Kijk alles van Viaplay nu bij Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in Mijn Odido. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Viaplay bij T-Mobile kijk je nu bij Odido

T-Mobile is nu Odido. Je geniet nog steeds van het beste van sport en entertainment met een Viaplay abonnement. Je kijkt waar en wanneer je maar wilt live naar Formule 1. Krijg je niet genoeg van sport? Kijk dan wedstrijden uit de Bundesliga en de Premier League of volg een darttoernooi. Naast sport kijk je bij Viaplay spannende films, series en documentaires. 

Bij Odido krijg je de eerste maand 50% korting op je Viaplay abonnement en kun je het maandelijks opzeggen. Alleen bij Odido combineer je Viaplay met ESPN compleet. Profiteer van de combikorting!

Kijk de beste sport, films en series bij Viaplay

Viaplay
Nu bij Odido

Natuurlijk volg je met Viaplay live Formule 1, waar en wanneer je maar wilt. Maar er is meer dan Formule 1:  je kunt ook genieten van voetbalwedstrijden in de Duitse Bundesliga of andere spannende sporten zoals hockey en MMA.

Daarnaast kijk je met Viaplay de beste films, series en documentaires. Vergeet niet om te kijken bij Viaplay originals & exclusives. Hier vind je eigen producties van hoog niveau. Kijk Viaplay bij Odido zoals je gewend bent bij T-Mobile.

Viaplay Formula 1

Bestel Viaplay bij Odido

Sluit Viaplay af bij een nieuw abonnement. Heb je al een abonnement voor thuis? Ga dan naar Mijn Odido en regel het makkelijk.

 • Supersnel internet tot 1 Gbit/s

 • Tv-kijken met of zonder TV Box

 • Eerste maand 50% korting op je Viaplay abonnement

Internet en TV met gratis aansluiten

De voordelen van Viaplay bij Odido

Combineer Viaplay met een abonnement voor thuis van Odido. Maak je geen zorgen bij Odido: je geniet van dezelfde voordelen als bij T-Mobile.

Eerste maand 50% korting

Profiteert de eerste maand van 50% korting. Je betaalt geen € 15,99/mnd maar € 7,99/mnd. Niet tevreden? Je kunt Viaplay maandelijks opzeggen.

Viaplay betalen bij Odido

Sluit Viaplay af in combinatie met een Odido abonnement voor thuis en betaal eenvoudig alles met één rekening.

Viaplay Xtra

Kijk de Formule 1 races op zaterdag en zondag live via kanaal 140*.

*Alleen mogelijk i.c.m. Odido TV. Dit is een tijdelijk kanaal.

T-Mobile is nu Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Op zoek naar je T-Mobile abonnementen? Die vind je vanaf nu bij Odido. Of in de Mijn Odido App. En je vindt nog veel meer bij Odido. Zoals Unlimited voor iedereen, supersnel 5G tot 1 Gbit/s en Glasvezel voor thuis met de grootste aanbieder van glasvezelinternet in Nederland. Klinkt fijn, toch? Ga snel naar de nieuwe website.

Odido logo

Veelgestelde vragen

 • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je gewend bent van T-Mobile.

 • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij. 

 • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd één bij je past.

 • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde. Ook blijven de T-Mobile shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

 • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?

 • Er is geen verschil. Ook bij Odido kijk je de beste sport, films en series met een Viaplay abonnement.

 • Nee, je betaalt bij Odido hetzelfde voor Viaplay als bij T-Mobile. Ook hier krijg je de eerste maand 50% korting.

 • Je T-Mobile abonnement wordt omgezet naar Odido. Dat betekent dat je Viaplay abonnement meegaat. Kijk in Mijn Odido hoe het ervoor staat.