Netwerk en bereik

Alles over het T-Mobile netwerk

Waar heb je dekking?

Kijk of je dekking hebt bij jou in de buurt. Heb je slecht bereik? Dan kun je dat meteen melden.

Bekijk je dekking

Werkzaamheden of storingen

Misschien is er een storing of zijn er werkzaamheden bij jou in de buurt. Ook door een geknipte simkaart kan je bereik slechter zijn.

Reset je internetsnelheid

Als je internetbundel op is gaat je snelheid omlaag. Je maakt hierdoor geen onverwachte kosten. Je kunt je snelheid resetten.


Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G

Landelijke dekking

Sinds eind 2015 hebben we landelijke 4G-dekking. Dit betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont en kan profiteren van supersnel 4G.

Meer capaciteit

Het 4G-netwerk van T-Mobile is anders dan anderen. Een 4G-netwerk kan je namelijk op meerdere manieren bouwen. Wat is er zo bijzonder aan het 4G-netwerk van T-Mobile?

Meer snelheid

Wij kunnen met trots zeggen dat we gemiddeld de hoogste snelheid aanbieden op 4G. Bij T-Mobile is de maximale snelheid, afhankelijk van je abonnement, tot 120 Mbps! 

Test ons nu

Ben je nog geen klant van T-Mobile? Dan willen wij jou graag de kans geven om ons nieuwe en supersnelle 4G-netwerk een maand lang te testen. Ben je als nieuwe klant toch niet overtuigd? Dan kun je gewoon binnen een maand weer overstappen.

Lees meer over deze actie