Dekking, werkzaamheden en storingen

Alles over uw bereik

Binnen Nederland

Achterhaal het bereik op uw locatie door uw postcode of adres in te vullen. Met onze dekkingskaart ziet u welke snelheden er binnens- en buitenshuis haalbaar zijn. Met de storingskaart ziet u of er werkzaamheden plaatsvinden.

In het buitenland

Wanneer zaken u verder brengen dan onze landsgrens, maakt u gebruik van het netwerk van onze buitenlandse collega's. In veel gevallen gelden er andere tarieven. Bekijk uw tarieven


Bekijk het actuele bereik op uw locatie

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de Europese roamingregeling?

Het ziet ernaar uit dat de Europese lidstaten een akkoord hebben bereikt over de roamingtarieven die vanaf 15 juni 2017 gaan gelden in de Europese Unie (EU). Met de regeling kunt u binnen de EU zonder extra kosten bellen en internetten via uw telefoon. Dit komt doordat de lidstaten het eens zijn geworden over de prijzen die alle providers binnen de EU aan elkaar gaan betalen; de tarieven komen neer op 1 eurocent per MB.

Waarom verbindt mijn telefoon met een buitenlands netwerk?

Als u aan de grens woont of werkt, schakelt het netwerk automatisch over naar de mast met de beste verbinding. Soms is dat een mast van onze buitenlandse collega's. Door uw mobiel internet handmatig in te stellen, kan dit voorkomen worden. Ga naar onze toestelhulp om te achterhalen hoe u dat instelt op uw telefoon.