Hoe kan ik mijn telefoon instellen voor tethering of Personal Hotspot?

Om gebruik te kunnen maken van tethering (Android), gedeeld internet (Windows Phone) of Personal Hotspot (iPhone/iPad) heb je een smartphone nodig die daar geschikt voor is. Meer informatie over het gebruik van tethering of Personal Hotspot vind je in de handleiding van je smartphone, op T-Mobile Toestelhulp en op de website van Apple.