Facturen en tarieven

T-Mobile gaat verder als Odido. Heb je vragen over je factuur? Ga naar Odido Service voor een antwoord.

Facturen en tarieven bij Odido

Alles over je factuur van Odido

Wil je meer weten over je factuur van Odido? Klik hieronder voor meer informatie over je factuur.

Facturen inzien

Facturen bekijken

Al je facturen in één handig overzicht. Bekijk je facturen van de afgelopen 24 maanden, je specificaties of pas je instellingen aan.

Direct online betalen

Direct online betalen

Via Mijn Odido kun je jouw rekening eenvoudig met iDEAL betalen. Het bedrag handmatig overmaken kan ook.

Betaalafspraak maken

Betaalafspraak maken

Kun je het bedrag niet in één keer betalen? In bepaalde gevallen kun je een betaalafspraak maken.

Zijn er extra kosten vermeld op je factuur?

Er kunnen meerdere oorzaken zijn waardoor er extra kosten op je factuur zijn vermeld. Bijvoorbeeld door het bellen van een servicenummer of het aankopen van apps. Lees meer over de extra kosten bij Odido Service.

Tarieven en overige kosten

Bekijk een overzicht van alle prijsplannen van Odido. Wanneer je overstapt naar een andere provider, betaal je eenmalige aansluitkosten. Bij het verlengen van je abonnement bij dezelfde provider betaal je geen aansluitkosten. Koop je een smartphone of toestel met muziekspeler? Dan betaal je eenmalig thuiskopieheffing.

Veelgestelde vragen

  • Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile. Wat is er veranderd? Je hebt bij Odido de keuze uit 4 unlimited abonnement en je kunt onze service 24/7 bereiken. Verder blijf je natuurlijk profiteren van dezelfde voordelen die je bent gewend van T-Mobile.

  • Natuurlijk zie je vanaf nu de naam Odido op je maandelijkse factuur. Maar verder blijft hij zoals je gewend bent. Ook ons rekeningnummer verandert niet. O ja, de komende tijd staat er nog wel 'T-Mobile' op je rekeningafschriften. Dat verandert over een tijdje ook naar Odido.

  • Nee, ons rekeningnummer verandert niet.

  • We laten je graag zien dat het anders kan, menselijker. Begrijpelijk en makkelijk, zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. Ieder op een eigen manier. En daar past een nieuwe naam bij.

  • Odido biedt het beste van Mobiel, Glasvezel en TV, bereikbaar voor iedereen. Bij Odido profiteer je van dezelfde voordelen als bij T-Mobile. Alleen geeft Odido je ook toegang tot supersnel Glasvezel, in de stad en ver daarbuiten. En kunnen opa en oma gewoon in het familieabonnement. Bovendien heeft Odido niet 1, maar 4 mobiele Unlimited abonnementen. En 3 abonnementen met databundels. Zodat er altijd 1 bij je past.

  • Alles wat te maken heeft met je abonnement, voorwaarden en tarieven blijft hetzelfde . Ook blijven de T-Mobile Shops open, dat zijn vanaf nu Odido Shops. Want we zijn nieuw, maar toch ook weer niet. Met miljoenen klanten zijn we al behoorlijk ervaren. Dus al het goede blijft, natuurlijk. En er komen steeds meer nieuwe mogelijkheden bij.

  • We heten dus vanaf nu Odido. Maar je abonnement verandert niet. Je belminuten, sms’jes en databundels blijven hetzelfde. De einddatum van je contract blijft ook gelijk. En wel zo belangrijk: de tarieven ook. Dat vinden we normaal. Fijn om te lezen, toch?