Diversiteit
en inclusie

We stoppen pas als iedereen verbonden is. En dat zien we veel breder dan alleen de telecomervaring. Wij willen dat je 100% jezelf kan zijn als je bij ons werkt, want verschillende mensen versterken ons juist. Daarom moeten we verder kijken dan gender, culturele of etnische achtergrond, seksuele oriëntatie of beperking.

We streven naar gelijke kansen voor iedereen.

Werken aan een inclusief DNA

Met onze challenger mindset dagen wij de status quo uit. Samen gaan we voor gelijke kansen voor iedereen. Diversiteit en inclusiviteit zijn geen verplichte nummers. Ze horen in ons DNA. Alleen zo ben je met iedereen verbonden als werkgever. Als bedrijf.

Saskia Bekkers, Directeur Human Resources

"Anders durven zijn, en elkaars verschillen omarmen, dat is voor mij de basis van diversiteit en inclusie. Hiermee kunnen we waarde creëren voor ieder mens, zodat iedereen zichzelf kan zijn"

Directeur Human Resources Saskia Bekkers over diversiteit

Respect voor ieder mens

Wij vinden elk onderwerp belangrijk, maar soms is focus nodig om stappen te maken. Daarom hebben we voor nu vier thema’s gekozen, waar we samen aan gaan werken. En dat is nodig. Een grapje op de werkvloer over huidskleur, gender of seksuele oriëntatie, lijkt misschien klein en onschuldig maar is dat juist niet. Het is discriminatie en dat hoort niet thuis binnen T-Mobile.

Diversiteit en inclusie
Diversiteit en inclusie
Diversiteit en inclusie
Diversiteit en inclusie