Diversiteit en Inclusie

We won't stop until everyone at T-Mobile feels included and takes part

We stoppen pas als iedereen verbonden is. En dat zien we veel breder dan alleen de telecomervaring. Wij willen dat je 100% jezelf kan zijn als je bij ons werkt, want verschillende mensen versterken ons juist. Daarom moeten we verder kijken dan gender, culturele of etnische achtergrond, seksuele oriëntatie of beperking.

Respect voor ieder mens

Wij vinden elk onderwerp belangrijk, maar soms is focus nodig om stappen te maken. Daarom hebben we voor nu vier thema’s gekozen, waar we samen aan gaan werken. En dat is nodig. Een grapje op de werkvloer over huidskleur, gender of seksuele oriëntatie, lijkt misschien klein en onschuldig maar is dat juist niet. Het is discriminatie en dat hoort niet thuis binnen T-Mobile.

We streven naar gelijke kansen voor iedereen.

Werken aan een inclusief DNA

Met onze challenger mindset dagen wij de status quo uit. Samen gaan we voor gelijke kansen voor iedereen. Diversiteit en inclusiviteit zijn geen verplichte nummers. Ze horen in ons DNA. Alleen zo ben je met iedereen verbonden als werkgever. Als bedrijf.

CEO Soren Abildgaard over diversiteit en inclusie

Søren Abildgaard, CEO

“Ik ben supertrots op de diversiteit binnen T-Mobile. We werken samen met mensen van allerlei verschillende achtergronden en ik ben ervan overtuigd dat dat bijdraagt aan onze magenta power. We zijn een bedrijf waar iedereen zichzelf kan zijn en waar iedereen gelijke kansen heeft.”

Directeur Human Resources Saskia Bekkers over diversiteit

Saskia Bekkers, Directeur Human Resources

“Iedere dag zien we hoe een diverse en inclusieve werkomgeving een gevoel van saamhorigheid kweekt, innovatie en creativiteit een boost geeft, de loyaliteit van medewerkers versterkt en talent aantrekt.”

Thema's waar we aandacht aan besteden

Onze organisatie
Gendergelijkheid

Gelijke kansen voor iedere genderidentiteit

Over ons
Etnische diversiteit

Trots op onze rijkdom aan nationaliteiten

werken bij
Iedereen heeft krachten en kwaliteiten

Fysieke of mentale beperking

LGBTQ+
LGBTQ+

Acceptatie van elke seksuele oriëntatie of genderidentiteit

Een greep uit onze projecten

project girlsday bij T-Mobile

Girlsday: Meer vrouwen in de technologie

We geloven dat diversiteit in een organisatie een enorme toegevoegde waarde en kracht is. Daarom hebben we op 11 april 2019 een Girlsday georganiseerd. Het doel: jonge, technische talenten van het Haagse Maris College Technasium inspireren voor het technische vak. Burgemeester Pauline Krikke en T-Mobile CEO Søren Abildgaard waren hierbij aanwezig. Door middel van workshops konden de talenten proeven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ze doken in het Internet of Things (IoT) en gingen op zoek naar goud in oude afvaltelefoons. Ook waren er inspirerende demonstraties en presentaties te zien. 

Inclusief ondernemen: T-Mobile gaat voor inclusiviteit

In het kader van de Participatiewet zijn we in 2016 een pilot gestart voor inclusief ondernemen. De Participatiewet houdt in dat de Overheid samenwerkt met werkgevers om meer banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen dit mooie initiatief en hebben hiervoor destijds twee nieuwe functies gerealiseerd. Antonio Lawrence (44) werd aangenomen als Tower Coördinator en Koos van der Burg (57) als HR support Assistant.  We hopen nog meer mensen mogelijkheden te bieden voor een succesvolle toekomst.

Inclusief ondernemen bij T-Mobile Nederland
Baas van Morgen met Tisha van Lammeren

JINC Baas van Morgen: een toekomst met gelijke kansen op de werkvloer

Ieder kind verdient een gelijke kans op een succesvolle toekomst. Ook de kinderen die opgroeien met een sociaaleconomische achterstand. In het project Baas van Morgen geeft JINC kinderen de kans om een dagje de baas te zijn van een groot bedrijf. Wij staan voor diversiteit en inclusie en daarom werken wij graag mee aan dit project. Drie kinderen zullen een dag meelopen met Tisha van Lammeren en Saskia Bekkers en ontdekken hoe zo’n groot bedrijf er van binnen uitziet. Het doel is om ze een dosis inspiratie en zelfvertrouwen mee te geven en deuren voor ze te openen. Een project als dit kan het verschil maken.

Iftar-viering: aandacht voor verschillende feestdagen

Bij ons op de werkvloer mag iedereen zichzelf zijn. We besteden aandacht aan verschillende feestdagen, zodat iedereen binnen de afdeling een stem krijgt en gehoord wordt. TeleSales business is een multiculturele afdeling binnen T-Mobile met meer dan 30 verschillende nationaliteiten. Hierdoor viert het team alles wat er te vieren valt. Zoals de Iftar. Al ruim 10 jaar wordt er na zonsondergang samen genoten van de Iftar-maaltijd die collega’s zelf bereid hebben. Een mooie manier om niet alleen onze collega’s (beter) te leren kennen, maar ook hun cultuur en religie. 

Iftar-viering bij t-Mobile Nederland