T-Mobile Shop Sneek

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Sneek.
T-Mobile Shop Sneek
Schaapmarktplein 6
8601 CE Sneek
Vandaag gesloten
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Videobellen

Om veiligheidsredenen kunnen simswaps niet tijdens videobellen worden gedaan.
Klik op 'Afspraak maken' voor het kiezen van een tijdslot.

Welkom bij T-Shop Sneek!

Onze winkel is gelegen aan het Schaapmarktplein, het gezelligste plein van Sneek! In onze winkel heerst een gezellige, ontspannen sfeer. Bij ons in de winkel sta jij centraal; jij bent de koning en wij helpen je om jouw wensen te verwezenlijken met een passend aanbod.

Ons team bestaat uit 5 ervaren medewerkers, die elke dag vol enthousiasme voor je klaarstaan en zo je bezoek weten om te zetten naar een onvergetelijke ervaring. Of je nu komt voor een nieuwe telefoon, tablet of voor een vraag over je huidige telefoon; wij staan voor je klaar! Wij proberen altijd een passend aanbod voor je samen te stellen, voor zowel particuliere- als zakelijke klanten.

Onze winkel is goed bereikbaar; vanaf het centraal station is het 10 minuten lopen. Ook zijn er in Sneek voldoende mogelijkheden om te parkeren.
Wij hopen u snel te verwelkomen in onze winkel!

Groetjes,
Team T-Mobile Sneek