Duurzaamheid
Werken aan een klimaatvriendelijke samenleving

Duurzaamheid, onze verantwoordelijkheid

T-Mobile is één van de grootste telecomproviders van Nederland. We vervullen een belangrijke rol in onze samenleving en voelen ons daarmee ook verantwoordelijk voor de mensen en wereld om ons heen.

Wij doen er alles aan duurzaam en verantwoord te ondernemen, in alle lagen van de organisatie en in de volledige waardeketen. Lees meer in ons duurzaamheidsrapport van 2019.

Download rapport

T-Mobile maakt gebruik van
100% groene energie

 

 

 

Climate protection

Met het groeien van ons mobiele netwerk en de toenemende vraag naar data wordt het belang van efficiënt energiebeheer groter. Ons mobiele netwerk verbruikt meer dan 80% van ons totale energieverbruik. Sinds 2010 gebruiken we 100% groene energie hiervoor. Met onze datacenters, kantoren en winkels streven we ernaar om vóór 2030, een CO2-reductie van 90% te realiseren ten opzichte van 2017.

 

Stop wasting, start caring

Wij zetten ons in voor de principes van een circulaire economie, wat betekent dat we proberen minder materialen te gebruiken, de levensduur van producten te verlengen en maatregelen te nemen om onze afvalproductie tot nul terug te brengen. Zo zamelen we zelf actief oude telefoons in, en hebben we een samenwerking met Closing the Loop.

Lees meer

Alles weten over duurzaamheid?

Download ons rapport Duurzaamheid 2019. Daarin vind je alle resultaten die we in 2019 behaald hebben.