Onderneem Unlimited op het snelste mobiele netwerk van Nederland

Goed nieuws: we hebben de meest recente Speedtest Award van Ookla gewonnen! Daarvoor zijn ruim een half miljoen meetresultaten verwerkt, op zoveel mogelijk verschillende locaties in Nederland, door ruim 180.000 verschillende mobiele apparaten. Ookla ondervond dat je bestanden - hoe groot of hoe klein ook - via ons netwerk gemiddeld het snelst verzendt of ontvangt.

Eerder in het jaar kwam ons netwerk voor de 2e keer op rij als beste uit de test van P3 Group. Deze prachtige uitkomst bewijst wederom dat we op het juiste spoor zitten met ons supersnelle netwerk:

  • De hoogste gemiddelde snelheid
  • Een innovatief netwerk
  • Landelijke 4G/4G+ dekking
  • Veel datacapaciteit door grootste hoeveelheid masten

Wil je weten hoe ons netwerk is op je locatie? Bekijk onze dekkingskaart.

Bekijk dekking

Kom je er niet uit? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.
De Speedtest Award van Ookla

De Speedtest Award van Ookla

Via de halfjaarlijkse Speedtest van Ookla werden KPN, Vodafone, Tele2, andere providers en wij flink aan de tand gevoeld. Voor de test zijn ruim een half miljoen meetresultaten verwerkt, op zoveel mogelijk verschillende locaties in Nederland, door ruim 180.000 verschillende mobiele apparaten. Met gemiddelde downloadsnelheden van ongeveer 65 Mbps (op telefoons die 4G ondersteunen), kwamen we veruit als beste uit de bus. Daarom ontvingen wij de award “Het snelste mobiele netwerk van Nederland”. Bekijk het Nederlandse of Engelse rapport.


Bestel je zakelijke telefoon direct online

Probeer ons Unlimited netwerk nu zelf

Wie is P3 Group?

Ieder jaar test het onafhankelijke onderzoeksbureau P3 Group de grootste netwerken van Nederland. Met meerdere auto’s reizen ze door Nederland en in iedere auto bevinden zich verschillende telefoons die verbonden zijn met de verschillende netwerken van Tele2, Vodafone, KPN en die van ons. Door te bellen, internetten en streamen, testen zij de prestaties van de netwerken. De resultaten van deze test delen ze in het Mobile Benchmark-rapport. En om dan niet één maar twee keer als beste uit de test komen, bewijst wederom dat we op het juiste spoor zitten. Bekijk het rapport.


Ik wil meer weten over:

Mijn bereik

Gebruik onze dekkingskaart om te achterhalen hoe het bereik is op je locatie.

Bekijk dekking

Actuele storingen

Is je bereik niet optimaal, dan kan dat komen door een storing in ons netwerk.

Bekijk storingen

In het buitenland

Ga of ben je op zakenreis in het buitenland? Lees hier dan meer over roaming.

Lees meer

De hoogste gemiddelde snelheid

De hoogste gemiddelde snelheid

Wil je bestanden in een oogwenk kunnen binnenhalen of verzenden? Of in hoge kwaliteit kunnen beeldbellen met collega’s of het thuisfront? Natuurlijk wil je dat! Via onze masten met hoge frequenties, 1800, 2100 en 2600 MHz, kun je internetten met downloadsnelheden tot 300 Mb/s en uploadsnelheden tot 75 Mb/s. Hierdoor behoren lange laadtijden tot het verleden.

Een innovatief netwerk

Een innovatief netwerk

Het is geen wens maar basisbehoefte om als ondernemer goed bereikbaar te zijn. Via ons Unlimited netwerk kun je een consistente, veilige internetverbinding verwachten en een zuivere gesprekskwaliteit. Zowel binnen als buiten. Dit realiseren we door iedere mast te voorzien van 6 verschillende frequenties. Door dit brede spectrum aan hoge en lage frequenties, bieden we 2G, 3G, 4G én 4G+ en ben je altijd en over bereikbaar.

Landelijke 4G/4G+ dekking

Landelijke 4G/4G+ dekking

Waar jij je ook bevindt in Nederland, via ons Unlimited netwerk ben je voorzien van een stabiele verbinding. Dat we voor de 2e keer op rij bezitten over het best geteste netwerk van Nederland hebben we onder andere te danken aan onze landelijke 4G/4G+ dekking. Deze kunnen we bieden dankzij onze antennes met lage frequenties: 800 en 900 MHz. Deze frequenties zorgen voor een ver bereik en doordringen gebouwen.

Veel datacapaciteit door grootste hoeveelheid masten

Veel datacapaciteit door grootste hoeveelheid masten

Ook bij drukte, wanneer je in de spits reist bijvoorbeeld, kan ons netwerk een consistente 4G/4G+ internetsnelheid bieden. Dit komt doordat we de meeste masten én mastlocaties hebben; hiermee beschikt ons Unlimited netwerk over veel datacapaciteit. Zeker nu de vraag naar mobiel internet stijgt, vinden we het belangrijk dat je kunt internetten zoals je gewend bent. Daarom blijven we innoveren en bouwen om aan deze stijgende vraag te voldoen.