Telefooninstellingen Vast Bellen

Op deze pagina lees je hoe je verschillende functies van Vast Bellen instelt.

Telefooninstellingen

Een vaste telefoonlijn heeft een aantal handige functies. Hier bespreken we hoe het doorschakelen van je vaste telefoonnummer naar je mobiel werkt. Maar ook zaken als het instellen van een alternatief nummer. Ook leggen we je uit hoe je bepaalde nummers kan blokkeren en hoe je nummerherkenning kan instellen.

Doorschakelen vaste telefoonnummer

Wil je altijd bereikbaar zijn voor familie en vrienden? Dan kun je je vaste telefoonnummer doorschakelen naar een alternatief nummer, zoals het nummer van je mobiele telefoon.

Stap 1

Log in op My T-Mobile Thuis.

Stap 2

Je komt nu in het tabblad ‘Instellingen’ en hier zie je je telefoonnummer(s) die jij hebt. Klik op het telefoonnummer waar je de instelling voor wilt aanpassen.

Stap 3

Kies achter het nummer dat je wilt doorschakelen voor ‘Instellingen’. Zo kun je doorschakelen aanzetten of wijzigen. Hier voer je ook het nummer in waar je naar toe wil doorschakelen.

Doorschakelen niet gelukt?

Lukt het je niet om dit te wijzigen in My T-Mobile Thuis? Je kunt het doorschakelen van je vaste lijn ook telefonisch regelen. Bel dan 1233 vanaf de telefoonlijn die je wil doorschakelen en kies voor optie 3 in het telefoonmenu. Na het doorlopen van de stappen is je nummer doorgeschakeld.

Nummers blokkeren

Wil je het overzicht houden of onverwachte kosten voorkomen over een specifieke type telefoonnummers? Blokkeer deze dan direct in je My T-Mobile Thuis.

Stap 1

Log in op My T-Mobile Thuis.

Stap 2

Je komt nu in het tabblad ‘Instellingen’ en hier zie je je telefoonnummer(s) die jij hebt. Klik op het telefoonnummer waar je de instelling voor wilt aanpassen.

Stap 3

Selecteer welk type nummers je wilt blokkeren en kies voor "Opslaan". Je hebt de keuze uit internationale nummers, erotieknummers (0906), amusementsnummers (0909) en servicenummers (0900). Je kunt direct niet meer bellen naar dit type nummers.

Nummers deblokkeren?

Volg de bovenstaande stappen opnieuw. Vink het type nummers dat je wilt deblokkeren weer uit en klik op ‘Opslaan’. De blokkade is per direct verwijderd.

Nummerherkenning

Met nummerherkenning kun je zien door wie je gebeld wordt voordat je opneemt. Niet alle telefoons hebben deze optie. Je kunt dit controleren door met je vaste telefoon te bellen naar 085-7732598 en op een toets te drukken. Ondersteunt je telefoon nummerherkenning, dan zal je een terugkoppeling krijgen. Heb je bijvoorbeeld een 5 ingetoetst, zal je een stem horen die ‘VIJF’ uitspreekt. Krijg je niks te horen, dan kun je geen gebruik maken van nummerherkenning.

Je telefoonnummer in de telefoongids

Bij de aanvraag van je vaste telefoonlijn geef je aan of je wel of geen vermelding in de telefoongids wilt. Als je dit wilt wijzigen, kun je terecht op Mijn nummervermelding. Hier kun je aanpassingen maken voor je vermelding in de telefoongids en je gegevens ervan inzien.

Veelgestelde vragen op onze Community

T-Mobile Thuis - Alles over Telefonie

Bellen met een draadje naar de muur. Hier vind je alles over Thuis Bellen... Lees meer

Wij helpen je graag

Zakelijke klant? Stel hier je vraag aan T-Mobile Ondernemen.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? We staan op verschillende manieren voor je klaar. Net wat jij het fijnst vindt.

My T-Mobile

Regelen in My T-Mobile

100 Services,24/7 Beschikbaar

Vaste diensten (Thuis) Naar My T-Mobile Thuis

Mobiel abonnementen
Naar My T-Mobile

Community

Community

ONS FORUM MET 300.000 LEDEN

Vaste diensten (Thuis)
Naar de Thuis-community

Mobiel abonnementen
Naar de Mobiel-community

Bellen

Bellen

Persoonlijk contact

Vaste diensten (Thuis)
Bekijk telefoonnummers

Mobiel abonnementen
Bekijk telefoonnummers

Bellen

Bellen voor Vaste diensten (Thuis)

Openingstijden
ma - za: 07:00 - 22:00
zo + feestdagen: 09:00 - 18:00

Bel 0800-0092

Bellen

Bellen voor Mobiel abonnementen

Openingstijden
ma - vr: 08:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bel 06-2400 1200