T-Mobile Shops

T-Mobile Shop Zwolle

Adres en contactgegevens

  • T-mobile logo
    Diezerstraat 53,
    8011 RC Zwolle
  • T-mobile logo
    Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag (deze week)
13:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
13:00 - 17:00

Welkom bij T-Shop Zwolle!

Je vindt ons in de hoofdstad van Overijssel. Onze winkel is gevestigd in het hartje van Zwolle aan de Diezerstraat 53. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in het centrum en de winkel bevindt zich op 15 minuten loopafstand van het station.

Ons team bestaat uit 7 medewerkers die allemaal veel kennis en ervaring hebben en elke dag weer met een grote glimlach voor je klaarstaan. Ons doel is om jou een onvergetelijke ervaring te geven in onze winkel, of je nou komt voor een service vraag of voor een nieuw abonnement met of zonder telefoo of tablet. Kun je overstappen van je huidige provider en wil je meer informatie? Kom gerust langs, wij zorgen voor de koffie!

Op basis van jouw behoefte adviseert ons team je graag over een abonnement dat perfect bij je past. Ook voor je zakelijke abonnementen kun je bij ons terecht. Net als bij particulieren abonnementen zorgen wij hierbij dat ons aanbod perfect aansluit bij al je wensen. Ook denken wij met je over eventuele veranderingen voor in de toekomst. Dit kan zowel voor ZZP als MKB.
We hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires, voor de optimale bescherming van je smartphone of tablet maar ook voor leuke extra’s en gadgets.

Wij vinden klanttevredenheid enorm belangrijk en daarom staat ons team altijd voor je klaar. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.
Ons team staat van maandag t/m zaterdag voor je klaar met een brede glimlach. En winkel je liever op een avond? Iedere donderdagavond zijn wij tot 21:00 uur voor je geopend.

Uiteraard hopen wij u spoedig te mogen verwelkomen in onze T-Shop.

Groetjes,
Team T-Mobile Zwolle

Afbeelding van T-Mobile Shop Zwolle.