Diversiteit en Inclusie

We stoppen pas wanneer iedereen bij T-Mobile zich welkom voelt en helemaal zichzelf kan zijn

Wat is diversiteit & inclusie

Bij diversiteit gaat het om de verschillen tussen mensen. Deze verschillen worden vaak uitgedrukt in afkomst, geslacht, leeftijd, gender, religie, seksuele oriëntatie, mentale en lichamelijke gesteldheid. Inclusiviteit, of inclusie, draagt er aan bij dat iedereen op een gelijkwaardige manier deel kan nemen.

Waarom is diversiteit en inclusie zo belangrijk voor T-Mobile?

We stoppen pas als iedereen verbonden is. En dat gaat veel verder dan alleen ons telecomnetwerk. Wij willen dat je jezelf kan zijn als je bij ons werkt, want verschillende mensen versterken ons juist. Wij gaan voor diversiteit en inclusiviteit. Onze ambitie is om een inclusieve organisatie te zijn. We willen een aantrekkelijke werkgever zijn en bieden een inclusieve werkomgeving. We zijn we een bedrijf waar iedereen zichzelf kan zijn, waar iedereen gelijke kansen krijgt en het beste uit zichzelf kan halen. We doen ons best om diversiteit in alle lagen van de organisatie te verbeteren

Diversiteit en inclusie op de werkvloer

Diversiteit is de kracht van onze organisatie en iedereen die bij T-Mobile werkt, brengt een stukje diversiteit mee. Diversiteit maakt ons creatiever en innovatiever in het bedenken van oplossingen voor onze klanten. Het zorgt ervoor dat we relevant blijven als werkgever. Iedere dag zien we hoe een diverse en inclusieve werkomgeving zorgt voor meer verbinding en saamhorigheid.

We streven naar een evenwichtige vertegenwoordiging van diverse mensen in alle lagen van de organisatie. We werken op verschillende manieren aan gelijke kansen. Daarom kijken we verder dan gender, etnische of religieuze achtergrond, seksuele oriëntatie of beperking. We hebben respect voor ieder mens en werken aan een inclusief DNA. Bij ons moet iedereen zich vrij en veilig voelen op de werkvloer.

Diversiteit en inclusie hebben bij T-Mobile de hoogste prioriteit

CEO Soren Abildgaard over diversiteit en inclusie

Søren Abildgaard, CEO

“Ik ben supertrots op de diversiteit binnen T-Mobile. We werken samen met mensen van allerlei verschillende achtergronden. Ik ben ervan overtuigd dat dat bijdraagt aan onze magenta power. We zijn een bedrijf waar iedereen zichzelf kan zijn en waar iedereen gelijke kansen heeft.”

Directeur Human Resources Saskia Bekkers over diversiteit

Saskia Bekkers, Directeur Human Resources

"Iedere dag zien we hoe een diverse en inclusieve werkomgeving een gevoel van saamhorigheid kweekt. Maar ook innovatie en creativiteit een boost geeft, de loyaliteit van medewerkers versterkt en talent aantrekt.”

We streven ernaar om een inclusieve organisatie te zijn Daarom richten we ons op deze diversiteit en inclusie thema's:

Gendergelijkheid

Gendergelijkheid

Gelijke kansen voor iedereen

Etnische diversiteit

Etnische diversiteit

Trots op onze rijkdom aan nationaliteiten

Fysieke of mentale uitdaging

Fysieke of mentale uitdaging

Iedereen heeft krachten en kwaliteiten

LGBTQ

LGBTQ+

Acceptatie van elke seksuele oriëntatie en genderidentiteit

Onze inzet voor meer diversiteit en inclusie

SER Topvrouwen United 2022: Meer vrouwen in de top

Veel zon, felle kleuren, entertainment en dialoog. Dit – en meer – was te vinden bij het SER Topvrouwen United Event in het AFAS Theater te Leusden. T-Mobile was samen met Deloitte medeorganisator van dit evenement, waarin het belangrijke onderwerp inclusief leiderschap werd besproken. Wij geloven in de kracht van diversiteit en inclusie. Dit gaat verder dan alleen binnen onze organisatie. Organisaties moeten veilige werkomgevingen creëren. Het is belangrijk dat deze omgevingen ook daadwerkelijk zo worden ervaren. Hier maken wij ons hard voor zowel binnen T-Mobile als buiten onze Unlimited deuren.

