Samsung Galaxy S23 Series
Beleef de magie in Augmented Reality

Wil je je wereld verrijken? Beleef een uitzonderlijke ontdekkingsreis in de nieuwe Samsung Galaxy S23 augmented reality experience en ervaar een ongekende kracht in de palm van je hand.

Beleef de Samsung Galaxy S23 in AR

Benieuwd naar de gloednieuwe Samsung Galaxy S23 Series? Beleef dan nu de speciale AR Experience van T-Mobile & Samsung. Daarin ervaar je de beste Galaxy prestatie tot nu toe op een unieke manier. Je gaat op een uitzonderlijke reis en ontdekt dat je de wereld nog mooier kan ervaren én vastleggen. Makkelijk: je hoeft geen app te downloaden. Ervaar nu zelf de magie!

Meer over Samsung en AR

Door middel van augmented reality krijgen we inzicht in de hersenspinsels van een mysterieuze ontwikkelaar, die een apparaat wilde ontwikkelen om de wereld te verrijken. We belanden in een virtuele omgeving, een idyllische omgeving , waar moderne invloeden en de natuur moeiteloos samengaan. Het is een botanisch ontsnappingsoord, waar de ontwikkelaar zag dat er in alles om je heen schoonheid te ontdekken is. We komen erachter dat het apparaat dat voor ons ligt, de gloednieuwe Samsung Galaxy S23 Series, de mogelijkheid biedt om normale dingen uitzonderlijk te maken. Magisch zelfs.

Samsung Galaxy AR

Wat kun je verwachten?

De Samsung Galaxy S23 augmented reality experience is een web-based beleving die je overal, zonder een app te hoeven downloaden, kan ervaren. De ervaring geeft op innovatieve en betrokken wijze inzicht in allerlei USP’s die de Galaxy S23 Series  biedt.

Dit is waarom je de Samsung AR wereld wilt ontdekken

Wie wil de wereld niet door een mooiere bril verkennen? Ontdek de onovertroffen krachtige camerafuncties in het melkwegstelsel of ga op onderzoek uit in het magische ecosysteem van een kamerplant. Dompel je onder in een aquarium van ecologische innovatie en ervaar personalisatiemogelijkheden die geoptimaliseerd zijn door de meest verfijnde hardware. Je beleeft waarom dit toestel ‘work hard, play hard’ als credo heeft en ontdekt dat je de wereld nog mooier kan ervaren én vastleggen.

Samsung Galaxy S23

Fan van Samsung en AR? Dan hebben wij de perfecte combinatie voor jou. Vanwege de lancering van de gloednieuwe Samsung Galaxy S23 Series is het mogelijk om deze toestellen te bekijken in AR. Ontdek de Samsung S23, Samsung S23 Plus en Samsung S23 Ultra nu en laat je omverblazen door de waanzinnige specs!

Wat is AR?

AR is de afkorting van Augmented reality en is simpel gezegd een digitale ervaring in de fysieke wereld. Zie het als een extra laag in 3D vol nieuwe informatie. In tegenstelling tot virtual reality heb je hiervoor geen bril of headset nodig, je telefoon is genoeg. Een echt technisch hoogstandje dus! Bij T-Mobile is het nu mogelijk om een AR-experience te beleven met telefoons. Zo kun je genieten van een unieke wereld waarin je de indrukwekkende features van de toestellen interactief kunt bekijken.

Beleef de Pixel 7 Serie virtueel

De Google Pixel 7 en 7 Pro zijn niet zomaar telefoons. Ze beschikken over geavanceerde features. Meer weten? Scan met je mobiele telefoon de QR-code. Lees je dit op je mobiel, klik dan op onderstaande link om de Pixel 7-serie virtueel te beleven. Veel plezier!

Google Pixel AR Experience