T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Tilburg

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Heuvelstraat 44 A,
    5038 AE Tilburg
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
12:00 - 17:00

Welkom bij T-Mobile Shop Tilburg!

In het bruisende hart van Tilburg staat een dynamisch en ervaren team voor je klaar om je te helpen bij de keuze van een nieuwe abonnement. Niet alleen wanneer je op zoek bent naar een smartphone, maar ook op het gebied van Sim Only, tablets en accessoires adviseren wij je graag bij het maken van de beste keuze. Wanneer je inhoudelijke vragen hebt, op zowel zakelijk als particulier gebied, ben je bij ons ook aan het juiste adres. We helpen je graag verder.
 
Met trots stellen wij team Tilburg aan je voor. We hebben alle ingrediënten voor een ideale ervaring verzameld. Een aantal van onze medewerkers kunnen je van A tot Z op weg helpen met een nieuwe aankoop. Weer andere weten met veel enthousiasme en energie het bezoek vlot en naar tevredenheid te laten verlopen. In de drukste uurtjes zorgen wij zelf voor versterking, zodat we je zo min mogelijk moeten laten wachten.

De winkel is eenvoudig te bereiken vanaf de Emma parkeergarage en op loopafstand van Centraal Station Tilburg. Aangezien we te vinden zijn in de drukste winkelstraat in Tilburg, de Heuvelstraat, kun je een bezoek aan ons combineren met een gezellig dagje shoppen of een heerlijke lunch. Wij zijn 7 dagen per week geopend met een gezellige koopavond op donderdag. Houd er rekening mee dat de wachttijden op koopavonden en in het weekend kunnen oplopen. Wij maken gebruik van een nummertjesautomaat om te zorgen dat de juiste wachtende geholpen wordt.

Tot snel bij team Tilburg!

Afbeelding van T-Mobile Shop Tilburg.