T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Sneek

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Schaapmarktplein 6,
    8601 CE Sneek
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 21:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Afspraak maken

Welkom bij T-Shop Sneek!

Onze winkel is gelegen aan het Schaapmarktplein, het gezelligste plein van Sneek! In onze winkel heerst een gezellige, ontspannen sfeer. Bij ons in de winkel sta jij centraal; jij bent de koning en wij helpen je om jouw wensen te verwezenlijken met een passend aanbod.

Ons team bestaat uit 5 ervaren medewerkers, die elke dag vol enthousiasme voor je klaarstaan en zo je bezoek weten om te zetten naar een onvergetelijke ervaring. Of je nu komt voor een nieuwe telefoon, tablet of voor een vraag over je huidige telefoon; wij staan voor je klaar! Wij proberen altijd een passend aanbod voor je samen te stellen, voor zowel particuliere- als zakelijke klanten.

Onze winkel is goed bereikbaar; vanaf het centraal station is het 10 minuten lopen. Ook zijn er in Sneek voldoende mogelijkheden om te parkeren.
Wij hopen u snel te verwelkomen in onze winkel!

Groetjes,
Team T-Mobile Sneek

Afbeelding van T-Mobile Shop Sneek.