Alles over uw bereik

Binnen Nederland

Achterhaal het bereik op uw locatie door uw postcode of adres in te vullen. Met onze dekkingskaart ziet u welke snelheden er binnens- en buitenshuis haalbaar zijn. Met de storingskaart ziet u of er werkzaamheden plaatsvinden.

In het buitenland

Wanneer zaken u verder brengen dan onze landsgrens, maakt u gebruik van het netwerk van onze buitenlandse collega's. In veel gevallen gelden er andere tarieven. Bekijk uw tarieven

Gebruik uw bel-, sms- en databundel in de EU vanaf 13 juni

Gaat u deze zomer op zakenreis naar landen binnen de EU? Dan gaat er vanaf 13 juni het een en ander voor u veranderen. Er gelden vanaf dan namelijk nieuwe regels rondom roamen in de EU. Hiervoor hoeft u natuurlijk niets te doen. We laten u uiterlijk eind mei via een persoonlijk bericht weten wat dit precies voor u gaat betekenen.


Bekijk het actuele bereik op uw locatie

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de Europese roamingregeling?

Gaat u deze zomer op zakenreis naar landen binnen de EU? Dan gaat er vanaf 13 juni het een en ander voor u veranderen. Er gaan namelijk nieuwe regels gelden rondom roamen in de EU. Zo is het onder andere mogelijk om uw bel-, sms- en databundel te gebruiken in de hele EU, zonder toeslag! Daarnaast is gebeld worden vanaf de zomer ook gratis. Deze nieuwe regeling geldt voor al onze klanten en hiervoor hoeft u niets doen; we zetten uw abonnement automatisch over. We laten u eind mei via een persoonlijk bericht weten wat dit precies voor u gaat betekenen.

Waarom verbindt mijn telefoon met een buitenlands netwerk?

Als u aan de grens woont of werkt, schakelt het netwerk automatisch over naar de mast met de beste verbinding. Soms is dat een mast van onze buitenlandse collega's. Door uw mobiel internet handmatig in te stellen, kan dit voorkomen worden. Ga naar onze toestelhulp om te achterhalen hoe u dat instelt op uw telefoon.