Zakelijk bellen via internet met cloud telefonie

Altijd bereikbaar zijn en bellen via internet. Kom in contact met uw klanten en collega's met cloud telefonie. Waar u ook bent. Dat kan met Cloud & Clear! Samen met onze partner Mitel beheren en beveiligen we uw telefooncentrale. Met deze totaaloplossing start u conference calls, stelt u eenvoudig uw bereikbaarheid in en kunt u zakelijk bellen via het internet.

  • Flexibele profielen die u naar wens bijstelt
  • Mogelijk om af te nemen met lopende contracten
  • We beheren en beveiligen uw telefooncentrale
  • Bellen in de cloud, waar u ook bent
  • Extra functies voor een efficiënte bereikbaarheid

Wilt u meer weten over cloud telefonie en wat bellen via internet voor uw collega's en u kan betekenen?

Plan een afspraak

Of bel 0800-8102
Doet u zaken met één van onze Business Partners? Bekijk het overzicht


Flexibele profielen die u naar wens bijstelt

Flexibele profielen die u naar wens bijstelt

U kunt via 4 gebruikersprofielen bellen via internet: Op de zaak, Op weg, Waar dan ook en In eigen hand. Hieronder word ieder profiel van cloud telefonie verder toegelicht. Voor elk profiel betaalt u een vast bedrag per maand. Deze sluiten aan op variërende werksituaties. Ieder profiel breidt u naar wens uit met extra functionaliteiten. Bekijk de brochure voor meer informatie over de tarieven en functies.


Kies een gebruikersprofiel voor iedere medewerker

Het gebruikersprofiel Op de zaak

Op de zaak

U bent voornamelijk op het kantoor. Contact met klanten en collega’s verloopt via de vaste telefoon.

Het gebruikersprofiel Op weg

Op weg

U bent voornamelijk onderweg. Contact met klanten en collega’s verloopt via de mobiele telefoon.

Het gebruikersprofiel Waar dan ook

Waar dan ook

U bent zowel op het kantoor als onderweg. Contact met klanten en collega’s verloopt via de mobiele telefoon. Met de mobiele app stelt u uw beschikbaarheid in en belt u via de cloud met uw collega’s.

Het gebruikersprofiel In eigen hand

In eigen hand

U bent zowel op het kantoor als onderweg. Contact met klanten en collega’s verloopt via de vaste en mobiele telefoon. Met de mobiele app en het computerprogramma stelt u uw beschikbaarheid in, belt u via de cloud met uw collega’s en zet u audio- en videoconference calls op.


Mogelijk om af te nemen met lopende contracten

Bellen via internet met lopende contracten

Heeft u nog contracten lopen bij een andere provider? Dan kunt ook u bellen via internet! Onze cloud telefonie is namelijk af te nemen vanaf 20 vaste telefoonaansluitingen. Ook als u mobiele telefonie elders afneemt, kunt u gebruik maken van deze totaaloplossing. De aansluitingen kunnen een mix zijn van de gebruikersprofielen Op de zaak, Waar dan ook en In eigen hand.

Wij beheren en beveiligen uw telefooncentrale

Wij beheren en beveiligen uw telefooncentrale

Doordat wij de centrale van uw cloud telefonie beheren, bespaart u op aanschaf- en onderhoudskosten en wordt bellen via internet voordeliger. Samen met het vooruitstrevende Mitel, verzorgen we het beheer en de beveiliging van uw telefooncentrale. Deze voorzien we van de laatste technieken en toepassingen. De fysieke centrale staat in een afgeschermde ruimte bij ons in Nederland.

Bellen in de cloud, waar u ook bent

Bellen via internet, waar u ook bent

U wilt waar u ook bent goed bereikbaar zijn. Zowel op het kantoor als onderweg. Zowel op locatie als thuis. Met cloud telefonie is dat mogelijk. Door middel van de multi-functionele software die beschikbaar is voor uw laptop en telefoon, kunt u bellen via internet en komt u eenvoudig in contact met uw zakelijke relaties. Met de Voice over IP-functie (VoIP) belt u over de internetverbinding die aanwezig is.

Extra functies voor een efficiëntere bereikbaarheid

Extra cloud telefonie functies voor een efficiëntere bereikbaarheid

Naast bellen via internet heeft u een legio aan gebruiksvriendelijke functionaliteiten waarmee u de bereikbaarheid van uw collega’s en u optimaliseert. Denk aan functies zoals het opzetten van conference calls, het aanmaken van groepen zodat geen telefoontje onbeantwoord blijft, of de mogelijkheid om via het internet te bellen met uw zakelijke contacten.

Wilt u meer weten over zakelijk bellen in de cloud?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Plan een afspraak