Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone zonder abonnement? Een losse telefoon bij T-Mobile is simlockvrij en daarom te gebruiken met elke simkaart. Daarnaast is het toestel direct voor 100% van jou. Een toestel met of zonder abonnement, de keuze is aan jou.

Alle losse telefoons

Voordelen van een simlockvrije telefoon

Vrijheid

Vrijheid

Je zit niet vast aan een provider of abonnement
Flexibiliteit

Flexibiliteit

Kies zelf of en wanneer je er een sim only bij afsluit
Garantie

Garantie

24 maanden garantie via elke T-Mobile shop in Nederland
Levering

Levering

Voor 22:00 besteld, morgen in huis óf in de shop op te halen

Veelgestelde vragen over losse telefoons

 • Als je een toestel met abonnement koopt bij een provider, zet deze provider een slotje op de telefoon. Dit slotje wordt ook simlock genoemd. Dit zorgt ervoor dat je met dit toestel alleen kan bellen, internetten en sms'en op het netwerk van die provider. Koop je een losse telefoon, dan is dit toestel simlockvrij. Hierdoor zit je dus niet aan een provider vast. Je kunt ook bijvoorbeeld een prepaid simkaart in de telefoon stoppen. De losse telefoons die wij aanbieden zijn allemaal simlockvrij.

 • Standaard kun je je abonnement vernieuwen vanaf 4 maanden voor het eind van de lopende contractperiode. Maar als jouw mobiele telefoon bijvoorbeeld kapot is, snappen we dat je al eerder wilt vernieuwen. Dat noemen wij Early Renewal.

  Je kunt een Early Renewal afsluiten als:

  • Jouw huidige contractperiode al 3 maanden of langer loopt
  • Je al jouw T-Mobile facturen hebt betaald
  • Je niet al een bestaande Early Renewal hebt, die nog moet ingaan
  • Je huidige, lopende abonnement niet is begonnen als Early Renewal

  Lees meer over Early Renewal op onze verlengen-pagina.

 • Een losse telefoon kopen bij T-Mobile heeft veel voordelen. Het eerste voordeel is dat wij standaard 2 jaar garantie geven op alle toestellen die je bij ons koopt. Ook is het mogelijk deze garantie verder uit te breiden. Daarnaast profiteer je ook van de uitstekende service van T-Mobile. Je kunt bij ons terecht met vragen of als je meer wilt weten over de functionaliteiten van je toestel.

 • Ja, ook je simlockvrije telefoon kan je online bestellen en vervolgens ophalen in een van de T-Mobile winkels. Zo haal je je toestel op in een winkel bij jou in de buurt, wanneer het jou uitkomt.