Netwerk en bereik

Het snelste mobiele netwerk van Nederland

Goed nieuws: we hebben de Speedtest Award van Ookla gewonnen! Deze is gebaseerd op een onafhankelijk onderzoeksrapport van Ookla analysis of Speedtest Intelligence data over de periode Q2-Q3 2017. Daarvoor zijn ruim een half miljoen meetresultaten verwerkt, op zoveel mogelijk verschillende locaties in Nederland, door ruim 180.000 verschillende mobiele apparaten. De leider op het gebied van het meten van internetsnelheden bevestigde dat je al je bestanden via ons netwerk gemiddeld het snelst verzendt of ontvangt. Eerder dit jaar kwam ons netwerk voor de 2e keer op rij als beste uit de test van P3 Group. Bij T-Mobile zit je dus wel goed voor supersnel internet via het mobiele netwerk:

  • De hoogste gemiddelde snelheid
  • Een innovatief netwerk
  • Landelijke 4G/4G+ dekking
  • Veel datacapaciteit door grootste hoeveelheid masten

Waar heb je dekking?

Kijk of je dekking hebt bij jou in de buurt. Heb je slecht bereik? Dan kun je dat meteen melden.

Bekijk je dekking

Werkzaamheden of storingen

Misschien is er een storing of zijn er werkzaamheden bij jou in de buurt. Ook door een geknipte simkaart kan je bereik slechter zijn.

Reset je internetsnelheid

Als je internetbundel op is gaat je snelheid omlaag. Je maakt hierdoor geen onverwachte kosten. Je kunt je snelheid resetten.

De Speedtest Award van Ookla

De Speedtest Award van Ookla

Via de halfjaarlijkse Speedtest van Ookla worden de mobiele providers van Nederland getest. KPN, Vodafone, Tele2, andere providers en wij werden aan de tand gevoeld. Daarvoor zijn ruim een half miljoen meetresultaten verwerkt, op zoveel mogelijk verschillende locaties in Nederland, door ruim 180.000 verschillende mobiele apparaten. Met gemiddelde downloadsnelheden van ongeveer 65 Mbps (op telefoons die 4G ondersteunen), kwamen we veruit als beste uit de bus. Daarom ontvingen wij de award “Nederlands snelste mobiele netwerk”. 

Bekijk het Engelstalige rapport of bekijk het Nederlandstalige rapport.

 


Geniet ‘Unlimited’ van 4G

4G

Met 4G van T-Mobile kun je supersnel internetten, muziek streamen, video kijken en gamen op je mobiele devices of laptop. Wij bieden je een 4G-netwerk, ook onderweg en op moeilijk bereikbare plekken in Nederland. Ons netwerk is supersnel en stabiel, ook bij drukte.

  • Een T-Mobile abonnement (toegang tot het 4G-netwerk is standaard voor al onze klanten)
  • Een smartphone die geschikt is voor 4G (de meeste moderne toestellen)
  • Dekking van het 4G-netwerk


Kies jouw abonnement met 4G

4G+

4G+ is een uitbreiding op het bestaande 4G-netwerk. Met 4G+ kun je nu nog sneller en stabieler video’s, games of muziek streamen via het mobiele netwerk.

Wat heb je nodig voor 4G+?

  • 4G+ dekking. Bekijk de dekkingskaart.
  • Een toestel dat geschikt is voor 4G+
  • Een abonnement bij T-Mobile. Toegang tot het 4G+ netwerk is voor alle klanten gratis!

Nieuwsgierig naar de internetsnelheid van ons 4G+ netwerk? Download de Ookla Speedtest app en doe een snelheidsmeting.


 

Test ons netwerk, een maand lang

Ben je nog geen klant van T-Mobile? Dan willen wij jou graag de kans geven om ons nieuwe en supersnelle 4G-netwerk een maand lang te testen. Ben je als nieuwe klant toch niet overtuigd? Dan kun je gewoon binnen een maand weer overstappen.

Lees meer over deze actie

Help ons verbeteren met onze netwerk-app

Meehelpen om ons netwerk te verbeteren? Onze Netwerk-App haalt anoniem jouw gegevens op zodat we deze kunnen inzetten voor optimalisatie en uitbreiding van ons netwerk.

De app werkt na installatie geheel automatisch en haalt anoniem jouw gegevens op zodat deze kunnen worden ingezet voor optimalisatie en uitbreiding van ons netwerk.

Download app voor iPhone   Download app voor Android