T-Mobile Shop Zutphen

Alle informatie over deze winkel

Afbeelding van T-Mobile Shop Zutphen.
T-Mobile Shop Zutphen
Turfstraat 28 B
7201 KG Zutphen
Vandaag open van 10:00 tot 18:00
Openingstijden
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag (deze week)Gesloten

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in de winkel voor persoonlijk advies en hulp bij al je vragen. Een afspraak maken is niet meer nodig. Wil je liever toch een afspraak? Bel dan direct met de winkel of klik op ‘Afspraak maken’ hieronder. We bellen je voor het einde van de dag terug. Lees hier meer over onze maatregelen door corona.

Afspraak in de winkel

Welkom bij T-Mobile Shop Zutphen!

In onze winkel in de prachtige historische Hanzestad Zutphen, zijn wij je graag van dienst. Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk telecomadvies, gericht op al je wensen en behoeften. Wij halen alles uit de kast om met je mee te denken, zodat jij de beste keuze kunt maken. Zowel particulier als zakelijk, en dat alles natuurlijk met een glimlach.

Ons assortiment wordt continu vernieuwd, waardoor wij je steeds de nieuwste telecomproducten kunnen aanbieden, aangevuld met vele accessoires.
Kortom: je kunt bij ons terecht voor alles van een nieuwe telefoon of tablet tot bescherming van je hardware.

Je vindt ons aan de Turfstraat, niet ver van het station. Je auto parkeer je in de nieuwe overdekte parkeergarage achter het station. Vanaf daar is het nog 3 minuten lopen naar onze winkel.

Zien we je snel?

Met hartelijke groeten,
Edwin & Team T-Shop Zutphen