Met een internet abonnement van T-Mobile Thuis ga je voor een persoonlijk pakket. Zo heeft jouw internet thuis altijd de snelheid die jij wenst. Bekijk onze mogelijkheden op het gebied van internet en maak de keuze die het best past bij jouw situatie. Uiteraard kun je jouw abonnement later op elk moment gratis wijzigen.

Internet afsluiten

Met T-Mobile als internet aanbieder heb je altijd toegang tot razendsnel internet. We laten je altijd duidelijk zien welke internetsnelheid je op jouw adres kunt verwachten. Op basis van jouw postcode krijg je de beste beschikbare internetverbinding.

Basic

 • Downloadsnelheid tot 50 Mbit/s
30,-* p/mnd. excl. eenmalige kosten.

Fast

 • Downloadsnelheid tot 100 Mbit/s
35,-* p/mnd. excl. eenmalige kosten.

Premium

 • Downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s
40,-* p/mnd. excl. eenmalige kosten.

* De prijs is i.c.m. de aangegeven maximum internetsnelheid en een contractduur van min. 12 maanden, excl. €30 eenmalige activatiekosten en en bij glasvezel tevens excl. 37,50 euro aansluitkosten.

Check de beschikbaarheid op jouw adres:

Internet Only: Vergelijk hier internet abonnement van verschillende aanbieders

T-Mobile KPN Ziggo
Maandelijkse abonnementsprijs Internet €35,- €47,50 €56,95
Internetsnelheid (down) 100 Mbit/s 100 Mbit/s 250 Mbit/s
Internetsnelheid (up) 10 Mbit/s 10 Mbit/s 25 Mbit/s
Installatie door monteur
Snelheid maandelijks aanpasbaar.
Omhoog of omlaag. Zonder contractverplichtingen.
Belofte: wij verhogen de eerste 2 jaar de prijzen niet
(behalve een correctie voor inflatie)
Totaalprijs het eerste jaar
(inclusief eenmalige kosten en kortingen)
€420,- €453,- €519,-
Totaalprijs per jaar (na het eerste jaar) €420,- €570,- €683,-
De bovenstaande prijzen zijn vergeleken op 11-03-2019. Deze vergelijking is gemaakt op basis van de volgende Internet abonnementen: T-Mobile: Internet Fast. KPN Hussel Internet 100 Mbit/s. Ziggo Internet Complete & Online TV.

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Bij het bepalen van de internetsnelheid moet je een paar vragen beantwoorden. Wat is een goede internetsnelheid voor mij en welke internetsnelheid heb ik nodig? Afhankelijk van jouw internetverbruik en het aantal personen dat bij jou thuis gebruik maakt van internet adviseren wij jou welke snelheid je nodig hebt.

Tot 50 Mbit/s (Basic)

Ben je alleen of met twee, dan is dit een prima snelheid om onbezorgd mee te Netflixen, gamen, streamen of surfen.

Tot 100 Mbit/s (Fast)

Voor grotere gezinnen en als je vaker met meerdere personen tegelijk online bent, professioneel gebruik of intensief online gamen.

Tot 1000 Mbit/s (Premium)

Voor de echte snelheidsduivel. Video's op meerdere apparaten tegelijkertijd in de hoogste 4K-resolutie streamen en downloaden, terwijl je vloeiend online zit te gamen. Grote bestanden uploaden naar de cloud is ook geen probleem. Ideaal dus voor wanneer je thuiswerkt en grote bestanden moet delen.

Het T-Mobile Thuis modem

Bij T-Mobile Thuis ontvang je een gloednieuw Zyxel T-50 Wifi modem. Ons nieuwe modem levert hoge snelheid Wifi voor al je apparaten in huis met de allernieuwste specificaties. Geniet van 4K streamen, gamen en meer in hoge kwaliteit zonder hapering. Het modem is AC2200 geclassificeerd met Dual band Wifi met 1.7 Gbps 802.11ac 4x4 Wave 2 technologie. 

Zyxel T-50 Wifi modem

Dit zijn de voordelen voor jou

 • Allersnelste Wifi tot 1.7 Gbps (tot 50% sneller dan KPN en Ziggo) 
 • Verbeterde ervaring bij meerdere apparaten tegelijk 
 • Optimaal bereik met 2.4Ghz en 5Ghz band 
 • Wifi tijdslimiet instelbaar per apparaat 
 • Gastnetwerken instelbaar

Bekijk alle specificities en vergelijk ons modem met het modem van KPN en Ziggo:

Samenvatting Zyxel T-50

Stap over naar T-Mobile

Zit jij nu nog bij een andere internet provider en wil je graag overstappen? Laat je gegevens achter zodat wij contact met je kunnen opnemen. Wij zorgen ervoor dat jij nergens naar hoeft om te kijken.

alles-in-1

Internet, TV en Vast Bellen van T-Mobile Thuis

Je kunt ook kiezen voor een Alles-in-1 pakket met Internet, TV én vast Bellen. Je krijgt dan de eerste maanden een aantrekkelijke pakketkorting. TV en vast Bellen kun je altijd weer uitzetten als je wilt.

Bekijk het aanbod

Internet & TV

Internet & TV

Liever een combinatie van Internet en TV? Dat is uiteraard ook mogelijk. En voor voor Internet en TV krijg je een leuke pakketkorting.

Bekijk het aanbod

vat bellen

Internet & bellen

Ga jij liever voor een pakket met razendsnel internet en vast bellen? Dan ben je bij T-Mobile Thuis aan het juiste adres. Zoek de internetsnelheid uit die bij je past en combineer dat met Vast Bellen.

Bekijk het aanbod

Veelgestelde vragen

 • Wat als mijn internet langzamer is dan verwacht?

  Als je internet langzamer is dan verwacht, kan dat verschillende oorzaken hebben. Sowieso verlies je door het gebruik van Wifi wat snelheid. We kunnen je op afstand helpen met de optimale instelling van je modem. Eventueel sturen we een monteur. Dat is onze Wifi-Service. De Wifi-Service is gratis voor klanten van T-Mobile Thuis.

 • Welk modem krijg ik?

  Je ontvangt de gloednieuwe Zyxel T-50. Deze nieuwste generatie Wifi modem zorgt voor hoge snelheid en optimaal bereik.

 • Wat is glasvezel?

  Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Dit dunne glazen draadje stuurt data razendsnel heen en weer door middel van knipperende lichtsignalen.

 • Is er glasvezel beschikbaar op mijn adres?

  Dit zie je binnen een minuut. Doe de postcodecheck.

 • Er moeten extra werkzaamheden verricht worden voor mijn glasvezelverbinding. Moet ik daar extra voor betalen?

  Soms zijn extra werkzaamheden nodig als de woning niet (helemaal) is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Bijvoorbeeld het ophangen van kastjes of graafwerk voor glasvezelkabels. Deze werkzaamheden vallen onder de standaard activatie- en installatiekosten. Meer informatie vind je in de bevestiging van je bestelling.

 • Kan ik altijd overstappen naar T-Mobile Thuis?

  Check of we bij jou kunnen leveren via de postcodecheck. Check ook of je nog een lopend contract hebt bij je huidige aanbieder. Kunnen we bij jou leveren en heb je geen lopend contract meer? Dan kun je overstappen naar T-Mobile Thuis.

 • Wat is de maximale snelheid van DSL?

  De maximale snelheid van een DSL-verbinding is bij ons 100 Mbit/s. De snelheid die we bij jou kunnen leveren is afhankelijk van je adres.