Connect to Change

Connect to Change

We won't stop creating a brighter future for everyone

T-Mobile is één van de grootste telecomproviders van Nederland. We vervullen een belangrijke rol in onze samenleving en voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Daarom doen we er alles aan om duurzaam en verantwoord te ondernemen, vinden we dat iedereen gelijke kansen verdient en streven we ernaar dat iedereen toegang heeft tot de mogelijkheden die digitalisering ons biedt. Niemand mag daarin achterblijven of buitengesloten worden. Met ons ‘Connect to Change’ plan nemen we iedereen mee in de mogelijkheden van nu en de toekomst en leveren we een positieve bijdrage aan de maatschappij.

CSR REPORT 2020

Onze vier programma's

Lees meer

Diversiteit & Inclusie

Lees meer

Innovatie voor de Maatschappij

Futurelab helpt met innoveren

We hebben Futurelab opgericht om de innovatie voor een betere samenleving te versnellen. Onze medewerkers werken daar samen met inspirerende start-ups aan een betere ‘connected’ samenleving. Zo brengt T-Mobile ambacht, kennis, passie en talent samen om producten en projecten voor een fijnere samenleving of een beter klimaat verder te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar de projecten van Futurelab? Heb jij ook een waanzinnig mooi project waarbij je hulp kunt gebruiken? Of wil je graag jouw passie, talenten en kennis inzetten om andere projecten te helpen? Kijk dan snel verder op de website van Futurelab.