Huawei mobiele telefoon bestellen

Op zoek naar een Huawei telefoon met abonnement? Bestel nu de nieuwe Huawei P10 of Huawei P10 Plus. Bekijk hier alle nieuwe specs van de Huawei P10 of lees hieronder meer over Huawei en ons assortiment.

In 2012 is de Chinese telecomgigant Huawei gestart met het ontwikkelen van smartphones die op Windows of op het Android besturingssysteem draaien. Ook tablets behoren inmiddels tot het assortiment van Huawei. De ontwikkeling van de smartphones van het Chinese merk is zo groots dat Huawei in korte tijd bekend en populair is geworden. Met hun gestroomlijnde designs, verfijnde techniek, spectaculaire specificaties en goede service, gaan ze de concurrentie aan met de meer gevestigde smartphone-merken.

EISA award Huawei P10

EISA Award 2017-2018: de Huawei P10 heeft de beste camera

De Huawei P10 heeft de prijs voor beste smartphone camera 2017-2018 toegekend gekregen door EISA. EISA staat voor European Imaging and Sound Association en is een gerenommeerde organisatie als het aankomt op mobiele fotografie. Kortom: ben je op zoek naar een smartphone met een uitstekende camera, dan ben je bij de Huawei P10 aan het juiste adres.

Huawei Ascend serie

Bij T-Mobile vind je o.a. de P10, P10 Plus, P10 Lite, P9, P9 Lite en de P8 Lite 2017. Alle Huawei smartphones kunnen op ons 4G-netwerk. De Huawei P10 is de opvolger van het eerdere vlaggenschip de Huawei P9. Beide toestellen zijn toptoestellen tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in de kleinere variant, de Lite.

Huawei P10

Huawei P10 Plus

Huawei P10 Lite


Huawei simlockvrij

Ook als je liever een simlockvrij Huawei toestel koopt dan kan dit natuurlijk ook. Hierbij zit je niet vast aan een bepaald netwerk of aan een abonnement. Maar je ontvangt natuurlijk wel de vertrouwde service van T-Mobile. Zo heb je bijvoorbeeld 2 jaar garantie op je nieuwe Huawei. Lees meer over onze simlockvrije telefoons of bekijk ons aanbod.

Abonnement of Prepaid?

Is je oog op een Huawei smartphone gevallen? Dan moet je nu gaan kiezen of je het toestel met of zonder abonnement wil kopen. Met de keuze voor een abonnement ben je altijd bereikbaar en maak je gebruik van alle T-Mobile voordelen. Zo kun je er voor kiezen je abonnement bij te stellen naar boven, omlaag of helemaal uit, maak je gebruik van T-Mobile Samen en krijg je bijvoorbeeld € 2,50 extra korting per maand en zit je op ons 4G-netwerk. Je kan daarnaast ook kiezen voor PrePaid. Dan zit je wel op het betrouwbare T-Mobile netwerk, maar bepaal je zelf hoeveel je per maand op wilt maken aan bel- en internetkosten. Neem eens een kijkje in onze webshop, waar je ook accessoires kunt kopen voor je Huawei smartphone.

Huawei VIP Service

De Huawei VIP Service bestaat uit: 3 jaar garantie, 3 dagen reparatie service en gratis ‘pick-up & return’ service. Daarnaast biedt Huawei voor de P9 en P9 Plus 3 maanden schermreparatie en toestelvervanging aan bij defect binnen 3 maanden.

Over Huawei

Het Chinese Huawei is in 1987 opgericht als telecommunicatiebedrijf. Nog altijd is het bedrijf betrokken bij vele netwerken voor telecommunicatie. Zo verzorgt het bedrijf verschillende 2G, 3G en 4G-netwerken in Nederland. Sinds een aantal jaren richt het bedrijf zich ook op de consumentenmarkt. De stap naar de smartphonemarkt was daarom niet opmerkelijk.

Huawei Software update

Bezig met laden...