T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Amsterdam Osdorpplein

Welkom bij T-Mobile Shop Amsterdam Osdorpplein!

In onze winkel staat een team van enthousiaste en deskundige medewerkers voor je klaar. Je kunt bij ons terecht als particuliere klant, maar ook als zakelijke klant. Ons team kan je bijstaan in het vinden van een passend abonnement. De klant staat bij ons centraal en wij luisteren altijd goed naar jouw wensen en behoefte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zijn er verschillende abonnementen met een telefoon, maar ook zonder. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor tablets en extra diensten. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor de bijbehorende accessoires.
Wij hebben een uitgebreid assortiment telefoons, tablets en accessoires. En natuurlijk denken we met je mee, zo kunnen wij toestellen die niet voorradig zijn vaak binnen een korte termijn naleveren.

Je vindt ons in het winkelcentrum aan het Osdorpplein in Amsterdam-West. We zijn goed te bereiken met auto en openbaar vervoer. Er is meer dan genoeg parkeergelegenheid, en in de parkeergarages kun je zelfs de eerste anderhalf uur gratis parkeren. Daarnaast stoppen verschillende trams en bussen op enkele minuten lopen van de winkel, dus wij zijn nooit ver weg.

Ons team staat van maandag t/m zondag voor je klaar. Op donderdag hebben wij koopavond en zijn wij geopend tot 21:00 uur.
Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze shop!

Groeten,
Team T-Shop Amsterdam Osdorp

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Osdorpplein 122,
    1068 EN Amsterdam
  • T-mobile logo
    Vandaag gesloten

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten

Informatie T-Shop

Parkeergelegenheid
Q-Park Osdorpplein
Albert Heijn XL Parking
Tussen Meer

Fietsenstalling aanwezig
Ja

Toegankelijkheid shop
Deze T-Mobile shop heeft een plaat voor een scootmobiel of rolstoel bij de ingang en is drempelloos.

Betaling
In deze shop kun je alleen met pin betalen, niet contant.

Je bestelling
Een verkoopmedewerker vertelt je meer over de status van je bestelling. Kom je je bestelling ophalen in de shop? Dan staat er een lekkere kop verse koffie of thee voor je klaar!

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam Osdorpplein.