Bestel de iPhone 8 en 8 Plus

Vanaf nu te bestellen: de iPhone 8 en 8 Plus

De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus zijn te bestellen in combinatie met een abonnement! De nieuwe telefoons van Apple bezitten het vertrouwde uiterlijk met vele extra's. Net zoals de iPhone X bezitten de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus de slimste en krachtigste A11 Bionic-chip. Daarnaast maak je de meest deelbare potretfoto's met de vernieuwde portretmodus en voor- en achtercamera's. En dan hebben we het nog niet eens gehad over... Lees meer

Naar de shop
Zakelijk bestellen

De Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus in het kort

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn er ook voor ondernemers. Bestel 'm met een zakelijk @Work-abonnement.

Zakelijk bestellen

iPhone 8 specificaties

De nieuwe binnenkant van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De nieuwe binnenkant van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Met de nieuwe A11 Bionic-chip werken de nieuwe telefoons van Apple sneller dan hun voorgangers. De lithium-ionbatterij zorgt ervoor dat de batterijen van de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus optimaal presteren en langer meegaan dan voorheen. De opslagcapaciteit is ook anders dan anders: je kunt de iPhone 8 bestellen met een geheugen van 64 GB of 256 GB.

 • Snellere en energiezuinige A11 Bionic-chip
 • 64 of 256 GB opslagcapaciteit
De buitenkant van de nieuwe iPhone 8 en 8 Plus

De buitenkant van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus lijken op het eerste gezicht veel op de iPhone 7. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn echter stof- en spatwaterdicht en verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, zilver en goud. Qua materiaal is er voor het eerst in tijden gekozen voor een duurzaam en glazen frame. Zowel de voor- als achterkant zijn hiermee uitgerust en hierdoor wordt draadloos opladen mogelijk. Geen gefriemel meer met je kabel, maar gewoon je iPhone op de lader leggen. Gebruiksgemak dient de mens.

 • Stof- en spatwaterdicht (IP67)
 • Behuizing van glas en metaal
 • Draadloos opladen
De camera's van de nieuwe iPhone 8 en de iPhone 8 Plus

De vernieuwde camera's van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De iPhone 8 bezit een 12 megapixel achtercamera, terwijl de iPhone 8 Plus twee camera's bezit: een groothoek- en een telelenscamera. Wat bieden de groothoek- en telelenscamera? Heel veel: tot wel 10x digitale zoom voor foto's en tot 6x digitale zoom voor video's. Zowel de iPhone 8 als de iPhone 8 Plus zijn voorzien van een 7 megapixel selfie-camera en camerasensoren voor de geavanceerde gezichtsherkenning. Daarnaast bezitten de iPhone 8 en iPhone 8 Plus een vernieuwd stukje digitaal vernuft: de verbeterde portretmodus. Hiermee kun je de belichting in de foto's achteraf digitaal aanpassen. En via de optische beeldstabilisatie kun je zelfs beweging haarscherp vastleggen met eersteklas foto's als resultaat.

 • 12 megapixel achtercamera voor de iPhone 8
 • 12 megapixel groothoek- en telelenscamera's voor de iPhone 8 Plus
 • 7 megapixel selfie-camera
 • Verbeterde augmented reality-mogelijkheden
 • Verbeterde portretmodus op de iPhone 8 Plus
De spatwaterdichte behuizing van de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De spatwaterdichte behuizing van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus hebben een nieuwe eigenschap: ze zijn IP67-gecertificeerd. Dit houdt in dat je met de nieuwe telefoons van Apple een belletje kunt plegen in de regen, zonder het gevaar dat je gesprek in het water valt. Dit houdt echter niet in dat je een berichtje kunt sturen op de bodem van een zwembad. Daar zijn ze dan weer niet tegen bestemd.

 • Spatwaterdichte behuizing (IP67)
De nieuwe binnenkant van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Overige specificaties van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Nog meer specificaties voor de iPhone 8? Jazeker, er is nog meer te vertellen over dit toestel. Zo zijn de stereo speakers verbeterd, staat er een nieuwe versie iOS op het toestel en maakt het toestel gebruik van True Tone. True Tone zorgt ervoor dat het scherm van de iPhone 8 of iPhone 8 Plus zichzelf aanpast aan zijn omgeving. Zo wordt je beeldscherm wat donkerder als het donker is, en lichter als het licht is. Zo kijk je altijd aangenaam naar je scherm.

