Losse (simlockvrije) telefoons & smartphones

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, maar dan zonder abonnement? Bij T-Mobile heb je de vrijheid om zelf te bepalen wat goed voor je is. Een losse telefoon bij T-Mobile is simlockvrij en daarom te gebruiken met elke simkaart. Daarnaast is het toestel direct voor 100% van jou. Een toestel met of zonder abonnement, de keuze is aan jou.

Voordelen van een simlockvrije telefoon

  • Vrijheid: Je zit niet vast aan 1 provider of abonnement
  • Flexibiliteit: Zelf kiezen wanneer je voor een toestel kiest of Sim Only
  • Je hebt altijd een standaard garantietermijn van 24 maanden op het toestel
  • Voor garantie kun je bij elke T-Mobile Shop in Nederland terecht
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis óf in de winkel op te halen

Bekijk onze simlockvrije telefoons

Bekijk en bestel hier het aanbod losse telefoons van T-Mobile. Kies nu het toestel wat het beste bij jou past. Met hoe dan ook de uitstekende service van T-Mobile en tegen scherpe prijzen.

Bekijk alle losse toestellen


Populaire toestellen

Toch liever een T-Mobile abonnement?

Heb je toch liever een toestel met een abonnement? Dan kan dat natuurlijk ook. Met ons nieuwe Go Unlimited abonnement kun je zelfs onbeperkt internetten, bellen en sms'en in Nederland. Lees meer over de Go-abonnementen of bekijk ons gehele assortiment in onze shop

Bestel online, in een T-Mobile Shop of telefonisch

Staat je favoriete toestel niet in onze online shop? Bezoek dan een T-Mobile Shop in de buurt voor een breder aanbod. Wil je meer informatie of hulp bij de aanschaf van het toestel van jouw keuze neem dan telefonisch contact met ons op via 0800-8665001.

Bestel en kies zelf je bezorgmethode

Haal je bestelling gratis op in een T-Mobile winkel of laat je bestelling gratis bezorgen waar jij wil.

Voor 22:00 uur besteld en betaald, morgen in huis.

 


 


Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het kopen van een simlockvrij toestel bij T-Mobile? Wij hebben de veelgestelde vragen voor je beantwoord.

Wat zijn simlockvrije telefoons?

Als je een toestel met abonnement koopt bij een provider, zet deze provider een slotje op de telefoon. Dit slotje, ook wel simlock genoemd, zorgt ervoor dat je met dit toestel alleen kan bellen, internetten en sms'en op het netwerk van die provider. Koop je een losse telefoon, dan is dit toestel simlockvrij. Hierdoor zit je dus niet aan een provider vast, maar kan je ook bijvoorbeeld een prepaid simkaart in de telefoon stoppen. De losse telefoons die wij aanbieden zijn allemaal simlockvrij.

Ik heb nog een lopend contract bij T-Mobile en wil een losse handset

Standaard kun je je abonnement vernieuwen vanaf 4 maanden voor het eind van de lopende contractperiode. Maar als jouw mobiele telefoon bijvoorbeeld kapot is, snappen we dat je al eerder wilt vernieuwen. Dat noemen wij Early Renewal.

Je kunt een Early Renewal afsluiten als:

  • Jouw huidige contractperiode al 3 maanden of langer loopt
  • Je al jouw T-Mobile facturen hebt betaald
  • Je niet al een bestaande Early Renewal hebt, die nog moet ingaan
  • Je huidige, lopende abonnement niet is begonnen als Early Renewal

Lees meer over Early Renewal op onze verlengen-pagina.

Heb ik garantie op een simlockvrij toestel?

Een van de voordelen van het kopen van een losse telefoon bij T-Mobile is dat wij standaard op alle toestellen 2 jaar garantie geven. Ook is het mogelijk deze garantie verder uit te breiden. Daarnaast profiteer je ook van de uitstekende service van T-Mobile als je vragen hebt of meer wilt weten over de functionaliteiten van je toestel.

Kan ik online bestellen en ophalen in de winkel?

Ja, ook je simlockvrije telefoon kan je online bestellen en vervolgens ophalen in een van de T-Mobile winkels. Zo haal je je toestel op in een winkel bij jou in de buurt, wanneer het jou uitkomt.