven zorgen dat de Kindertelefoon gratis blijft.

Samen met ons moederbedrijf en onze zusterbedrijven ondersteunt T-Mobile ook Childhelp International en Veilig internetten.  

Wist je dat?

  • De kindertelefoon zo’n 600.000 forumbezoeken per jaar heeft en dat bijna 200.000 kinderen per jaar contact zoeken via telefoon of chat?
  • Er heel veel manieren zijn om je telefoon in te stellen zodat je op een veilige manier surft op het internet . Kijk hiervoor op www.veiliginternetten.nl
  • Als je gepest wordt er heel veel plekken zijn waar je terecht kunt met je verhaal. Dit kan bijvoorbeeld bij de Kindertelefoon of www.helpwanted.nl

Meer maatschappelijke onderwerpen

Join the Recycle Movement


T-Mobile heeft niet alleen aandacht voor onze klanten en onze business, maar ook voor de mensen en de wereld om ons heen.

Meer over duurzaamheid

Financiële zelfredzaamheid


T-Mobile zet zich met verschillende projecten in om samen met haar klanten schulden te voorkomen en te verminderen waar dat mogelijk is.

Meer over financiën

Kinderen en telecom


Niet alles op internet is geschikt voor kinderen. Er zijn spelregels voor veilig gebruik van internet en mobiele diensten. Tips voor ouders én kinderen.

Onze tips