 • True Tone: altijd de gewenste beeldscherm helderheid
 • Verbeterde stereo speakers
 • Het iOS 11 besturingssysteem

iPhone 8 hands on video

iPhone 8 en iPhone 8 Plus kleuren

De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus zijn beide te koop in dezelfde kleuren namelijk in zwart, goud, spacegrijs en (PRODUCT)RED. Dit zijn bekende kleuren, maar doordat de voor- en achterkant van de iPhone 8 (Plus) volledig uit glas bestaan, lijken het toch nieuwe kleuren te zijn. Vooral de achterkant van je iPhone 8 en iPhone 8 Plus ziet er fantastisch uit!

Veelgestelde vragen over de iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Wat is het verschil tussen de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus?

De iPhone 8 heeft een scherm van 4,7 inch, de iPhone 8 Plus heeft een scherm van 5,5 inch. Een ander verschil is de camera: de iPhone 8 heeft een enkele 12 megapixel camera, de iPhone 8 Plus heeft een dubbele 12 megapixel camera.

Wat zijn de afmetingen van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus?

De iPhone 8 (Lengte x Breedte x Diepte): 13,84 cm x 6,73 cm x 0,73 cm.
De iPhone 8 Plus (Lengte x Breedte x Diepte): 15,84 cm x 7,81 cm x 0,75 cm.

Hoeveel kost de iPhone 8 (Plus)?

Wij verkopen de iPhone 8 en 8 Plus in combinatie met een abonnement. Prijzen van de toestellen en abonnementen zijn afhankelijk van de gekozen opties. Kijk daarvoor in onze shop. Ook is er sinds kort de mogelijkheid om de iPhone 8 of iPhone 8 Plus als los toestel te kopen. Kijk daarvoor bij de losse telefoons.

Welke kleuren zijn er van de iPhone 8 (Plus)?

De iPhone 8 en 8 Plus zijn verkrijgbaar in het zwart (spacegrijs), zilver, goud en (PRODUCT)RED.

Welk besturingssysteem zit er op de iPhone 8 (Plus)?

De Apple iPhone 8 en 8 Plus worden standaard geleverd met het nieuwe iOS 11.

Hebben de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus een koptelefoonaansluiting?

Nee. Net als de iPhone 7 en 7 Plus hebben ook de 8 en 8 Plus geen 3.5 mm koptelefoonaansluiting. Wel wordt er in de doos standaard een verloopstukje meegeleverd om je oordopjes of koptelefoon toch te kunnen gebruiken met je iPhone 8 of 8 Plus via de Lightning-poort.

Hoe ontgrendel ik de iPhone 8 of de iPhone 8 Plus?

Je ontgrendelt de iPhone 8 en 8 Plus via de vingerafdrukscanner in de homeknop onder het scherm (Touch ID) of via het invoeren van een pincode.

Hoe laad ik de iPhone 8 (Plus) op?

De iPhone 8 (Plus) opladen kan op twee manieren: draadloos of via een Lightning-adapter.

 

 • Draadloos: de iPhone 8 en 8 Plus ondersteunen draadloos laden. Dit wil zeggen dat je geen kabeltje in je telefoon hoeft te steken. In plaats daarvan leg je hem op een draadloze lader waarna je iPhone wordt opgeladen.
 • Lightning-adapter: dit is de manier zoals we die kennen van voorgaande modellen (tot en met iPhone 5). Lightning-kabel in het toestel, stekker in het stopcontact en laden maar.

 

Wat is er verbeterd aan de camera van de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus?

Voor beide toestellen geldt dat ze een grotere sensor hebben gekregen. Voor de 8 Plus geldt dat de portretmodus is verbeterd. Je kan tijdens of na het maken van een foto in portretmodus het type belichting aanpassen. Qua video kun je met beide iPhones nu met 60 frames per seconde in 4K-resolutie filmen en met 120 frames per seconde in Full HD-resolutie. Bij de iPhone 7 en 7 Plus was dit respectievelijk 30 frames per seconde in 4K en 120 frames per seconde in HD.

Wat voor simkaart heb ik nodig voor de iPhone 8 of 8 Plus?

In zowel de iPhone 8 als in de 8 Plus gaat een NANO-simkaart.

Forum

Stel je vraag over de nieuwste iPhones

Bezig met laden...