T-Mobile Shop Harderwijk

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Harderwijk.
T-Mobile Shop Harderwijk
Donkerstraat 34
3841 CD Harderwijk
Vandaag gesloten
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

Welkom bij T-Shop Harderwijk!

Bij ons kun je terecht voor telefoons, tablets, een ruim assortiment aan accessoires én snelle, maar zorgvuldige service. De klant is koning! Wij bij T-Mobile Harderwijk leggen de focus op het zo efficiënt mogelijk werken.

In onze shop staan wij 6 dagen in de week voor je klaar. Heb je vragen over je aansluiting, toestel of een van onze diensten, kom dan gerust langs. Onze adviseurs zoeken samen met jou naar een passende oplossing of advies. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn welkom! En natuurlijk mag iedereen onze toestellen en accessoires in de winkel uit komen proberen. De koffie staat al klaar!
Wil je graag wat meer uitleg? Bezoek ons dan in de ochtenduren, bij voorkeur op dinsdag of woensdag. Dan is het vaak wat rustiger in onze winkel.

Harderwijk is een gezellige stad waar vriendelijkheid hoog in het vaandel staat, net zoals in onze fijne winkel!
Als je met de auto komt, kun je parkeren bij de Houtwal. Bij deze parkeergarage zijn de eerste 2 uren parkeren (op maandag t/m vrijdag) namelijk gratis.

Graag tot snel!

Groeten,
Team T-Shop Harderwijk