Goedkope en snelle internetabonnementen

Snel en stabiel internet dat ook nog eens goedkoper is dan kabelinternet. Nu met € 20,00 per maand extra korting bij een Alles-in-1 internetabonnement!

Bekijk alle pakketten


Dit is internet van T-Mobile Thuis

* De prijs is i.c.m. een abonnement van minimaal 12 maanden en exclusief eenmalige kosten.

Wifi-Service

Verschil tussen Standaard internet (DSL) en Glasvezel internetabonnement

De beschikbaarheid van het type internet hangt af van je adres.

Standaard internet (DSL) Glasvezel internet
 
Meer dan 90% dekking voor Nederlandse huishoudens
Meer dan 30% dekking voor Nederlandse huishoudens
 
Uploaden gaat langzamer dan downloaden
Uploaden én downloaden gaan even snel
 
Van 20 Mbit/s tot 100 Mbit/s
Van 50 Mbit/s tot 750 Mbit/s
 
Vanaf € 27 per maand
Vanaf € 32,50 per maand
 
Nik

Nik, Adviseur Klantenservice

Wist je dat...

"…het internet in 1969 ontstond in een Amerikaanse legerbasis? Sinds 1992 kunnen Nederlanders internet thuis laten aansluiten. In onze infographic laten we zien hoe internet in Nederland zich door de jaren heen heeft ontwikkeld."

Bekijk onze infographic over het internet (pdf)


Onze kwaliteitsstandaard

We willen je graag topkwaliteit bieden. Aangezien we onze diensten aanbieden via internet, stellen we hoge eisen aan je internetverbinding. Dit doen we zodat je altijd snel kan internetten en altijd kan genieten van TV in HD-kwaliteit.

Onze 3 kwaliteitsstandaarden:

1. T-Mobile Thuis biedt je alleen internetsnelheden aan die op jouw adres écht beschikbaar zijn. We verkopen je dus geen veel hogere snelheid, terwijl dit op jouw adres niet eens leverbaar is. Andere providers doen dit wel.

2. We vertellen je daarnaast ook altijd wat de praktisch verwachtte downloadsnelheid.

3. Internet van T-Mobile Thuis heeft altijd een minimale snelheid van 12 Mbit/s, zodat je ieder geval kunt TV kijken en tegelijkertijd internetten. Is de minimale snelheid op jouw adres niet leverbaar? Dan geven we dit duidelijk aan en kun je geen internet van T-Mobile Thuis nemen.

Internetsnelheid tot 750 Mbit/s

De beschikbare snelheid is afhankelijk van je adres. We zijn altijd transparant over de maximale snelheid die je kunt halen en tonen je alleen de pakketten die op jouw adres ook echt leverbaar zijn. Je kunt elke maand de internetsnelheid up- en downgraden. Upgraden kan vanaf een 20 Mbit/s-internetabonnement, downgraden vanaf een 40 Mbit/s-internetabonnement.

Voor als je alleen woont
tot 20 Mbit/s
Standaard internet (DSL)

Meer info

Onze goedkope en stabiele internetverbinding voor als je moeiteloos wil browsen en mailen. Ook geschikt om Netflix in HD te streamen en via Spotify muziek af te spelen. Goed internet voor als je alleen woont of als er bij jou thuis niet zo veel wordt geïnternet.

Voor als je samen woont
20-50 Mbit/s
DSL of Glasvezel internet

Meer info

De juiste keuze voor als je samenwoont. Ideaal om met meerdere apparaten tegelijkertijd Netflix te streamen. Ook geschikt om via Interactieve TV programma’s te pauzeren en op te nemen en tegelijkertijd online te gamen.

Voor gezinnen
50-100 Mbit/s
DSL of Glasvezel internet

Meer info

Perfect voor gezinnen of als je vaak downloadt en tegelijkertijd zonder te haperen online wil gamen. Met deze snelheden kun je tegelijkertijd snel downloaden, Interactieve TV kijken en Netflix streamen. En dat op meerdere apparaten tegelijkertijd.

Voor de échte snelheidsduivel
100-750 Mbit/s
Glasvezel internet

Meer info

Video's op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen en downloaden, terwijl je vloeiend online zit te gamen. Grote bestanden uploaden naar de cloud is ook geen probleem. Ideaal dus voor wanneer je thuiswerkt en grote bestanden moet delen. Ook de beste keuze als je gezin er met meerdere apparaten op los streamt.


Doe de postcodecheck

Door je postcode in te vullen weet je direct welke internetabonnementen op jouw adres beschikbaar zijn.


Daarom kies je voor T-Mobile Thuis

Met een internetabonnement van T-Mobile Thuis krijg je altijd extra service. Dit zijn de redenen om voor T-Mobile Thuis te kiezen.

Wifi-modem

Snelle en stabiele wifi-modem

Met onze moderne wifi-modem heb je overal in huis goed bereik. We updaten de software van onze apparatuur regelmatig, zodat jouw internet snel en stabiel blijft.

Met de Wifi-Service van T-Mobile Thuis heb je geen zorgen meer over je bereik in huis. Zelfs niet in je zelfgebouwde sprookjeskamer.

Wat is de Wifi-Service?

Met onze Wifi-Service pakken we slecht wifi-bereik aan zodat je weer lekker kunt streamen. En is het nodig, dan komt onze monteur gratis bij je langs om de wifi-check te doen. Heb je toch niet voldoende wifi-bereik? Dan installeren we een wifi-versterker voor je. Dat zijn bij ons de redenen om voor T-Mobile Thuis te kiezen.

Wifi-Service
Gratis installatie

Installatie zonder zorgen

Je kunt T-Mobile Thuis zelf gemakkelijk installeren. Kom je er zelf toch niet uit? Geen probleem, dan sturen we gewoon gratis onze monteur langs. Hij komt sowieso langs als je Glasvezel internet neemt, dus dat is dan al geregeld.

Probleemloos overstappen met overstapservice

Wij regelen voor jou de overstap van je oude provider naar T-Mobile Thuis. Zo zorgen wij ervoor dat je geen moment offline bent en dat je niet te maken krijgt met dubbele kosten.

Probleemloos overstappen

Ervaar ook snel internet van T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis biedt je internetsnelheden aan die op jouw adres écht beschikbaar zijn. Het is echter mogelijk dat je een lagere snelheid ervaart. Zo kunnen bijvoorbeeld bepaalde diensten zoals Interactieve TV en de TV Anywhere app, het gebruik van oude/platte kabels of het Wifi-signaal van invloed zijn op de internetsnelheid. Met onze zelfservice pagina’s, gratis klantenservice of Wifi-Service helpen we je om ook bij jou in huis de maximale snelheid te bereiken.

Ook een goedkoop, snel en stabiel TV en internet abonnement? Kies dan voor T-Mobile Thuis.

Kies je eigen pakket