Haal meer voordelen uit je abonnementen voor mobiel en thuis

Combineer een mobiel abonnement met een internetabonnement op hetzelfde adres en profiteer van extra voordelen. Verlaag bijvoorbeeld je kosten voor zowel Internet als je Unlimited abonnement naar maar € 25 per abonnement per maand. Bovendien krijg je dan de hoogst mogelijke internetsnelheid op jouw adres!

Daarom combineer je Unlimited met Internet van T-Mobile

euro
Dit zijn de voordelen
 • ✔ Thuis Internet voor €25,-* en Unlimited Mobiel voor €25,-*
 • ✔ Een snelle internetverbinding tot 1000 Mbit/s
 • ✔ 5G abonnement
 • ✔ Altijd je abonnement naar boven of beneden aanpassen
€ 65
€ 50,-*
p/m i.c.m. een Mobiel en Thuis abonnement
test
Bestel hier je Mobiel en Thuis abonnementen
 • Bestel in een keer je mobiel Unlimited abonnement en je Thuis internet abonnement samen voor maar €50,-* per maand.

* T-Mobile Mobiel: Exclusief € 25,- aansluitkosten en € 8,83 thuiskopieheffing voor nieuwe telefoons. Aanbod is i.c.m. een 2-jarig 5G abonnement (unl. GB/SMS/Bellen in NL + 120 belmin. vanuit NL naar EU en 18 GB in de EU). T-Moble Thuis: Aanbod is 1-jarig Internet abonnement excl. € 37,50 installatiekosten bij glasvezelverbinding.

*T-Moble Thuis: I.c.m. 1-jarig abonnement incl. Klantvoordeel met een internetsnelheid tot 50 Mbit/s. Exclusief € 30 eenmalige activatiekosten en bij Glasvezel tevens € 37,50 installatiekosten.

De mogelijkheden van Mobiel, Internet en TV van T-Mobile

.

Meest bekroonde netwerk van Nederland

Kies jouw nieuwe smartphone of ga voor een Sim Only op het meest bekroonde netwerk van Nederland

.

Vast internet met maximale snelheid

Wij installeren voor jou het snelst haalbare internet op jouw adres. Dat geldt ook voor glasvezel!

.

Kies als extra Interactieve TV

65 zenders (59 in HD) met pauzeren en terugkijken. Inclusief ESPN Eredivisie en de T-Mobile TV Anywhere App

Overstappen. Zo werkt het.

 1. Kies jouw Mobiel + Thuis pakket

  Kies het pakket dat het beste bij jou past. Kies voor een mobiel Sim Only abonnement met Thuis internet of voor een smartphone met mobiel abonnement en Thuis Internet.

 2. Levering Mobiel abonnement

  Sim Only

  Heb je een nieuw Sim Only abonnement besteld? Dan ontvang je de simkaart per post. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven of een afspraak te maken, de envelop past namelijk in de brievenbus.

  Met telefoon

  Na het plaatsen van je bestelling krijg je een uitnodiging per e-mail voor het maken van een afleverafspraak. Onze koeriersdienst komt vervolgens het pakket bij jou bezorgen op een door jouw gekozen dag en tijdslot. 

 3. Levering Thuis abonnement

  Je nieuwe T-Mobile Thuis abonnement wordt geleverd door PostNL. Na ontvangst kan je dit pakket zelf installeren. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan sturen we een monteur. 

  Glasvezel

  Heb je Glasvezel besteld? In dat geval wordt er een installatie afspraak met je gemaakt om het glasvezel te installeren. 

 4. Wanneer gaan je abonnementen in?

  Mobiel abonnement

  Heb je gekozen voor een nieuw nummer, dan gaat je abonnement direct in. Dit betekent dat je ermee kan bellen zodra je het pakket thuis ontvangt. Heb je gekozen voor nummerbehoud? Dan gaat je nieuwe abonnement in op de einddatum van jouw huidige contract bij je huidige mobiele aanbieder. 

  Thuis abonnement

  In het bestelproces van jouw Thuis pakket geef je de gewenste aansluitdatum aan voor jouw Internet en TV aansluiting. Stap je over van een andere provider? Dan zeggen wij je huidige contract op, vervolgens gaat je abonnement 30 dagen na bestelling in. 

Veelgestelde vragen

 • Kan ik met Go Unlimited echt onbeperkt internetten?

  Ja. Bij Unlimited start je iedere dag met een dagtegoed van 5 GB. Geldig in Nederland. Zijn deze GB’s (bijna) op? Dan sturen we je een sms. Daarna activeer je zo vaak je wilt gratis 1 GB-aanvullers. We proberen zo oneerlijk en/of commercieel gebruik te voorkomen. Zo heeft iedereen onbeperkt internet, en wordt het netwerk niet onnodig belast. Wil je Unlimited eerst uitproberen? Ga dan een dag helemaal los met Unlimited Data for a Day NL. Met deze internetbundel ben je 24 uur online in Nederland voor maar € 3,50.

 • Wat gebeurt er als mijn GB's op zijn?

  Als de GB's uit je abonnement op zijn, sturen we je een sms. Daarna activeer je zo vaak je wilt gratis 1 GB-aanvullers. 

 • Kan ik mijn abonnement bijstellen?

