Mobiele communicatie is belangrijk voor onze samenleving en economie. Ook in ons privéleven is dit onmisbaar: een dag zonder je mobiele telefoon is lastig voor te stellen.

Wij geloven in de kracht van connectiviteit. Wij gebruiken onze technologie en expertise om mensen te laten meedoen in de maatschappij. Om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu. Op een veilige en verantwoorde manier, in nauwe samenwerking met ngo’s en de overheid.

Verantwoord betekent bijvoorbeeld dat wij ervoor zorgen dat onze processen in lijn zijn met de ISO 14001 milieunorm. Zo produceren we minder afval en verkleinen we onze energiebehoefte. Tegelijkertijd zetten wij onze Recycle Movement en onze samenwerking met Closing the Loop in voor focus op het verminderen van e-waste en het stimuleren van het hergebruiken en recyclen van smartphones.

Daarnaast werken wij samen in ons Futurelab met start-ups. Samen ontwikkelen wij innovaties om de uitdagingen van mobiel internet in de samenleving aan te pakken.

Sociale Sponsoring

Samen bouwen aan een mooiere en betere wereld

Sociale Sponsoring is een thema waar wij als T-Mobile gericht voor kiezen. Wij gaan voor iets groters dan alleen financiële ondersteuning. Samen met onze medewerkers, samen met onze klanten en iedereen die dat wil, gaan wij voor saamhorigheid: goed doen en mensen verbinden. Dichtbij huis, maar ook ver weg. Niemand laten achterblijven.

Dit zijn de sociale projecten waar wij ons voor inzetten:

Laakkwartier

Kerstbrunch voor ouderen en eenzame buren

Ons hoofdkantoor staat in Den Haag in het Laakkwartier. Wij vinden het belangrijk om binding te hebben met de mensen die hier wonen. Afgelopen jaar hebben wij voor de derde keer met veel plezier de jaarlijkse kerstbrunch voor senioren mogen verzorgen. Wij hebben de wijk uitgenodigd om het kantoor van T-Mobile hiervoor te gebruiken. Zo vierden de genodigden en onze medewerkers een bijzondere Kerst samen.

de Kindertelefoon

De Kindertelefoon

Wij werken samen met de Kindertelefoon. Elk kind moet in vertrouwen kunnen praten over een onderwerp of probleem. Het kan gaan om informatie, advies, hulp of ondersteuning. Onderwerpen als pesten, seks en relaties komen veel voor.

De Kindertelefoon is iedere dag van de week, ook in het weekend, bereikbaar van 14.00 tot 20.00 uur op het gratis telefoonnummer 0800-0432. Ook via mobiel is dit nummer gratis.

social sim

Social Sim

Met Social Sim kunnen non-profitorganisaties en overheden een simkaart verstrekken aan mensen die daar geen geld voor hebben. De organisaties krijgen één factuur met een vast laag tarief per aansluiting. Zo blijven de mensen niet achter en blijven ze verbonden met sociale communicatie. Social Sim kan helpen te voorkomen dat ze in een digitaal isolement raken.

Join the recycle movement

Milieu en duurzaamheid

T-Mobile is één van de grootste telecomproviders van Nederland. We vervullen een belangrijke rol in onze samenleving en voelen ons daarmee ook verantwoordelijk voor de mensen en wereld om ons heen. Wij doen er alles aan duurzaam en verantwoord te ondernemen, in alle lagen van de organisatie en in de volledige waardeketen.

Alles over duurzaamheid

 

Wat doen wij?

Klimaat & energie

Sinds 2010 maken we gebruik van 100% groene energie. Met onze datacenters, kantoren en winkels streven we ernaar om vóór 2020, een CO2-reductie van 20% te realiseren ten opzichte van 2008.

Afvalreductie

Wij zetten ons in voor de principes van een circulaire economie: we proberen minder materialen te gebruiken, de levensduur van producten te verlengen en onze afvalproductie terug te brengen.

Duurzame bedrijfsvoering

Onze leveranciers, transportafdeling en T-Shops worden allemaal aan onze hoge duurzaamheidsstandaard gehouden. Daardoor behalen we sinds 2011 jaarlijks het ISO 14001 certificaat.

Bekijk Recycle Deal
Recycle Deal

Lagere maandlasten én je toestel recyclen

Closing the loop
Closing the loop

Samenwerking voor een circulaire wereld

Futurelab helpt met innoveren
futurelab

T-Mobile en de toekomst

Een lab vol fanatiekelingen

Futurelab is een groep enthousiaste fanatiekelingen. Een combinatie van ondernemers die met hun start-up de beslissende stap willen zetten en T-Mobile medewerkers die daar graag bij willen helpen. Alleen door al onze passie, kennis en ambachten te bundelen komen we echt verder. Ben jij een geboren projectmanager? Spreek je Chinees, ben je een overtuigende schrijver of een Powerpoint-genie? We hebben je nodig!