Bestelling algemeen

Waar vind ik meer informatie over de monteur van T-Mobile Thuis?

Als je een T-Mobile Thuis abonnement met glasvezel hebt besteld, komt de monteur altijd langs om de installatie te doen. Onze installatiepartner Guidion neemt contact met je op om de installatiedatum met je af te spreken. Je ontvangt een e-mail en sms-bericht van de afgesproken datum en tijdstip ter bevestiging.

Bekijk de status van je bestelling in My T-Mobile Thuis (inloggen) of lees meer over bestellingen.