nieuw bij t-mobile
zakelijk internet

Alles de baas met Zakelijk Internet van T-Mobile

Altijd een betrouwbare internetverbinding, zodat jij kunt ondernemen op jouw manier

Je kent ons misschien van het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland, maar vanaf nu bieden we ook Vast Zakelijk internet voor het kleinzakelijk segment, bedrijven van 2 tot 19 medewerkers.

Populaire pakketten

Internet Basis
Internet Basis
 • Glasvezel 50/50 Mbit/s
 • VDSL 50/10 Mbit/s
 • Vast IP-adres
 • Vakkundig geïnstalleerd
 • Geen aansluitkosten
€ 40
PER MAAND
Meest gekozen
Internet Compleet
Internet Compleet
 • Glasvezel 100/100 Mbit/s
 • VDSL 100/20 Mbit/s
 • Vast IP-adres
 • Vakkundig geïnstalleerd
 • Geen aansluitkosten
€ 45
PER MAAND
Internet Extra
Internet Extra
 • Glasvezel 500/500 Mbit/s
 • VDSL
 • Vast IP-adres
 • Vakkundig geïnstalleerd
 • Geen aansluitkosten
€ 55
PER MAAND

combineer zakelijk internet en mobiel
voor extra voordeel 

Daarom kies je voor T-Mobile Zakelijk internet

De internetverbinding heeft een vast IP-adres, de modem en de (wifi)router worden geïnstalleerd door een vakkundig monteur en je betaalt geen aansluitkosten.

Kwaliteit

Kwaliteit

Altijd een veilige en betrouwbare internetverbinding mét een vast IP-adres

Snelheid

Geen verrassingen

Geen verborgen kosten, geen aansluitkosten en na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Service

Soepel overstappen

Gratis en vakkundig geïnstalleerd en problemen direct opgelost

Neem contact op

Laat je gegevens achter en onze specialisten nemen binnen 1 werkdag contact met je op over de mogelijkheden van Zakelijk Internet op jouw adres. Heb je nu al vragen? Neem telefonisch contact op met een specialist.

Lees meer over Zakelijk Internet

Welke internetsnelheid past het beste bij jouw bedrijf? Wat betekent ADSL eigenlijk? En FTTH? Wat is het verschil? Lees meer over zakelijk internet bij Founders. 

Werkplek

Internetsnelheden op de zaak: hoeveel heb jij nodig?

Het ene bedrijf is het andere niet. Zeker als het om internetsnelheden gaat. Een accountant hoeft doorgaans minder GB’s te versturen dan een filmproductiebedrijf dat dagelijks zware video’s het web op knalt. Hoe schat je als bedrijf in welke snelheden je nodig hebt? In dit artikel leggen we je het uit.

Werkplek

Van ADSL tot VoIP: vast internet uitgelegd in 12 afkortingen

Is jouw bedrijf op zoek naar een goede internetprovider? Grote kans dat je al snel verstrikt raakt in de vele afkortingen en terminologieën die onze markt rijk is - excuses daarvoor. Maar om het goed te maken, proberen we het met deze begrippenlijst wat overzichtelijker voor je te maken. Bookmark deze pagina, want dit artikel gaat je een hoop gegoogle schelen.

Veelgestelde vragen

 • Krijg ik e-mailadressen en een vast IP-adres bij het internetabonnement?

  Ja, je krijgt een vast IP-adres. Alleen bij een verhuizing krijg je een nieuw IP adres.  Een mailbox of e-mailadressen zijn geen onderdeel van je abonnement.

 • Wanneer gaat mijn Zakelijk Internet abonnement in?

  Je Zakelijk Internet abonnement gaat pas in zodra de verbinding werkend is opgeleverd door de monteur. Hiervan ontvang je een opleverbevestiging per e-mail. Vanaf dat moment betaal je pas voor het abonnement. 

 • Hoelang duurt het voordat mijn internetaansluiting wordt geleverd?

  De levertijd hangt af van het type verbinding dat er geleverd wordt. Gemiddeld is de levertijd 2 tot 3 weken. Als er een nieuw aansluitpunt bij moet komen, zijn daar nog 2 extra weken voor nodig. In de orderbevestiging staat vermeld wat de verwachte levertijd is. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 0800 - 77 000 00. Zij kunnen je vertellen welke levertijd van toepassing is op jouw adres. Tijdens de lvering van de verbinding houden we je op de hoogte via e-mail. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

 • Welke apparatuur krijg ik en moet ik hiervoor betalen?

  Bij je Zakelijk Internet abonnement krijg je een modem en een router in bruikleen. Je betaalt hier niet extra voor. Deze apparatuur is eigendom van T-Mobile. Bij opzegging van het abonnement moeten deze retour gestuurd worden naar T-Mobile. Volg hiervoor de retourinstructies. Deze ontvang je bij je opzegging. 

 • Zijn er extra kosten verbonden aan de installatie?

  Nee. Voor de installatie betaal je normaal €125,-, maar tijdelijk krijg je de installatie bij aanschaf van een internetabonnement gratis. Apparatuur zoals het modem en de router krijg je in bruikleen zolang je abonnement loopt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 • Welke werkzaamheden voert de monteur bij mij uit?

  Vaak komt er eerst een monteur langs om te testen of de binnenkomende lijn goed is. Hierna plannen we een aparte afspraak in voor de installatie. 

  Bij de tweede afspraak sluit de monteur het modem en de router voor je aan en zorgt hij ervoor dat de verbinding werkt. Daarnaast installeert de monteur wifi op maximaal 3 apparaten. Om de apparatuur aan te sluiten, is het noodzakelijk dat er twee stopcontacten aanwezig zijn bij het aansluitpunt. Deze stopcontacten worden niet door de monteur aangelegd. Ook andere werkzaamheden, zoals het doortrekken van kabels en het wegwerken achter de plinten, worden niet door de monteur gedaan.

 • Hoeveel apparaten kan ik maximaal aansluiten op mijn internetverbinding?

  Je mag zelf bepalen hoeveel apparaten je op je internetverbinding aansluit. Houdt er wel rekening mee dat gebruik van meerdere apparaten tegelijkertijd internetcapaciteit vraagt. Dit kan invloed hebben op de snelheid per gebruiker. De router die geleverd wordt heeft maximaal 4 poorten om een kabel op aan te sluiten. 

 • Wat is de maximaal te behalen snelheid?

  Aan de hand van je postcode berekenen we je verwachte maximale internetsnelheid. De daadwerkelijke snelheid kan variëren. We onderscheiden:

  Maximale internetsnelheid

  De maximale internetsnelheid op basis van de technische mogelijkheden op jouw adres. Dit wordt eventueel beperkt door de snelheid opgenomen in het contract van de afgenomen dienst.

  Gemiddelde internetsnelheid

  Dit is 85% of hoger van de maximale internetsnelheid. De gemiddelde internetsnelheid moet in tenminste 8 van de 10 metingen worden gemeten.

  Minimale internetsnelheid

  Dit is 75% of hoger van de maximale internetsnelheid. De minimale internetsnelheid moet in alle metingen gemeten worden.

Meer weten over Zakelijk Internet?

Telefonisch bestellen

Neem contact met ons op

Werkdagen: 8:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 15:00 uur