Films en series kijken met On Demand van T-Mobile

Open een wereld vol films en series met On Demand van T-Mobile. Ontdek het uitgebreide aanbod en vind precies de series en films waar jij zo van houdt. Met meer dan 1200 films en gratis series valt er altijd wat te beleven.

On Demand: wat is het en hoe werkt het?

Videoshop

On Demand films & series in de Videoshop

Met On Demand gaat er een wereld vol films en series voor je open. Gehuurde films zijn 48 uur beschikbaar. Daarnaast vind je ook een aantal gratis series. Niks op tv? Bekijk dan het uitgebreide aanbod en maak er een topavondje van. Films huur je al vanaf € 2,99 in de Videoshop. Huren is niet mogelijk via je iPhone, iPad of Apple TV. Je kunt je gehuurde films er wel op afspelen.

On Demand Film 1

On Demand Film1

Met een Film1 abonnement krijg je toegang tot 4 kanalen die 24 uur per dag films uit alle genres uitzenden. Film1 is er voor de echte filmliefhebbers. Net als bij Films & Series kijk je de films van Film1 op elk apparaat. Je kunt na afloop je beoordeling geven om andere kijkers te helpen. Ook krijg je persoonlijke suggesties, als je daar toestemming voor hebt gegeven. Zo heb je altijd wat te kijken. Interessant? Ook als niet-abonnee kun je het volledige aanbod inzien. Laat je inspireren en oordeel zelf. Film1 kost de 1e maand maar € 7,50 en is maandelijks opzegbaar.

Gratis series

On Demand gratis series

Veel tv-zenders laten je gratis kennismaken met verschillende series, zoals: Discovery Channel, ID, TLC en Shorts TV. Elke maand is er een nieuw aanbod beschikbaar. Zo komen er steeds nieuwe series bij waar je gratis van kunt genieten, op al je apparaten.

Voordelen van On Demand

In ons Films & Series menu vind je een eindeloos aanbod van leuke, spannende, meeslepende en ontroerende films en series. Die kijk je waar en wanneer je maar wilt, want On Demand is een service van interactieve TV. Films zijn al te huur vanaf € 2,99. En vergeet ook de gratis series niet, er zit vast iets voor je tussen.

Op alle apparaten beschikbaar

Een film huren en met z’n allen op de bank kijken? Gezellig! Liever ergens anders genieten? Dan kijk je met de TV Anywhere gewoon op je laptop, pc, smartphone of tablet. Het kan allemaal.

Toegang tot meer dan 1200 films

In het Films & Series menu vind je meer dan 1200 films in alle mogelijke genres. Er zit altijd iets bij voor jou. Geniet ervan.

Gratis series van diverse tv-zenders

Wist je dat een aantal tv-zenders complete series gratis aanbieden? Zoek je favorieten en bingewatchen maar!

Geniet van On Demand met T-Mobile TV Kies voor een van onderstaande pakketten en kijk je favoriete programma's terug.

Met On Demand van T-Mobile TV haal je een wereld vol entertainment in huis. Geniet van films, gratis series en nog veel meer. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

Aanbieding
Internet en TV
Internet en TV
Aanbieding
Alles-in-1
Internet, TV en Vast Bellen
Aanbieding
Mobiel + Vast Internet en TV
Mobiel + Vast Internet + TV

Veelgestelde vragen over On Demand

  • Selecteer een film en bevestig de huur met je persoonlijke tv-pincode. Pincode kwijt? Geen probleem. Je vindt hem via inloggegevens zo terug.

  • Je film is na betaling 48 uur beschikbaar.

  • Op de Film1 pagina vind je alle informatie. Via My T-Mobile Thuis regel je direct een abonnement.