Wij omarmen diversiteit met inwisselbare feestdagen

Wij zijn trots op ons diverse team en geloven dat dit bijdraagt aan ons succes. Daarom geven we onze medewerkers de vrijheid om zelf te kiezen op welke feestdagen zij verlof krijgen. Dit past perfect bij ons streven om een inclusieve organisatie te zijn.

Pride Amsterdam: T-Mobile en Join us dragen bij aan inclusievere samenleving

We doen er alles aan om een inclusievere werkgever te zijn. Een organisatie waar iedereen zichzelf durft te zijn. We vragen daarom aandacht voor de acceptatie van LGBTQ+ medewerkers. Stichting Join us helpt onder meer jongeren uit de LGBTQ-+ community in hun strijd tegen eenzaamheid. Met onze deelname aan Pride Amsterdam geven we Join us een platform om met deze jongeren in verbinding te komen.

project girlsday bij T-Mobile

Girlsday: Meer vrouwen in de technologie

Wij geloven dat diversiteit van enorme toegevoegde waarde is voor ons bedrijf. Iedereen kan zichzelf zijn en iedereen heeft gelijke kansen. Dat geeft ons team nog meer kracht. Een mooi voorbeeld hiervan is Girlsday, een evenement dat we organiseerden om jonge meiden kennis te laten maken met technologie. Het doel? Meer vrouwen in tech.

Inclusief ondernemen bij T-Mobile Nederland

Back To Work Fonds

Wij streven naar een inclusieve maatschappij waarin ieders unieke talenten worden gewaardeerd en benut. Ook binnen T-Mobile. Daarom creëren we vanuit het Back to Work fonds speciale arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast dat we arbeidsplaatsen creëren, zorgen we dat zij extra goed begeleid worden. Het doel van het Back to Work fonds is dat de deelnemers doorstromen naar een reguliere baan bij T-Mobile, zodat iemand daadwerkelijk geen afstand meer heeft tot de arbeidsmarkt. Over het Back to Work fonds >

Baas van Morgen met Tisha van Lammeren

JINC Baas van Morgen: een toekomst met gelijke kansen op de werkvloer

Ieder kind verdient een gelijke kans op een succesvolle toekomst. Het project Baas van Morgen geeft kinderen de kans om een dagje de baas te zijn van een groot bedrijf. Drie kinderen zullen een dag meelopen met Tisha van Lammeren en Saskia Bekkers. Zij ontdekken hoe zo’n groot bedrijf er van binnen uitziet. We hopen ze een dosis inspiratie en zelfvertrouwen mee te geven en deuren voor ze te openen. Een project als dit kan het verschil maken.

Iftar-viering bij t-Mobile Nederland

Iftar-viering: aandacht voor verschillende feestdagen

Bij ons op de werkvloer mag iedereen zichzelf zijn. We besteden aandacht aan verschillende feestdagen, zodat iedereen binnen de afdeling een stem krijgt en gehoord wordt. TeleSales business is een multiculturele afdeling binnen T-Mobile met meer dan 30 verschillende nationaliteiten. Hierdoor viert het team alles wat er te vieren valt. Zoals de Iftar. Al ruim 10 jaar wordt er na zonsondergang samen genoten van de Iftar-maaltijd die collega’s zelf bereid hebben. Een mooie manier om niet alleen onze collega’s (beter) te leren kennen, maar ook hun cultuur en religie. 

T-Mobile Online Cook Off

T-Mobile Cook Off

Gezamenlijk eten, tijdens feestdagen of dagelijkse maaltijden met familie of vrienden, speelt een belangrijke rol in het verbinden van mensen. We vinden het belangrijk om continu de verbinding met elkaar aan te gaan en doen dat op alle manieren. En hoe kan dat beter dan dat we dit samen doen met een goede maaltijd en een fantastisch gesprek! Tijdens de online T-Mobile Cook Off werden er gerechten bereid door CEO Søren Abildgaard en HR Directeur Saskia Bekkers. Er vonden er tafelgesprekken plaats en was er een verassingsoptreden.

T-Mobile in de samenleving: onze andere drie pijlers

Duurzaamheid

Duurzaamheid is basis van alles wat we doen

Innovatie voor de Maatschappij

Technologie die bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen

Digitale Inclusie

Iedereen kan meedoen in de digitale samenleving