Hoera! Voor het 2e jaar op rij het best geteste netwerk

Verbonden zijn met je persoonlijke of zakelijke relaties via je telefoon, tablet of laptop. Zowel thuis als ver van huis. Om dit te verwezenlijken, bouwden we een nieuw netwerk voor al onze klanten: hét Unlimited netwerk. En dit is niet onopgemerkt gebleven! Want volgens het onafhankelijke onderzoeksbureau P3 Group, hebben wij voor het 2e jaar op rij het best geteste netwerk. Volgens hen bieden wij:

  • Een hoogwaardig netwerk
  • Landelijke 4G/4G+ dekking
  • De hoogste gemiddelde snelheid: tot 300 Mb/s
  • Veel datacapaciteit door hoogste hoeveelheid masten

Wil je weten hoe ons netwerk is op je locatie? Bekijk onze dekkingskaart.

Bekijk dekking

Kom je er niet uit? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Gebruik je GB’s, belminuten en sms’jes in de EU zoals in NL

Goed nieuws! Vanaf 13 juni kun jij je GB’s, belminuten en sms’jes gebruiken in de EU, IJsland en Noorwegen. De tarieven buiten je bundel zijn ook gelijk aan die van NL. Voor bellen náár de EU gelden andere voorwaarden. In de meeste gevallen valt dit binnen je zakelijke abonnement. Achterhaal hier of dit bij je abonnement inbegrepen zit.

Probeer ons Unlimited netwerk nu zelf

Wie is P3 Group?

Ieder jaar test het onafhankelijke onderzoeksbureau P3 Group de grootste netwerken van Nederland. Met meerdere auto’s reizen ze door Nederland en in iedere auto bevinden zich verschillende telefoons die verbonden zijn met de verschillende netwerken van Tele2, Vodafone, KPN en die van ons. Door te bellen, internetten en streamen, testen zij de prestaties van de netwerken. De resultaten van deze test delen ze in het Mobile Benchmark-rapport. Wij als mobiele fanaten zien dit als dé test van het jaar. En om dan niet één maar twee keer als beste uit de test komen, bewijst wederom dat we op het juiste spoor zitten. Bekijk het rapport


Ik wil meer weten over:

Mijn bereik

Gebruik onze dekkingskaart om te achterhalen hoe het bereik is op je locatie.

Bekijk dekking

Actuele storingen

Is je bereik niet optimaal, dan kan dat komen door een storing in ons netwerk.

Bekijk storingen

In het buitenland

Gaat of ben je op zakenreis in het buitenland? Lees hier dan meer over roaming.

Lees meer

Hoogwaardig netwerk

Hoogwaardig netwerk

Het is geen wens maar basisbehoefte om als ondernemer goed bereikbaar te zijn. Via ons Unlimited netwerk kun je een consistente, veilige internetverbinding verwachten en een zuivere gesprekskwaliteit. Zowel binnen als buiten. Dit realiseren we door iedere mast te voorzien van 6 verschillende frequenties. Door dit brede spectrum aan hoge en lage frequenties, bieden we 2G, 3G, 4G én 4G+ en ben je altijd en over bereikbaar.

Landelijke 4G/4G+ dekking

Landelijke 4G/4G+ dekking

Waar jij je ook bevindt in Nederland, via ons Unlimited netwerk ben je voorzien van een stabiele verbinding. Dat we voor de 2e keer op rij bezitten over het best geteste netwerk van Nederland hebben we onder andere te danken aan onze landelijke 4G/4G+ dekking. Deze kunnen we bieden dankzij onze antennes met lage frequenties: 800 en 900 MHz. Deze frequenties zorgen voor een ver bereik en doordringen gebouwen.

Hoge internetsnelheid tot 300 Mb/s

Hoge internetsnelheid tot 300 Mb/s

Wil je bestanden in een oogwenk kunnen binnenhalen of verzenden? Of in hoge kwaliteit kunnen beeldbellen met collega’s of het thuisfront? Natuurlijk wil je dat! Via onze masten met hoge frequenties, 1800, 2100 en 2600 MHz, kun je internetten met downloadsnelheden tot 300 Mb/s en uploadsnelheden tot 75 Mb/s. Hierdoor behoren lange laadtijden tot het verleden.

Veel datacapaciteit door hoogste hoeveelheid masten

Veel datacapaciteit door hoge hoeveelheid masten

Ook bij drukte, wanneer je in de spits reist bijvoorbeeld, kan ons netwerk een consistente 4G/4G+ internetsnelheid bieden. Dit komt doordat we de meeste masten én mastlocaties hebben; hiermee beschikt ons Unlimited netwerk over veel datacapaciteit. Zeker nu de vraag naar mobiel internet stijgt, vinden we het belangrijk dat je kunt internetten zoals je gewend bent. Daarom blijven we innoveren en bouwen om aan deze stijgende vraag te voldoen.