Hoera! Voor het 2e jaar op rij het best geteste netwerk

Verbonden zijn met uw persoonlijke of zakelijke relaties via uw telefoon, tablet of laptop. Zowel thuis als ver van huis. Om dit te verwezenlijken, bouwden we een nieuw netwerk voor al onze klanten: hét Unlimited netwerk. En dit is niet onopgemerkt gebleven! Want volgens het onafhankelijke onderzoeksbureau P3 Group, hebben wij voor het 2e jaar op rij het best geteste netwerk. Volgens hen bieden wij:

  • Een hoogwaardig netwerk
  • Landelijke 4G/4G+ dekking
  • De hoogste gemiddelde snelheid: tot 300 Mb/s
  • Veel datacapaciteit door hoogste hoeveelheid masten

Wilt u weten hoe ons netwerk is op uw locatie? Bekijk onze dekkingskaart.

Bekijk dekking

Komt u er niet uit? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Gebruik uw GB’s, belminuten en sms’jes in de EU zoals in NL

Goed nieuws! Vanaf 13 juni kunt u uw GB’s, belminuten en sms’jes gebruiken in de EU, IJsland en Noorwegen. Hierdoor bent u zowel in de EU als NL bereikbaar voor uw zakelijke netwerk. De tarieven buiten uw bundel zijn ook gelijk aan die van NL. Bent u benieuwd naar welke tarieven gelden voor uw abonnement? Bekijk uw tarieven

Probeer ons Unlimited netwerk nu zelf

Probeer hét Unlimited netwerk nu zelf

Hoera! De resultaten van het onderzoeksbureau P3 Group zijn binnen. Net zoals vorig jaar komen wij als grote winnaar uit de bus. Bent u al klant bij ons? Dan hebben we een passend cadeau voor u! Want, we willen u graag zelf laten ervaren hoe goed ons Unlimited netwerk is. Daarom krijgt u tussen begin mei en eind juni een sms waarmee u 48 uur Unlimited data in Nederland kunt uitproberen.

Heeft u al Unlimited data? Dan krijgt u een ander cadeau, namelijk één maand Videoland! Via een sms-bericht dat u tussen begin mei en eind juni ontvangt, activeert u dit cadeau. Bent u nog geen klant bij ons? Niet getreurd, want we bieden de mogelijkheid om ons Unlimited netwerk te testen. Bekijk de veelgestelde vragen en test ons nu!


Onderneem ook via hét Unlimited netwerk

Probeer ons Unlimited netwerk nu zelf

Wie is P3 Group?

Ieder jaar test het onafhankelijke onderzoeksbureau P3 Group de grootste netwerken van Nederland. Met meerdere auto’s reizen ze door Nederland en in iedere auto bevinden zich verschillende telefoons die verbonden zijn met de verschillende netwerken van Tele2, Vodafone, KPN en die van ons. Door te bellen, internetten en streamen, testen zij de prestaties van de netwerken. De resultaten van deze test delen ze in het Mobile Benchmark-rapport. Wij als mobiele fanaten zien dit als dé test van het jaar. En om dan niet één maar twee keer als beste uit de test komen, bewijst wederom dat we op het juiste spoor zitten. Bekijk het rapport


Ik wil meer weten over:

Mijn bereik

Gebruik onze dekkingskaart als u benieuwd bent naar het bereik op uw locatie.

Bekijk dekking

Actuele storingen

Is uw verbinding niet optimaal, dan kan dat komen door een storing in ons netwerk.

Bekijk storingen

In het buitenland

Gaat of bent u op zakenreis in het buitenland? Lees hier dan meer over roaming.

Lees meer

Hoogwaardig netwerk

Hoogwaardig netwerk

Het is geen wens maar basisbehoefte om als ondernemer goed bereikbaar te zijn. Via ons mobiele netwerk kunt u een consistente, veilige internetverbinding verwachten en een zuivere gesprekskwaliteit. Zowel binnen als buiten. Zo bevat iedere mast 6 verschillende hoge en lage frequenties. Door dit brede spectrum aan frequenties, bieden we 2G, 3G, 4G én 4G+ en bent u altijd en over bereikbaar.

Landelijke 4G/4G+ dekking

Landelijke 4G/4G+ dekking

Waar u zich ook bevindt in Nederland, via ons Unlimited netwerk bent u voorzien van een stabiele verbinding. Dat we voor de 2e keer op rij bezitten over het best geteste netwerk van Nederland hebben we onder andere te danken aan onze landelijke 4G/4G+ dekking. Deze kunnen we bieden dankzij onze antennes met lage frequenties: 800 en 900 MHz. Deze frequenties zorgen voor een ver bereik en doordringen gebouwen.

Hoge internetsnelheid tot 300 Mb/s

Hoge internetsnelheid tot 300 Mb/s

Wilt u uw bestanden in een oogwenk kunnen binnenhalen of verzenden? Of in hoge kwaliteit kunnen beeldbellen met uw collega’s of het thuisfront? Natuurlijk wilt u dat! Via onze masten met hoge frequenties, 1800, 2100 en 2600 MHz, kunt u internetten met downloadsnelheden tot 300 Mb/s en uploadsnelheden tot 75 Mb/s. Hierdoor behoren lange laadtijden tot het verleden.

Veel datacapaciteit door hoogste hoeveelheid masten

Veel datacapaciteit door hoge hoeveelheid masten

Ook bij drukte, wanneer u in de spits reist bijvoorbeeld, kan ons netwerk een consistente 4G/4G+ internetsnelheid bieden. Dit komt doordat we de meeste masten én mastlocaties hebben; hiermee beschikt ons Unlimited netwerk over veel datacapaciteit. Zeker nu de vraag naar mobiel internet stijgt, vinden we het belangrijk dat u kunt internetten zoals u gewend bent. Daarom blijven we innoveren en bouwen om aan deze stijgende vraag te voldoen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang geldt de actie voor 48 uur Unlimited data?

Vanaf het moment dat u de sms ontvangt met alle instructies, heeft u 14 dagen de tijd om uw cadeau te activeren. Tussen begin mei en eind juni kunt u dit sms-bericht verwachten. Wilt u meer weten over de actie? Bekijk de voorwaarden.

Wat gebeurt er nadat ik 48 uur lang Unlimited data heb uitgeprobeerd?

Na de 48 uur wordt uw abonnement automatisch teruggezet. Hier hoeft u niets voor te doen! U krijgt hiervan een bevestiging via een sms-bericht.

Kunnen ik en mijn collega's ook gebruikmaken van de actie?

Beheerders van geselecteerde bedrijven hebben op 20 april een e-mail gekregen dat zakelijke T-Mobile abonnee's met een databundel een cadeau krijgen.

Waarom krijg ik een sms-bericht dat ik geen gebruik kan maken van de actie?

We willen onze klanten laten kennismaken met ons Unlimited netwerk. En om de beste netwerkervaring te bieden, hanteren we elke dag een maximum aantal deelnemers dat gebruik kan maken van de actie. Heb je een bericht ontvangen dat je vandaag niet kunt activeren? Probeer het dan morgen nog eens!

Hoe kan ik het Unlimited netwerk testen?

Als u nog geen klant bent, bieden we de mogelijkheid om ons Unlimited netwerk één maand lang te testen. U kunt gebruikmaken van deze actie tijdens het afsluiten van een abonnement. Voldeed ons netwerk niet aan uw wensen? Dan kunt u gedurende de eerste maand het contract laten ontbinden en de eventuele telefoon terugsturen. In deze maand zit u dus nergens aan vast! Bekijk de voorwaarden en test ons netwerk vandaag nog.