Mobiele communicatie is belangrijk voor onze samenleving en economie. Ook in ons privéleven is dit onmisbaar: een dag zonder je mobiele telefoon is lastig voor te stellen.

Wij geloven in de kracht van connectiviteit. Wij gebruiken onze technologie en expertise om mensen te laten meedoen in de maatschappij. Om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu. Op een veilige en verantwoorde manier, in nauwe samenwerking met ngo’s en de overheid.

Verantwoord betekent bijvoorbeeld dat wij ervoor zorgen dat onze processen in lijn zijn met de ISO 14001 milieunorm. Zo produceren we minder afval en verkleinen we onze energiebehoefte. Tegelijkertijd zetten wij onze Recycle Movement en onze samenwerking met Closing the Loop in voor focus op het verminderen van e-waste en het stimuleren van het hergebruiken en recyclen van smartphones.

Daarnaast werken wij samen in ons Futurelab met start-ups. Samen ontwikkelen wij innovaties om de uitdagingen van mobiel internet in de samenleving aan te pakken.

Join the recycle movement

Milieu en duurzaamheid

T-Mobile is één van de grootste telecomproviders van Nederland. We vervullen een belangrijke rol in onze samenleving en voelen ons daarmee ook verantwoordelijk voor de mensen en wereld om ons heen. Wij doen er alles aan duurzaam en verantwoord te ondernemen, in alle lagen van de organisatie en in de volledige waardeketen.

Alles over duurzaamheid

 

Wat doen wij?

Klimaat & energie

Sinds 2010 maken we gebruik van 100% groene energie. Met onze datacenters, kantoren en winkels streven we ernaar om vóór 2020, een CO2-reductie van 20% te realiseren ten opzichte van 2008.

Afvalreductie

Wij zetten ons in voor de principes van een circulaire economie: we proberen minder materialen te gebruiken, de levensduur van producten te verlengen en onze afvalproductie terug te brengen.

Duurzame bedrijfsvoering

Onze leveranciers, transportafdeling en T-Shops worden allemaal aan onze hoge duurzaamheidsstandaard gehouden. Daardoor behalen we sinds 2011 jaarlijks het ISO 14001 certificaat.

Bekijk Recycle Deal
Recycle Deal

Lagere maandlasten én je toestel recyclen

Closing the loop
Closing the loop

Samenwerking voor een circulaire wereld

Futurelab helpt met innoveren

T-Mobile en de toekomst

We hebben Futurelab opgericht om de innovatie voor een betere samenleving te versnellen. Onze medewerkers werken daar samen met inspirerende start-ups aan een betere ‘connected’ samenleving. Zo brengt T-Mobile ambacht, kennis, passie en talent samen om producten en projecten voor een fijnere samenleving of een beter klimaat verder te brengen.   

Heb jij ook een waanzinnig mooi project waarbij je hulp kunt gebruiken? Of wil je graag jouw passie, talenten en kennis inzetten om andere projecten te helpen? Kijk dan snel verder op de website van Futurelab.