Bellen en internetten in het buitenland

Ga je naar het buitenland en wil je weten wat je betaalt voor internet en bellen? T-Mobile is nu Odido geworden. Naast de naam is er niets veranderd, je betaalt nog steeds dezelfde tarieven voor internetten en bellen in het buitenland.

Tarieven voor het buitenland

Tarieven Buitenland

Altijd op de hoogte van de tarieven

Wanneer je nog in Nederland bent, kun je gratis een sms sturen naar 5545 met PRIJS <LAND>. Dus bijvoorbeeld: PRIJS SPANJE of PRIJS THAILAND. Je krijgt dan een sms met je persoonlijke tarieven voor het land. Ook kun je kijken in Mijn Odido, vroeger My T-Mobile, voor de tarieven in het buitenland.

Tarieven buitenland sms en app

Binnen of buiten de EU?

Reis binnen EU

Op reis binnen de EU

Ga je op vakantie binnen de EU? Dan kun je je abonnement of PrePaid gebruiken zoals je dat in Nederland doet zonder extra kosten.

Reis buiten EU

Op reis buiten de EU

Ga je op vakantie buiten de EU? Dan gelden er andere tarieven voor bellen, internetten en sms’en. Je kunt kiezen voor Internet Op Reis. Zo maak je tegen een vaste prijs buiten de EU gebruik van het internet.

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je bent gewend van T-Mobile.

  • Weten wat je in het buitenland betaalt voor internetten en bellen? Ga voor meer info naar odido.nl/service/buitenland.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 mobiele Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde . Ook blijven de T-Mobile Shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?