Met een internet abonnement van T-Mobile Thuis ga je voor een persoonlijk pakket. Zo heeft jouw internet thuis altijd de snelheid die jij wenst. Bekijk onze mogelijkheden op het gebied van internet en maak de keuze die het best past bij jouw situatie. Uiteraard kun je jouw abonnement later op elk moment gratis wijzigen.

Bekijk pakketten

Internet afsluiten

Met T-Mobile als internet aanbieder heb je altijd toegang tot razendsnel internet. We laten je altijd duidelijk zien welke internetsnelheid je op jouw adres kunt verwachten. Op basis van jouw postcode krijg je de beste beschikbare internetverbinding. Of het nu gaat om DSL of glasvezel.

Standaard internet (DSL)

 • Meer dan 90% dekking voor Nederlandse huishoudens
 • Uploaden gaat langzamer dan downloaden
 • Van 20 Mbit/s tot 100 Mbit/s
 • Wifi-Service
27,-* p/mnd

Glasvezel internet

 • Meer dan 30% dekking voor Nederlandse huishoudens
 • Uploaden én downloaden gaat even snel
 • Van 50 Mbit/s tot 750 Mbit/s
 • Wifi-Service
32,50* p/mnd

* De prijs is i.c.m. een Internet abonnement met een contractduur van minimaal 12 maanden, exclusief 30 euro eenmalige activatiekosten.

Check de beschikbaarheid op jouw adres:

Wat is het verschil tussen DSL en Glasvezel?

Ga jij voor alleen Internet van T-Mobile Thuis? Dan is het belangrijk dat je het verschil tussen DSL en Glasvezel weet. Afhankelijk van jouw adres bieden we je een DSL- of glasvezel internetabonnement aan.

Wat is DSL?

Dit is een internetverbinding via de vaste telefoonlijn met een downloadsnelheid tot 100 Mbit/s

Wat is Glasvezel?

Dit is een, supersnelle, internetverbinding via een glasvezelaansluiting. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst en krijg je een stabiele verbinding met hoge snelheid.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Bij het bepalen van de internetsnelheid moet je een paar vragen beantwoorden. Wat is een goede internetsnelheid voor mij en welke internetsnelheid heb ik nodig? Afhankelijk van jouw internetverbruik en het aantal personen dat bij jou thuis gebruik maakt van internet adviseren wij jou welke snelheid je nodig hebt.

Internet abonnement vergelijken

Internet vergelijken doe je in een mum van tijd. Op jouw adres kun je meestal kiezen uit meerdere internet abonnementen. Ze verschillen qua snelheid en prijs. Bij elk internetabonnement krijg je hetzelfde Wifi modem. Wees gerust, je kunt je gekozen snelheid altijd nog verhogen of verlagen.

Postcodecheck

Met de postcodecheck weet je meteen welke internetverbinding je aan kunt vragen. De glasvezelcheck laat zien je of je in aanmerking komt voor glasvezel internet. Doe dus de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden van Internet van T-Mobile Thuis. Verder zie je in een handomdraai welk type internetverbinding (DSL of glasvezel) we op jouw adres kunnen leveren.

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Vul je gegevens in en dan helpen wij je verder. Met T-Mobile Thuis haal je een internet aanbieder in huis waarbij je je abonnement zelf kunt samenstellen. En je kunt je abonnement iedere maand kosteloos wijzigen.

alles-in-1

Alles-in-1 van T-Mobile Thuis

Je kunt ook kiezen voor een Alles-in-1 pakket met TV en vast Bellen. Je krijgt dan de eerste maanden een aantrekkelijke pakketkorting. TV en vast Bellen kun je altijd weer uitzetten als je wilt.

Nu voor € 24,50 per maand*
*De eerste 6 maanden, daarna € 44,50 per maand

 

Internet & TV

Internet & TV

Liever een combinatie van Internet en TV? Dat is uiteraard ook mogelijk. En voor voor Internet en TV krijg je een leuke pakketkorting.

Nu voor € 32,- per maand*
*De eerste 6 maanden, daarna € 42,50 per maand

vat bellen

Internet & bellen

Ga jij liever voor een pakket met razendsnel internet en vast bellen? Dan ben je bij T-Mobile Thuis aan het juiste adres. Zoek de internetsnelheid uit die bij je past en combineer dat met Vast Bellen.

Bekijk de mogelijkheden

Veelgestelde vragen

 • Wat als mijn internet langzamer is dan verwacht?

  Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. We kunnen je op afstand helpen met de optimale instelling van je modem. Eventueel sturen we een monteur. Dat is onze Wifi-Service. De Wifi-Service is gratis voor klanten van T-Mobile Thuis.

 • Welk modem krijg ik?

  Je ontvangt de gloednieuwe Zyxel T-50. Deze nieuwste generatie Wifi modem zorgt voor hoge snelheid en optimaal bereik.

 • Wat is glasvezel?

  Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Dit dunne glazen draadje stuurt data razendsnel heen en weer door middel van knipperende lichtsignalen.

 • Is er glasvezel beschikbaar op mijn adres?

  Dit zie je binnen een minuut. Doe de postcodecheck.

 • Kan ik altijd overstappen naar T-Mobile Thuis?

  Check of we bij jou kunnen leveren via de postcodecheck. Check ook of je nog een lopend contract hebt bij je huidige aanbieder. Kunnen we bij jou leveren en heb je geen lopend contract meer? Dan kun je overstappen naar T-Mobile Thuis.

 • Wat is de maximale snelheid van DSL?

  De maximale snelheid van een DSL-verbinding is bij ons 100 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.