INTERNET ONLY
EERSTE 4 MAANDEN € 30/MND
EXCL. EENMALIGE KOSTEN*
 • Supersnel internet tot 1 Gbit/s
 • Combineer abonnementen en krijg korting op allebei
 • Gratis overstapservice
T-Mobile Internet Only

Internet voor thuis van T-Mobile

Wil je supersnel en stabiel internet met veel vrijheid en zonder gedoe? Dan is Internet Only van T-Mobile echt iets voor jou. Afhankelijk van de mogelijkheden op je adres, kan de snelheid oplopen tot maar liefst 1 Gbit/s download en upload. Je krijgt van ons een betrouwbaar Zyxel T50 modem, voor hoge snelheid en optimaal bereik. Je internet thuis is nog nooit zo snel geweest. Internet uitbreiden met TV voor thuis? Bij T-Mobile is dat geen probleem.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

Internet abonnement afsluiten

Internetsnelheid
Internet Only
€ 30*
Per maand (excl. eenmalige kosten)* de eerste 4 maanden, daarna min. € 35/mnd.
 • Internet
 • Onze service
 • Extra's

*Afhankelijk van het type (glasvezel) internetverbinding op jouw postcode evt. € 30 activatiekosten en € 37,50 installatiekosten. Getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig internetabonnement. Na de eerste 4 mnd betaal je min. € 35/mnd (voor 100 Mbit/s).

Alles over het Internet Only abonnement

Met dit internet abonnement van T-Mobile kies je alleen voor wat je echt nodig hebt: internet. Je hoeft alleen de snelheid en je gewenste aansluitdatum te kiezen. En wij doen de rest.

Supersnel Internet tot 1Gbit/s

Internet van T-Mobile is altijd snel en stabiel. De snelheid kan oplopen tot maar liefst 1 Gbit/s. Zo kun je ongestoord thuiswerken, je favoriete serie bingen of eindeloos gamen. Deze snelheid leveren we via een glasvezelverbinding of via een DSL-verbinding, afhankelijk van wat er beschikbaar is op jouw adres. Doe de postcodecheck om te zien welke snelheid op jouw adres mogelijk is.

test
Kies een internetsnelheid die bij je past

De internetsnelheid die bij je past hangt af van je verbruik en hoeveel mensen er thuis online willen. En ook van wat er leverbaar is op jouw adres. Bij het afsluiten van Internet Only op Glasvezel heb je de keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s download en upload. Voor DSL-internet bieden we altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres tot max 100 Mbit/s. Ben je benieuwd naar je huidige internetsnelheid? Doe de speedtest en je weet het.

test
Glasvezel
Van T-Mobile

Wil je met z’n allen moeiteloos tegelijk online? En Interactieve TV zonder kwaliteitsverlies? Dan is Glasvezel iets voor jou. Met glasvezelinternet download en upload je enorm snel, tot wel 1 Gbit/s. Films en series stream je in 4K. Benieuwd of Glasvezel al mogelijk is op jouw adres? Doe nu de glasvezelcheck! Meteen overstappen? Met onze handige Overstapservice is het zo geregeld.

Het gemak van overstappen In drie eenvoudige stappen een Internet abonnement afsluiten

Stap 1

Kies je internetsnelheid

Bij het afsluiten van Internet Only op Glasvezel heb je de keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s en zelfs 1 Gbit/s download en upload. Voor DSL-internet bieden we altijd de maximaal haalbare snelheid op jouw adres tot max 100 Mbit/s.

Stap 2

Breid uit naar wens

Boost je signaal met een wifiversterker, zodat je thuis in elke hoek supersnelle wifi hebt. Of breid je abonnement uit met Interactieve TV van T-Mobile, compleet met extra zenderpakketten en Cloud Opnemen.

Stap 3

Stap soepel over

Kies je aansluitdatum en je ontvangt het installatiepakket zo snel mogelijk thuis. Met onze gratis Overstapservice regelen wij de overstap van je huidige provider naar T-Mobile.

Wil je meer dan Internet Only?

Je kunt je Internet abonnement bij T-Mobile makkelijk uitbreiden. Neem bijvoorbeeld Internet en TV. Daarmee haal je supersnel Internet en alle handige extra’s van Interactieve TV in huis. Wil je Internet, TV en Vast Bellen in één voordelig en overzichtelijk abonnement? Kies dan voor Alles-in-1.

test

De voordelen van Internet voor thuis

Supersnel en betaalbaar internet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van nu met supersnel en betaalbaar internet.

Krijg extra voordeel

Combineer je mobiele abonnement met Internet voor thuis op hetzelfde adres en krijg extra voordeel op beide abonnementen met Klantvoordeel.

Overal in huis perfecte wifi

Breid je wifinetwerk uit met één of meerdere draadloze wifipunten en je bent verzekerd van optimale wifi overal in huis.

FAQ Veelgestelde vragen

 • Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van wifi wat snelheid. We kunnen je op afstand helpen met de optimale instelling van je modem. Eventueel sturen we je een extra wifipunt als het nodig is. Deze kun je makkelijk zelf installeren.

 • Je ontvangt de gloednieuwe Zyxel T-50. Deze nieuwste generatie wifimodem zorgt voor hoge snelheid en optimaal bereik.

 • Dit zie je binnen één minuut. Doe de glasvezelcheck.

 • Check of we bij jou kunnen leveren via de postcodecheck. Check ook of je nog een lopend contract hebt bij je huidige aanbieder. Kunnen we bij jou leveren en heb je geen lopend contract meer? Dan kun je overstappen naar T-Mobile.

 • Dit doe je met de speedtest. Zo zie je in enkele seconden hoe hoog jouw huidige internetsnelheid is.

  Doe de test!
 • Welke internetsnelheid je nodig hebt, is afhankelijk van je internetverbruik en het aantal personen dat bij jou thuis gebruikt maakt van internet. Lees hier meer over internetsnelheid.

 • De maximale snelheid van een DSL-verbinding is bij ons 100 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.

 • T-Mobile Thuis internet kun je afsluiten in de shop.

 • Op deze pagina vind je een indicatie van de kosten. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Tijdens het afsluiten van je abonnement geef je je wensen aan ons door. Op basis van je wensen wordt de prijs aangepast.