Duurzaamheid
Werken aan een klimaatvriendelijke samenleving

 

 

Duurzaamheid, onze verantwoordelijkheid

T-Mobile is één van de grootste telecomproviders van Nederland. We vervullen een belangrijke rol in onze samenleving en voelen ons daarmee ook verantwoordelijk voor de mensen en wereld om ons heen.

Wij doen er alles aan duurzaam en verantwoord te ondernemen, in alle lagen van de organisatie en in de volledige waardeketen. Lees meer in ons duurzaamheidsrapport van 2019.

Download rapport

Duurzaam ontwikkelen doen we op 3 gebieden

Klimaat & energie
Klimaat en energie

Klimaat & energie

Afvalreductie
Afvalreductie

Afvalreductie

Duurzame bedrijfsvoering
Duurzame bedrijfsvoering

Duurzame bedrijfsvoering

T-Mobile maakt gebruik van
100% groene energie

 

 

 

Klimaat & energie

Met het groeien van ons mobiele netwerk en de toenemende vraag naar data wordt het belang van efficiënt energiebeheer groter. Ons mobiele netwerk vormt 84% van ons totale energieverbruik. Sinds 2010 gebruiken we 100% groene energie hiervoor. Met onze datacenters, kantoren en winkels streven we ernaar om vóór 2020, een CO2-reductie van 20% te realiseren ten opzichte van 2008.

Lees meer

 

Afvalreductie

Wij zetten ons in voor de principes van een circulaire economie, wat betekent dat we proberen minder materialen te gebruiken, de levensduur van producten te verlengen en maatregelen te nemen om onze afvalproductie tot nul terug te brengen. Zo zamelen we zelf actief oude telefoons in, en hebben we een samenwerking met Closing the Loop.

Lees meer

 

Duurzame bedrijfsvoering

In onze bedrijfsvoering streven wij naar optimale duurzaamheid, met een focus op afvalbeheer, mobiliteit en transport. Onze leveranciers, transportafdeling en T-Shops worden allemaal aan onze hoge duurzaamheidsstandaard gehouden. Dit heeft ervoor gezorgd dat we sinds 2011 jaarlijks het ISO 14001 certificaat behalen.

Lees meer

 

 

Alles weten over duurzaamheid?

Download ons rapport Duurzaamheid 2019. Daarin vind je alle resultaten die we in 2019 behaald hebben.