F-Secure

Veilig online

In het digitale tijdperk waarin we leven, brengen we enorm veel tijd online door. We surfen over het internet, we bankieren mobiel en we plaatsen online bestellingen. Steeds weer liggen er gevaren op de loer, waartegen we ons gelukkig steeds beter kunnen beschermen: met een goede online beveiligingsoplossing zorg je ervoor dat je overal veilig online bent. Op al je apparaten.

F-Secure

Hoeveel verschillende wachtwoorden heb jij?

De gemiddelde Nederlander heeft tientallen besloten accounts op verschillende websites. Verzin daar maar eens allemaal unieke wachtwoorden voor, die je ook nog eens kan onthouden! En dan zijn alle verschillende pincodes, klantnummers en burgerservicenummers van onszelf en onze kinderen nog maar het topje van de ijsberg van data die je veilig maar toegankelijk op wilt slaan… De oplossing? Het gebruik van een wachtwoordbeheer-applicatie, waarmee je al deze data veilig kan genereren, analyseren, en opslaan.

Bestel tegen een gereduceerd tarief:

SAFE

De bekroonde internet security suite en winnaar van de AV‑TEST Best Protection award 2018. SAFE beschermt je tegen virussen, Trojaanse paarden en ransomware. SAFE beschermt ook je online bank­verbinding. Je kunt limieten instellen voor internetgebruik door kinderen. Jij en je gezin kunnen veilig internetten; zowel op de desktopcomputer als op de mobiele telefoon.

KEY

Bewaar al je belangrijke gegevens in één veilige wachtwoordbeheerder en gebruik ze sneller en gemakkelijker om je aan te melden bij je favoriete services of om veilig online te betalen.