  Dat kan. Je kunt omhoog én omlaag bijstellen. Aanpassen van je abonnement kan 1x per maand. Als je je abonnement bijstelt, dan krijg je de korting die geldig was op het moment dat je je abonnement afsloot. Stel je je abonnement bij via My T-Mobile of via de app? Dan zie je meteen wat de nieuwe maandkosten worden en welke korting je ontvangt.

 • Kan ik van een Sim Only overstappen naar een abonnement met toestel?

  Ja, als je een Go-abonnement met Sim Only afsluit, dan kun je op elk moment overstappen naar een Go-abonnement met toestel. We noemen dat Toestelflexibiliteit.

 • Wat als mijn internet langzamer is dan verwacht?

  Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. We kunnen je op afstand helpen met de optimale instelling van je modem. 

 • Welk modem krijg ik?

  Je ontvangt de gloednieuwe Zyxel T-50. Deze nieuwste generatie Wifi modem zorgt voor hoge snelheid en optimaal bereik.

 • Kan ik altijd overstappen naar T-Mobile Thuis?

  Check of we bij jou kunnen leveren via de postcodecheck. Check ook of je nog een lopend contract hebt bij je huidige aanbieder. Kunnen we bij jou leveren en heb je geen lopend contract meer? Dan kun je overstappen naar T-Mobile Thuis.

 • Wat is de maximale snelheid van DSL?

  De maximale snelheid van een DSL-verbinding is bij ons 100 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.

 • Hoe wordt mijn Sim Only abonnement geleverd?

  Als je een Sim Only abonnement hebt besteld, dan krijg je de simkaart per post thuis gestuurd. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven aangezien de envelop met daarin de simkaart door de brievenbus past. 

 • Hoe wordt mijn nieuwe smartphone met abonnement geleverd?

  Voor het ontvangen van je nieuwe smartphone zal je een afspraak moeten maken met ons koeriersbedrijf. Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je van hun een e-mail. Vervolgens kies je een dag en tijd waarop het jou het beste uitkomt. 

 • Hoe wordt mijn glasvezel internet geleverd?

  Als je glasvezel hebt besteld dan komt de monteur bij je langs om je T-Mobile Thuis piekfijn in orde te maken. Hij sluit je internet en TV aan en doet meteen een Wifi-check, zodat je optimaal Wifi bereik hebt in je hele huis. Kijk hier wat onze monteur allemaal doet.

 • Hoe wordt mijn DSL-internet geleverd?

  Je T-Mobile Thuis pakket wordt zo snel mogelijk bij je geleverd door PostNL. Een dag voor verzending krijg je van ons een track & trace code zodat je kan zien in welk tijdsvak de levering plaatstvindt. 

 • Ik heb Uit & Thuis van T-Mobile gekocht. Krijg ik ook korting op meerdere mobiele abonnement op mijn adres?

  Ja. Ook voor het tweede Unlimited abonnement op hetzelfde adres betaal je € 25,- per maand. Als je kiest voor een ander mobiel abonnement krijg je € 2,50 extra korting en/of 2 GB of 500 MB gratis extra data per maand op je T-Mobile mobiele abonnement, afhankelijk van welk ander mobiel abonnement je hebt. Er kunnen maximaal zes mobiele abonnementen worden gecombineerd met een Thuis abonnement.

 • Ik maak al gebruik van Klantvoordeel. Kan ik met één van mijn abonnementen los overstappen naar het vernieuwde Klantvoordeel of gaan alle abonnementen dan over?

  Je kan per abonnement kiezen of je naar het vernieuwde Klantvoordeel over wil stappen. Je Thuis abonnement en verschillende mobiele abonnementen kunnen dus allemaal op hun eigen voorwaarden zitten. Je ontvangt dan per abonnement de voordelen die horen bij de versie van Klantvoordeel die horen bij je abonnement.

 • De hoogst mogelijke snelheid bij jou thuis met T-Mobile Uit & Thuis wat betekent dat?

  Als er op jouw adres alleen DSL beschikbaar is of glasvezel dat wij leveren via KPN, dan is de hoogste snelheid 100 Mbit/s. Als je geluk hebt, kun je op jouw adres gebruik maken van ons eigen T-Mobile glasvezel. Dan is de hoogste snelheid een razendsnelle 1 Gbit/s! Doe de postcodecheck om te kijken welke hoogste snelheid op jouw adres beschikbaar is. Die krijg je als je Thuis combineert met een mobiel Go Unlimited abonnement.

 • Ik heb interesse in T-Mobile Uit & Thuis. Is dat één abonnement met één contract?

  Nee. Uit & Thuis bestaat uit twee losse abonnementen – bijvoorbeeld één mobiel abonnement en één abonnement thuis-internet - met elk een eigen contract, aparte contractduur en eigen voorwaarden. Beide abonnementen kunnen worden aangemeld voor Klantvoordeel bij het bestellen van de abonnementen. De leverdatum van het Thuis abonnement en de startdatum van het mobiele abonnement hoeven niet hetzelfde te zijn. Je ontvangt van beide bestellingen aparte communicatie en van beide abonnementen een aparte factuur. Je beheert je mobiele abonnement in My T-Mobile en je Thuis abonnement in My T-Mobile Thuis.

Unlimited klantenservice

.

Stel je vraag

Online vind je het snelst een antwoord. Niet gevonden? Bekijk dan de contactmogelijkheden

.

Bezoek een winkel

Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is een aantal van onze winkels geopend als servicepunt.

.

Download My T-Mobile App

Check je mobiel verbruik, facturen en abonnement instellingen