T-Mobile Shop Den Bosch Pensmarkt

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Den Bosch Pensmarkt.
T-Mobile Shop Den Bosch Pensmarkt
Pensmarkt 13
5211 JS Den Bosch
Vandaag open van 12:00 tot 17:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)12:00 - 17:00

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

Welkom bij T-Shop Den Bosch!

Als service- en verkooppunt kun je bij ons 7 dagen per week terecht met al je vragen op het gebied van mobiele communicatie, de nieuwste smartphones & tablets, internet voor thuis, televisiediensten, accessoires en nog veel meer. Ons team helpt je graag bij het adviseren van producten en diensten die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen.
Naast producten en diensten voor de particuliere markt leveren wij ook maatwerk oplossingen voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om één of meerdere aansluitingen, opties om in het buitenland bereikbaar te zijn of mobiele data voor onderweg: bij ons ben je aan het juiste adres.

Gevestigd in de mooie historische en gezellige binnenstad van Den Bosch zijn wij zowel te voet, per fiets als met het openbaar vervoer eenvoudig en snel te bereiken. Wil je ons bezoeken en gebruik je het openbaar vervoer, dan loop je vanaf het centraal station binnen 6 minuten naar onze winkel op de Pensmarkt. Mocht je met de auto willen komen, dan zijn er diverse parkeergarages in de nabijheid van de winkel, zoals Q-Park De Tolburg, Q-Park Arena, parkeergarage St. Jorisstraat, parkeergarage Wolvenhoek en parkeergarage St. Jan.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze winkel!

Groeten,
Team T-Mobile Den Bosch