T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Harderwijk

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Donkerstraat 34,
    3841 CD Harderwijk
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Harderwijk!

Bij ons kun je terecht voor telefoons, tablets, een ruim assortiment aan accessoires én snelle, maar zorgvuldige service. De klant is koning! Wij bij T-Mobile Harderwijk leggen de focus op het zo efficiënt mogelijk werken.

In onze shop staan wij 6 dagen in de week voor je klaar. Heb je vragen over je aansluiting, toestel of een van onze diensten, kom dan gerust langs. Onze adviseurs zoeken samen met jou naar een passende oplossing of advies. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn welkom! En natuurlijk mag iedereen onze toestellen en accessoires in de winkel uit komen proberen. De koffie staat al klaar!
Wil je graag wat meer uitleg? Bezoek ons dan in de ochtenduren, bij voorkeur op dinsdag of woensdag. Dan is het vaak wat rustiger in onze winkel.

Harderwijk is een gezellige stad waar vriendelijkheid hoog in het vaandel staat, net zoals in onze fijne winkel!
Als je met de auto komt, kun je parkeren bij de Houtwal. Bij deze parkeergarage zijn de eerste 2 uren parkeren (op maandag t/m vrijdag) namelijk gratis.

Graag tot snel!

Groeten,
Team T-Shop Harderwijk

Afbeelding van T-Mobile Shop Harderwijk.