Toestel bestelling

Wat is dual sim?

Dual sim is een systeem waarbij je twee simkaarten in je smartphone kunt plaatsen. In plaats van ruimte voor één simkaart biedt een dual sim-toestel dus ruimte voor twee simkaarten. Dat kan handig zijn, wanneer je bijvoorbeeld je privé- en je werktelefoon in één apparaat wilt combineren. Je kunt via de instellingen eenvoudig de simkaart van je keuze uit- en weer inschakelen.

T-Mobile Nederland verkoopt en ondersteunt op dit moment dual sim toestellen van Huawei en Samsung. Kijk voor het actuele aanbod van toestellen in onze online shop.