• Toestel & Sim

Zo beheer je de integratie van je vaste en mobiele telefonie

Ga naar T-Mobile Beheer en log in als telecombeheerder om de integratie van je vaste en mobiele telefonie binnen je bedrijf in te stellen.

Met Vast-op-Mobiel (ook wel Vast Mobiel Integratie of VMI genoemd) kun je onder andere voordelig onderling bellen, altijd bereikbaar zijn met diverse functionaliteiten (zoals bekend van de bedrijfscentrale), mobiele en vaste telefonie inrichten en op elkaar aan laten sluiten. Om VMI optimaal te kunnen gebruiken is er een portaal beschikbaar gemaakt waarin je alle instellingen optimaal kan afstemmen op jouw gebruikerswensen. De telecombeheerder logt hiervoor in op T-Mobile Beheer, de gebruiker logt in op My T-Mobile.
Lees alles over Vast-op-Mobiel >