Glasvezel internet van T-Mobile Thuis
Ligt er bij jou al glasvezel in de wijk?

Glasvezelcheck

Ben je benieuwd of jij glasvezel hebt op jouw adres? Met de handige glasvezelcheck van T-Mobile ontdek je direct het antwoord. Voer je postcode in en check of glasvezel bij jou beschikbaar is.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

T-Mobile Thuis biedt razendsnel glasvezel internet aan

Glasvezel internet is het snelste internet op dit moment. En dus perfect voor mensen die voor het beste van het beste willen gaan. Ben je benieuwd hoe hoog jouw huidige snelheid ligt? Check dat dan met de speedtest. Glasvezel is razendsnel en misschien is het wel beschikbaar op jouw adres zonder dat je het weet! Hieronder vind je de grootste voordelen.

De voordelen van glasvezel

Supersnel

Glasvezelinternet van T-Mobile is écht heel snel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen tot je erbij neervalt, soepel online gamen met je vrienden én in 4K video’s en series streamen. Bovendien gaat up- en downloaden even snel.

Stabieler

Met ons nieuwe glasvezelinternet ervaar je een stabiele online verbinding. Of je nu van je huis een kantoor, klaslokaal, samenwerkplek of vergaderruimte maakt: iedereen in huis is moeiteloos online.

Klaar voor de toekomst

We verbruiken steeds meer data. Voor het streamen van series, films en muziek. Of voor online gamen, videobellen en slimme apparaten in huis. Daarom hebben we in Nederland een netwerk nodig dat deze enorme groei aankan. Met Glasvezel ben jij klaar voor al je datagebruik: nu en in de toekomst.

Heb ik al glasvezel op mijn adres? Doe de check!

Misschien is er op jouw adres al een glasvezelaansluiting geplaatst zonder dat je dit weet. Bij de wat nieuwere huizen is vaak al een rechthoekig wit kastje in de meterkast gemonteerd waar de glasvezelkabel het huis binnenkomt. Dit is dan een teken dat er op jouw postcode glasvezel internet beschikbaar is. Weet je niet 100% zeker of je de mogelijkheid hebt om glasvezel internet te nemen? Doe dan de glasvezel postcodecheck en ontdek het antwoord. 

In deze grote steden is glasvezel beschikbaar

Zoals gezegd wordt glasvezel steeds populairder en dat resulteert in steeds meer aansluitingen. T-Mobile is druk bezig met het realiseren van de benodigde aansluitingen zodat iedereen in Nederland kan genieten van de voordelen en de pure snelheid van glasvezel internet. In Den HaagEindhovenRotterdam, Zoetmeer en Haarlem hebben we bijvoorbeeld zelf glasvezel gelegd in delen van de stad. De glasvezelaansluiting hoeft overigens niet door T-Mobile gelegd te zijn om T-Mobile Thuis glasvezel internet in huis te halen. Voer je postcode in en ontdek of op jouw adres glasvezel beschikbaar is. 

Bekijk de glasvezel abonnementen van T-Mobile Thuis

Is glasvezel internet beschikbaar op jouw adres en kun je niet wachten om te genieten van razendsnel internet? Sluit dan een voordelig abonnement af dat perfect aansluit op jouw wensen. T-Mobile Thuis heeft drie abonnementen voor je in petto die elk hun eigen voordelen hebben. Oh! En heb je al een T-Mobile abonnement, bijvoorbeeld voor je mobiele telefoon? Dan krijg je een mooie korting op glasvezel! Is er geen glasvezel beschikbaar? Kies dan voor een internet abonnement van T-Mobile Thuis. 

Glasvezel
Basic
 • Downloadsnelheid tot 50 Mbit/s
 • Uploadsnelheid tot 50 Mbit/s
 • Ben je alleen of met twee, dan is dit een prima snelheid om onbezorgd mee te Netflixen, gamen, streamen of surfen.
€ 30,-*
p/mnd. excl. eenmalige kosten.
Glasvezel
Fast
 • Downloadsnelheid tot 100 Mbit/s
 • Uploadsnelheid tot 100 Mbit/s
 • Voor grotere gezinnen en als je vaker met meerdere personen tegelijk online bent, professioneel gebruik of intensief online gamen.
€ 35,-*
p/mnd. excl. eenmalige kosten.
Glasvezel
Premium
 • Downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s
 • Uploadsnelheid tot 1000 Mbit/s
 • Voor de echte snelheidsduivel. Video's op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen en downloaden, terwijl je vloeiend online zit te gamen. Grote bestanden uploaden naar de cloud is ook geen probleem. Ideaal dus voor wanneer je thuiswerkt en grote bestanden moet delen.
€ 40,-*
p/mnd. excl. eenmalige kosten.

*Exclusief € 30 eenmalige activatiekosten en bij een glasvezelverbinding € 37,50 installatiekosten. Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement en de aangegeven maximum snelheid.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Overstappen naar glasvezel van T-Mobile Thuis

Zit je je nu nog bij een andere provider en wil je graag de overstap maken naar razendsnel glasvezel internet van T-Mobile Thuis? Dan helpen we je daar graag mee. Dan kost overstappen veel minder tijd.  En voor je het weet geniet jij van de duizelingwekkende snelheden van glasvezel op jouw eigen adres!

Veelgestelde vragen over glasvezel en de glasvezelcheck

 • Het kan zo zijn dat je thuis de mogelijkheid hebt om glasvezel af te nemen zonder dat je het weet. Door de glasvezelcheck bovenaan deze pagina in te vullen zie je in een mum van tijd of glasvezel internet beschikbaar is op jouw postcode. Ben je nieuwsgierig naar de eventuele aansluiting die er al zou kunnen zijn op jouw adres? Kijk dan eens in de meterkast. De glasvezelaansluiting herken je aan een rechthoekig wit kastje. Dit is de plek waar de glasvezelkabel jouw huis binnenkomt. 

 • Glasvezel is de opvolger van DSL en kabel internet en is nog relatief nieuw in Nederland. Dat betekent dat alle aansluitingen en kabels nieuw zijn óf er simpelweg nog niet zijn. Heb je nog geen aansluiting? Dan is de kans aanwezig dat die er in de nabije toekomst wel komt. Doe de glasvezelcheck en bekijk of je op dit moment toegang hebt tot glasvezel internet. 

 • Als je kiest voor glasvezel internet van T-Mobile Thuis, heb je zelf de mogelijkheid om jouw pakket samen te stellen. We bieden je drie opties: Basic, Fast en Premium. De kosten van jouw abonnement hangen dus af van de keuze die je maakt. Je hebt later altijd nog de kans om jouw abonnement kosteloos aan te passen.

 • Snelheid: de snelheid van glasvezel internet ligt een stuk hoger dan DSL of kabel internet. Bij T-Mobile Thuis heb je de mogelijkheid om voor glasvezel te kiezen met een snelheid van wel 1000 Mbit/sec!

  Stabiliteit: glasvezel internet is lekker stabiel. Dat betekent dat jouw snelheid altijd hoog ligt en dat je geen last hebt van wisselende snelheden. 

  Toekomstbestendig: we gebruiken steeds meer data en eisen steeds meer van onze verbinding. Met glasvezel ben je er helemaal klaar voor!