Huawei P40 Pro

Bestel 'm nu!

Alle Huawei smartphones

Huawei telefoons met abonnement

Ben jij op zoek naar een splinternieuwe Huawei telefoon mét abonnement? Zoek dan niet verder. Bij T-Mobile heb je de mogelijkheid om jouw nieuwe smartphone van Huawei te combineren met een abonnement dat áltijd bij je past. Hoe we dat zo zeker weten? Simpel! Je hebt namelijk altijd de mogelijkheid om jouw Huawei abonnement bij te stellen. Heb je de behoefte aan minder, of juist meer MB’s? Pas je abonnement dan makkelijk aan. Bij T-Mobile kun je je abonnement elke maand kosteloos wijzigen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt en dat is wel zo fijn.

Meer over Huawei

Huawei is een relatief nieuwe aanbieder van smartphones in Nederland, maar dat betekent niet dat dit Chinese telecombedrijf pas net droog achter de oren is. Huawei werd in 1987 al opgericht in Shenzhen. Later slaagde Huawei erin om steeds groter te worden. Zo stond Huawei in 2014 op de 228e plaats in de top 500 van grootste bedrijven ter wereld op basis van omzet. Die omzet behaalde Huawei overigens niet alleen door het ontwikkelen en verkopen van smartphones. Dit is slechts het topje van de ijsberg aangezien Huawei ook tablets, Airpods (Freebuds) en smartwatches verkoopt. In Nederland hebben we zoals je weet al kennisgemaat met de smartphones zoals de Huawei P30 Pro en de Huawei P Smart.

Ruil je oude telefoon in voor korting

Ben jij van plan om een Huawei te combineren met een abonnement dat bij je past? Vergeet dan niet om te checken of je een mooie korting kunt realiseren. Misschien is jouw gebruikte smartphone wel geld waard. Ruil je telefoon bij ons in en profiteer van korting op je maand- of aanschafbedrag. Wil je hier graag meer over eten. Op onze toestel inruilen pagina zie je in een mum van tijd hoe hoog jouw korting is.

Toestelinruil

Hoe werkt het?

Heb je je abonnement verlengd of een nieuw abonnement afgesloten, in combinatie met een nieuwe telefoon? Ruil je gebruikte telefoon in en profiteer direct van korting op je maandbedrag of het aanschafbedrag van je nieuwe telefoon. Hieronder vind je de waarde bij inruilen in de winkel van de meest populaire inruiltoestellen. Staat jouw model er niet tussen? Gebruik dan de online berekentool om je inruilwaarde te berekenen.

Toestelinruil

Gebruikte Samsung inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude Samsung in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor je oude Samsung zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Gebruikte iPhone inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) in combinatie met een nieuwe telefoon en ruil je een oude iPhone in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:

Lees meer

Toestelinruil

Ander merk gebruikte telefoon inruilen

Sluit je een abonnement af (nieuw of verlengen) en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Voorwaarde is dat je inruiltoestel aangaat en dat het display heel is. Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Kijk voor de procedure en het bepalen van de inruilwaarde op de inruilpagina.

Huawei FAQ

 • Welke Huawei telefoons zijn verkrijgbaar bij T-Mobile?

  Op dit moment heb je de keuze uit de volgende smartphones van Huawei:

 • Waar komt Huawei vandaan?

  Huawei komt uit de Chinese stad Shenzhen.

 • Zijn er op dit moment Huawei aanbiedingen?

  Op dit moment zijn enkele Huawei telefoons in prijs verlaagd zoals de Huwei P30 Pro. Bekijk de toestelpagina’s voor de laatste prijzen.

 • Kan ik mijn oude Huawei inruilen voor een nieuwe?

  Het 1 op 1 inruilen kan uiteraard niet, maar wat je wel kunt doen is kijken of jouw gebruikte smartphone korting oplevert. Wil je graag weten hoeveel je terugkrijgt voor jouw telefoon? Op de toestelrinruil pagina zie je dat meteen.

 • Hoe ruil ik mijn oude smartphone in voor een nieuwe Huawei telefoon?

  Jouw gebruikte telefoon is geld waard. Op deze inruilpagina zie je precies hoe dit in z’n werk gaat.

 • Welke Huawei telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik?

  Alle Huawei telefoons zijn geschikt voor zakelijk gebruik. Meer weten over zakelijk gebruik? Lees dan meer over de mogelijkheden.

 • Beschikt de nieuwste Huawei telefoon over snelladen?

  Jazeker. Zo laad je de Huawei P30 binnen anderhalf uur weer helemaal op.

 • Hoe zet ik mijn contacten om van Android naar Apple en andersom?

  Wanneer je overstapt van Apple naar Android of de omgekeerde weg bewandelt, is het fijn om te weten hoe je je contacten over kunt zetten. Op onze contacten overzetten pagina lees je hoe je dit aanpakt.

 • Enkele Huawei telefoons beschikken over Dual Sim. Wat is dat?

  Zoals de naam al doet vermoeden heeft ‘dual’ met duo, of twee te maken. Smartphones met dual sim hebben namelijk plaats noor niet 1, maar 2 simkaarten. Dit is handig als je bijvoorbeeld een tweede telefoon hebt voor het werk. De simkaart hiervan stop je dan in je nieuwe Huawei in het twee vakje. Zo hoef niet met 2 telefoons rond te lopen.