T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Amsterdam Osdorpplein

Welkom bij T-Mobile Shop Amsterdam Osdorpplein!

In onze winkel staat een team van enthousiaste en deskundige medewerkers voor je klaar. Je kunt bij ons terecht als particuliere klant, maar ook als zakelijke klant. Ons team kan je bijstaan in het vinden van een passend abonnement. De klant staat bij ons centraal en wij luisteren altijd goed naar jouw wensen en behoefte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zijn er verschillende abonnementen met een telefoon, maar ook zonder. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor tablets en extra diensten. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor de bijbehorende accessoires.
Wij hebben een uitgebreid assortiment telefoons, tablets en accessoires. En natuurlijk denken we met je mee, zo kunnen wij toestellen die niet voorradig zijn vaak binnen een korte termijn naleveren.

Je vindt ons in het winkelcentrum aan het Osdorpplein in Amsterdam-West. We zijn goed te bereiken met auto en openbaar vervoer. Er is meer dan genoeg parkeergelegenheid, en in de parkeergarages kun je zelfs de eerste anderhalf uur gratis parkeren. Daarnaast stoppen verschillende trams en bussen op enkele minuten lopen van de winkel, dus wij zijn nooit ver weg.

Ons team staat van maandag t/m zondag voor je klaar. Op donderdag hebben wij koopavond en zijn wij geopend tot 21:00 uur.
Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze shop!

Groeten,
Team T-Shop Amsterdam Osdorp

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Osdorpplein 122,
    1068 EN Amsterdam
  • T-mobile logo
    Vandaag gesloten

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
12:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten

T-Mobile Shops

Wil je advies over welk toestel je moet kiezen? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een voordelig abonnement? Bezoek een T-Mobile Shop. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Je kunt een toestel en/of abonnement direct in onze winkel kopen. Bestel je liever online, maar weet je niet zeker of je thuis bent als de bezorger komt? Laat dan je online bestelling bij een T-Mobile Shop afleveren en haal hem later op. Handig!

Afbeelding van T-Mobile Shop Amsterdam Osdorpplein.