Waarom kies je voor ons netwerk?

We hebben de hoogste gemiddelde snelheid

Hoogst gemiddelde snelheid

Wil je bestanden in een oogwenk kunnen binnenhalen of verzenden? Of in hoge kwaliteit videoconferenties houden met collega’s of het thuisfront? Via onze masten met hoge frequenties: 1800, 2100 en 2600 MHz, kun je internetten met downloadsnelheden tot 300 Mb/s en uploadsnelheden tot 75 Mb/s. Hierdoor behoren lange laadtijden tot het verleden.

Meer over onze internetsnelheden

Een innovatief netwerk

Innovatief netwerk

Ons netwerk is niet alleen het snelst en het meest stabiel, het is ook het meest innovatief. Zo hebben we een netwerk voor Internet of Things, dat werkt met dezelfde technologie als het 5G-netwerk dat in 2020 actief is geworden. Alle masten van T-Mobile zijn voorzien van zes verschillende frequenties. Hierdoor zijn onze klanten altijd en overal bereikbaar.

Landelijke 5G-dekking

Landelijke 5G dekking

Wij leveren overal in Nederland een stabiele verbinding. Met trots bieden we nu met ons gloednieuwe 5G-netwerk landelijke dekking. Dit betekent dat 90% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile. Het netwerk van T-Mobile is het meest bekroonde 4G-netwerk van Nederland. Sinds 2016 komen we als best geteste netwerk uit de test van Umlaut (voorheen P3).

Veel datacapaciteit door grootste hoeveelheid masten

Grootste hoeveelheid masten

Behalve een groot bereik aan hoge en lage frequenties en de hoogste snelheid, heeft T-Mobile ook de meeste masten én mastlocaties. Hierdoor beschikt ons netwerk over veel datacapaciteit, en kun je ook op drukke plekken internetten zoals je gewend bent. Om aan de stijgende vraag te voldoen blijven we innoveren en nieuwe masten bouwen.

Op zoek naar een 5G-telefoon?

Of wil je meer weten over het 5G-netwerk van T-Mobile? 

Nog altijd het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland

Ons mobiele netwerk komt nog altijd als beste netwerk uit de nationale test van de onafhankelijke testautoriteit Umlaut (voorheen P3). Voor deze uitgebreide test heeft Umlaut met voertuigen routes afgelegd door grote steden en kleinere plaatsen in heel Nederland. Ook zijn in meerdere steden routes gelopen. Hierbij worden met representatieve toestellen vele spraak- en datatests uitgevoerd. Sinds 2016 wordt T-Mobile elk jaar uitgeroepen tot ‘Best Geteste Netwerk van Nederland’. Ons netwerk is volgens Ookla ook nog eens het snelste mobiele netwerk van Nederland. Daarmee zijn we met trots het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland.

T-Mobile nog altijd winnaar!

Benchmarkexpert Umlaut (voorheen P3) test sinds 2015 de Nederlandse mobiele netwerken en in meer dan 50 steden zijn tests uitgevoerd. Al sinds 2016 worden wij uitgroepen als beste uit de test van alle providers. Ontdek meer facts & figures over het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland.

Alles over het T-Mobile netwerk
Download de Umlaut factsheet

Alle P3 rapporten

T-Mobile behaalt in 2019 een ongekend hoge score, waarmee ons netwerk tot de wereldwijde top behoort. Zowel in de data- als in de spraaktests scoorde T-Mobile veruit het beste van de 3 grote Nederlandse providers. Hier vind je P3 de rapporten van de voorgaande jaren.

Download het rapport van 2019
Download het rapport van 2018
Download het rapport van 2017
Download het rapport van 2016

Ookla: Het snelste netwerk

Ookla is de maker van de meest gebruikte speedtest-app, en test elk half jaar de grote mobiele netwerken in Nederland. In de test van kwartaal 2 en 3 van 2018 waren we voor de tweede keer op rij met afstand de snelste provider. Met een gemiddelde downloadsnelheid van 63,77 Mbps en een uploadsnelheid van 17,08 Mbps hebben we zelfs onze eigen recordsnelheden van vorig jaar gebroken.

Bekijk de resultaten van 2018

Meer weten over:

Dekkingskaart

Gebruik onze dekkingskaart om te achterhalen hoe het bereik is op je locatie.

Actuele storingen

Is je bereik niet optimaal, dan kan dat komen door een storing in ons netwerk.

In het buitenland

Ga je voor werk naar het buitenland? Lees hier dan meer over roaming en tarieven in het buitenland.

Kies je abonnement

Overtuigd? Bestel hier je zakelijke T-Mobile abonnement. Maandelijks opzegbaar, met of zonder telefoon.

  • Zakelijke klantenservice: tot 23:00 bereikbaar
  • Maandelijks bijstellen
  • Neem je belbundel mee in de EU en de VS

 

Interessante artikelen

Bel jij eigenlijk al vast op je mobiel?

Voor de vierde keer op rij werd het mobiele netwerk van T-Mobile deze week uitgeroepen tot beste netwerk van Nederland. Dat maakt de weg vrij voor de uitrol van mobile first vaste telefonie.

Steeds méér klanten op het snelste netwerk

Steeds méér klanten die méér data gebruiken op het snelste en meest stabiele netwerk. Kim Larsen (directeur Technology) en Léon Toet (directeur Zakelijke Markt) zijn er trots op dat ze dit voor elkaar hebben gekregen.

T-Mobile voor vierde keer op rij als beste uit de test

Sinds 2015 test P3 Group de Nederlandse mobiele netwerken middels de Mobile benchmark. De resultaten voor 2019 van het onafhankelijke onderzoek werden bekendgemaakt door onderzoeksbureau P3.

Heb je meer hulp nodig?

Je kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. Zie hieronder de mogelijkheden.

Bel met één van onze servicemedewerkers

Klantenservice

Telefonisch contact

Heb je vragen over het kopen van een nieuw product?

Sales

Telefonisch contact

Stel een servicevraag vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland

Telefonisch contact

Stel een vraag via het contactformulier

E-mail

Reactietijd: Max. 6 werkdagen