Connect to Change

We won’t stop creating a brighter future for everyone

Als één van de grootste telecomproviders van Nederland vervullen we een belangrijke rol in onze samenleving en voelen we ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen.

Vier pijlers voor duurzaam en verantwoord ondernemen

We doen er alles aan om duurzaam en verantwoord te ondernemen. We vinden dat iedereen gelijke kansen verdient en streven ernaar dat iedereen toegang heeft tot goed en snel netwerk. Niemand mag daarin achterblijven of buitengesloten worden. Als een van de grootste telecomproviders van Nederland vervullen we een belangrijke rol in de maatschappij. Onze missie: We won't stop until everyone is connected, is niet alleen een commerciële missie, maar ook een maatschappelijke missie.

Met ons ‘Connect to Change’ plan ondersteunen we de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties en richten we ons op vier programma’s.

Diversiteit & Inclusie

Iedereen bij T-Mobile moet zich onderdeel van Team Magenta voelen en helemaal zichzelf zijn.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de basis voor alles wat we doen.

Digitale Inclusie

Iedereen kan meedoen in de digitale samenleving.

Innovatie voor de Maatschappij

Technologie die bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen.

Duurzaam en verantwoord ondernemen

We blijven continu groeien en ontwikkelen. We zien altijd kansen voor verandering en verbetering. Dat zit in ons DNA, onze challenger mindset. Met die mindset veranderen we niet alleen de telecomsector, maar ook de samenleving. We verbinden mensen met elkaar en met de mogelijkheden die er voor hen liggen, nu en in de toekomst.

Connect to Change gaat over hoe we onze mensen, skills, technologie en passie combineren en inzetten op de juiste manier. Om zo nieuwe mogelijkheden en kansen te creëren om noodzakelijke veranderingen te maken. Veranderingen die ervoor zorgen dat we als maatschappij beter worden, sterker worden om mensen te verbinden. Die verbinding gaat voor ons verder dan alleen ons telecomnetwerk. Want we stoppen pas als iedereen verbonden is. Met ons Connect to Change plan zetten we ons in voor een inclusieve samenleving.

Eindeloze mogelijkheden van digitalisering

Bij T-Mobile blijven we onszelf continu uitdagen om te durven zien waar het beter kan. En moet. We willen ervoor zorgen dat ons werk ertoe doet. En een verschil maken. We verbinden.

We willen dat iedereen gebruik kan maken van de eindeloze mogelijkheden die digitalisering ons biedt. We verbinden mensen met elkaar en met de mogelijkheden van vandaag en morgen. Niemand mag buitengesloten worden of achterblijven. Iedereen is onderdeel van onze (digitale) samenleving. We willen een betere toekomst voor iedereen en we willen een positieve impact maken. We werken samen om nieuwe mogelijkheden te creëren.

Søren Abildgaard, CEO

"Wat ik zo mooi vind aan de bedrijfsmissie van T-Mobile, is dat het in feite een sociale missie is. Wij vinden dat iedereen toegang verdient tot alles wat onze digitale wereld te bieden heeft. We willen niemand achterlaten. Deze missie leidt ons elke dag. We steken extra energie in onze Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) strategie, waardoor ook de kwetsbare groepen in de samenleving niet achterblijven."

Søren Abildgaard, CEO

Nieuws over ons Connect to Change Plan

Lees hier het laatste nieuws over onze duurzaamheid en corporate social responsibility.

T-Mobile verrast buurtgenoten Laakkwartier met kerstpakket

Samen met Wijkberaad Laak Centraal bezochten medewerkers van T-Mobile Nederland ruim 250 oudere en alleenstaande buurtgenoten. Door de coronamaatregelen zitten meer mensen in sociale isolatie en is er meer eenzaamheid onder ouderen en alleenstaanden. Om juist deze groep in aanloop naar de feestdagen een vrolijk moment te bezorgen, brachten we een coronaproof bezoekje.

T-Mobile sluit zich aan als Klimaatsupporter

Tijdens de Klimaatweek sluiten ‘Klimaatburgemeesters’ (burgers) en ‘Klimaatsupporters’ (organisaties en bedrijven) zich aan bij het ministerie om samen in actie te komen en te werken aan een duurzaam Nederland. T-Mobile Nederland is één van de aangesloten Klimaatsupporters.

T-Mobile en GreenFox: Samen voor eerlijke kansen

In onze nieuwe samenwerking met GreenFox helpen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt re-integreren. Wij streven naar een maatschappij waarin ieders unieke talenten worden gewaardeerd en benut, ook binnen T-Mobile.

T-Mobile sluit zich samen met partner Stichting Join us aan

T-Mobile Nederland sluit zich aan bij Pride Amsterdam. De samenwerking is onderdeel van het Connect to Change plan. Hiermee draagt T-Mobile bij aan een inclusievere samenleving en werkt aan de ambitie om een 100% inclusieve organisatie te zijn.

Esmée (14), Roumaissa (12) en Elanur (12) voor één dag de ba

Vandaag waren de 14-jarige Esmée en de 12-jarige Roumaissa en Elanur onderdeel van de directie van T-Mobile Nederland. De Haagse scholieren namen het stokje over van Tisha van Lammeren en Saskia Bekkers. Dat allemaal in het kader van Baas van Morgen.

T-Mobile omarmt diversiteit met inwisselbare feestdagen

Vandaag, op de internationale dag van de Culturele Diversiteit, kondigt T-Mobile Nederland een nieuw beleid aan. Vanaf nu zijn er inwisselbare feestdagen voor haar medewerkers. T-Mobile is trots op haar diverse team en is ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan het succes.

T-Mobile Nederland en Join us bundelen krachten

Vandaag zetten T-Mobile Nederland en stichting Join us hun handtekening onder een samenwerking voor minstens drie jaar. Join us zet zich in om eenzaamheid onder jongeren te verminderen, door hen met elkaar in contact te brengen.