Glasvezel van T-Mobile
Ligt er bij jou al glasvezel in de wijk?
 • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s​ up- en download
 • Moeiteloos online zonder haperingen
 • Combineer abonnementen en krijg korting op allebei
T-Mobile Glasvezel

Glasvezelcheck

Ben je benieuwd of jij glasvezel hebt op jouw adres? Met de handige glasvezelcheck van T-Mobile ontdek je direct het antwoord. Voer je postcode in en check of glasvezel bij jou beschikbaar is.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Glasvezel internet
Eerste 6 maanden voor € 30/mnd*
Excl. eenmalige kosten

Je hebt de vrijheid om zelf je pakket samen te stellen. Mocht je er achterkomen dat je toch een te lage- of te hoge snelheid hebt gekozen, kan je je pakket altijd bijstellen.

 • Supersnel Glasvezel tot 1 Gbit/s​ up- en download
 • Combineer abonnementen en krijg korting op allebei
 • Maandelijks aanpasbaar
Glasvezel

De voordelen van glasvezel

Maximaal 1 Gbit/s

Supersnel

Glasvezel internet van T-Mobile is écht heel snel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen tot je erbij neervalt, soepel online gamen met je vrienden én in 4K video’s en series streamen. Bovendien gaat up- en downloaden even snel.

Overal en altijd

Stabieler

Met ons nieuwe glasvezel internet ervaar je een stabiele online verbinding. Of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt: iedereen in huis is moeiteloos online.

Next level internet

Klaar voor de toekomst

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Of voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met Glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik: nu en in de toekomst.

Heb ik al glasvezel op mijn adres?
Doe de check!

Misschien is er op jouw adres al een glasvezelaansluiting geplaatst zonder dat je dit weet. Bij de nieuwere huizen is vaak een rechthoekig wit kastje in de meterkast gemonteerd waar de glasvezelkabel het huis binnenkomt. Dit is dan een teken dat er op jouw postcode glasvezel internet beschikbaar is. Weet je niet 100% zeker of je de mogelijkheid hebt om glasvezel internet te nemen? Doe dan de glasvezel postcodecheck en ontdek het antwoord. Geen glasvezel mogelijk? Bekijk hier de internet mogelijkheden van T-Mobile.

T-Mobile Glasvezel biedt next level internet

Glasvezel is op veel plekken al beschikbaar via het netwerk van partners. Daarnaast zijn wij druk bezig met het aanleggen van ons eigen glasvezelnetwerk. Zo ligt er in onderstaande plaatsen al T-Mobile Glasvezel of zijn we gestart met de aanleg. De komende vijf jaar wordt dit netwerk voor minimaal een miljoen huishoudens toegankelijk. Welkom bij de Unlimiteds. 

Veelgestelde vragen over glasvezel en de glasvezelcheck

 • Het kan zo zijn dat je thuis de mogelijkheid hebt om glasvezel af te nemen zonder dat je het weet. Vul de glasvezelcheck bovenaan deze pagina in en zie direct of glasvezel internet beschikbaar is op jouw postcode.

  Ben je nieuwsgierig naar de eventuele aansluiting die er al zou kunnen zijn op jouw adres? Kijk dan eens in de meterkast. De glasvezelaansluiting herken je aan een rechthoekig wit kastje. Dit is de plek waar de glasvezelkabel jouw huis binnenkomt.

 • Glasvezel is de opvolger van DSL en kabel internet en is nog relatief nieuw in Nederland. Dat betekent dat alle aansluitingen en kabels nieuw zijn óf er simpelweg nog niet zijn. Heb je nog geen aansluiting? Dan is de kans aanwezig dat die er in de nabije toekomst wel komt. Doe de glasvezelcheck en bekijk of je op dit moment toegang hebt tot glasvezel internet. 

 • Als je kiest voor glasvezel internet van T-Mobile Thuis, heb je zelf de mogelijkheid om jouw pakket samen te stellen. We bieden je drie opties: 50 Mbit/s, 100 Mbit/s en 1000 Mbit/s. De kosten van jouw abonnement hangen dus af van de keuze die je maakt. Je hebt later altijd nog de kans om jouw abonnement kosteloos aan te passen.

 • Snelheid: de snelheid van glasvezel internet ligt een stuk hoger dan DSL of kabel internet. Bij T-Mobile Thuis heb je de mogelijkheid om voor glasvezel te kiezen met een snelheid van wel 1000 Mbit/sec!

  Stabiliteit: glasvezel internet is lekker stabiel. Dat betekent dat jouw snelheid altijd hoog ligt en dat je geen last hebt van wisselende snelheden. 

  Toekomstbestendig: we gebruiken steeds meer data en eisen steeds meer van onze verbinding. Met glasvezel ben je er helemaal klaar voor!